Tatala EXE Faila i le Android


O aʻafiaga o le le lelei o se olaga ola maloloina e masani lava ona atagia i foliga o se tagata. Aemaise lava, mo se faataitaiga o le naunau i le inu o pia, e mafai ona faaopoopo ni nai centimita i le puimanava, lea o le a foliga mai i ata e pei o se paʻu.

I lenei lesona matou te aʻoaʻo ai pe faapefea ona aveese le manava i Photoshop, faʻaitiitia ai lona voluma i le ata i le maualuga e mafai.

Aveese le manava

E pei ona i ai, e le faigofie tele mo se lesona ona maua se ata talafeagai. I le faaiuga, o le filifiliga na pau i lenei ata:

O ata nei e sili ona faigata ona faasaʻo, talu ai o le manava ua tumu i foliga ma o loʻo agai i luma. Tatou te vaʻaia ona o le i ai o le malamalama ma le paolo nofoaga. Afai o le manava o loʻo faʻaalia i le faʻailoga, faigofie lava ona "toso i luga" faʻaaoga le faamama "Paleni", ona i ai lea i lenei tulaga e tatau ona tinker.

Lesona: Pusa Filipi i Photoshop

Filipi Filipine

O le faʻaitiitia o itu ma le "ufiufi" o le manava i luga o le fusi o le puʻu, faʻaaoga le masini "Paleni"o se faʻaoga lautele o le faʻaleagaina.

  1. Fai se kopi o le pito i lalo o loʻo i le Photoshop. O lenei gaioiga e mafai ona faia vave e ala i le tuufaatasia FMTL + J luga o le komepiuta.

  2. Fuʻu "Paleni" e mafai ona maua i le liliu atu i le lisi "Filu".

  3. Muamua tatou te manaʻomia se mea faigaluega "Sefe".

    I le poloka poloka poloka (i le itu taumatau) mo Vaʻaia ma Toto pulumu seti seti 100%. O le tele e mafai ona faʻafetaui ma ki ma le ata o sikuea sikuea, i luga o le keyboard Cyrillic "X" ma "B".

  4. Muamua, aveese itu. Tatou te faia e ala i le faia ma le faʻaeteete mai fafo i totonu. Aua e te popole, afai o le taimi muamua e le maua ni laina lamolemole, e leai se tasi e manumalo.

    Afai o se mea na se mea sese, o le plugin e iai se galuega toe faʻaleleia. O loʻo faʻatusalia i le lua taʻaloga: "Toe fausia"lea tatou te toe maua ai se laasaga ma "Toe Faʻafoisia uma".

  5. Ia tatou faia le "overhang". O le meafaigaluega e tutusa, o mea e fai e tutusa. Ia manatua e tatau ona e tausia e le gata le tuaoi i le va o lavalava ma le manava, ae o vaega foi o loʻo i luga, aemaise lava le pipi.

  6. Ma le isi, ave se isi mea faigaluega "Funaʻi".

    Vaʻaia pulumu seti 100%ma Telefoni o - 80%.

  7. E tele taimi tatou te feoai ai i nofoaga tatou te manatu o le mea sili ona leaga. Ole lautele o le meafaigaluega e tatau ona tele.

    Motugaafa: aua e te taumafai e faateleina le malosi o le malosi o le meafaigaluega, mo se faataitaiga, e ala i le tele o kiliki i luga o le sone: o le a le aumaia ai le taunuuga manaomia.

A uma le faʻamaeʻaina o faʻatinoga uma, ona fai lea o le ki Ok.

Lanu uliuli ma papaʻe

  1. O le isi laasaga i le faʻaitiitia o le manava e faʻalelei ai le mamanu o le tipi. Mo lenei mea matou te faʻaaogaina "Dimmer" ma "Faʻamalamalamaina".

    Faʻaaliga mo meafaigaluega taʻitasi 30%.

  2. Fausia se mea fou e ala i le kiliki i luga o le faʻamau i le pito i lalo ole paʻa.

  3. Valaauina le nofoaga "Faatumu" piano pipiʻi SHIFT + F5. O iinei filifili le faʻatumu "50% gutu".

  4. E tatau ona suia le auala faʻafefiloi mo lenei vaega "Lulu mama".

  5. O nei meafaigaluega "Dimmer" pasi vaega o le manava, faʻapitoa ile gaioiga, ma "Faʻamalamalamaina" - i luga o le pogisa.

O se taunuuga oa tatou mea e fai, o le manava i le ata, e ui lava e le o le atoa atoa, ua matua laitiiti lava.

Se aotelega le lesona. E talafeagai le faasaʻoina o ata lea e puʻeina ai se tagata i se auala e faʻaitiitia ai le "matamata" vaaia o lenei vaega o le tino i le tagata matamata. Na matou faia i se mama "Paleni" ("Funaʻi"), faʻapea foʻi ma le faʻaleleiina o le mamanu o le tipi. O lenei mea na mafai ai ona aveese le isi voluma.