Saili uiga o le komepiuta i le Windows 10


O faʻaaogaina polokalame faʻapitoa uma, faʻaaogaina po o taʻaloga, e manaʻomia le laʻititi ole manaʻoga o le hardware e faʻamaeʻa ai a latou galuega. Aʻo leʻi tuʻuina atu le polokalama "mamafa" (mo se faʻataʻitaʻiga, taaloga faʻaonapo nei poʻo le Photoshop lata mai), e tatau ona e iloa pe faʻapipiʻi le masini i nei mea manaʻomia. I lalo ifo, tatou te tuʻuina atu ni metotia mo le faʻatinoga o lenei taʻavale i luga o masini e taʻavale ai le Windows 10

Vaʻai i le faʻatinoina o PC ile Windows 10

E mafai ona vaʻaia le mafai gafatia o se komepiuta poʻo se komepiuta komepiuta i ni auala se lua: faʻaaogaina o se tusi lona tolu po o meafaigaluega na fausia. O le filifiliga muamua e sili atu ona faigofie ma aoga, o lea matou te mananao e amata i ai.

Tagai foi:
Vaʻaia le faʻatinoina o PC ile Windows 8
Vaʻai i komepiuta i le Windows 7

Metotia 1: Polokalame Tolu

E tele naua tusi talosaga e mafai ai e oe ona matamata i uiga o le komepiuta. O se tasi o fofo aupito sili mo le Windows 10 o le System Info For Windows aoga, poʻo le SIW mo se pupuu.

Download SIW

  1. A maea le faʻatulagaina, faʻaoga le SIW ma filifili Faiga Faʻavae i le vaega "Meafaigaluega".
  2. O faʻamatalaga autu mo le komepiuta e uiga i le PC poʻo le komepiuta o le a tatalaina i le itu taumatau o le faamalama:
    • tagata gaosi oloa, aiga ma faʻataʻitaʻiga;
    • iloiloga o faʻatinoga o mea tau eletise;
    • voluma ma uta HDD ma RAM;
    • faamatalaga e uiga i le faila faila.

    E sili atu faʻamatalaga auiliiliga e uiga i se mea faitino faapitoa e mafai ona maua i isi vaega o le laau. "Meafaigaluega".

  3. I le lisi i le itu tauagavale, e mafai foi ona e suʻeina le telefoni feaveaʻi o le masini - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga e uiga i le faiga faʻaogaina ma le tulaga o faila sili ona taua, faʻatulagaina avetaʻavale, codecs, ma isi.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le faʻaaogaina i le fesili e faʻaalia ai faʻamatalaga talafeagai i auiliiliga. Ae paga lea, e leai ni mea sese: ua totogi le polokalama, ma o le faamasinoga e le gata naʻo le taimi o lona taotoga, ae le o faʻaalia nisi o faʻamatalaga. Afai e te le o sauni e faʻafetaui lenei toe foʻi, e mafai ona e faʻaaoga se filifiliga o le System Info For Windows i isi auala.

Faitau atili: Computer Diagnostics Software

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

A aunoa ma se faʻasalaga, o faʻaliliuga uma o le Redmond OS ua fausia i totonu o galuega mo matamata i komepiuta komepiuta. O le mea moni, o nei meafaigaluega e le maua ai ni faʻamatalaga auiliili e pei o faʻasalalauga lona tolu, ae o le a fetaui ma tagata faʻapitoa. Manatua o faʻamatalaga talafeagai o loʻo faʻasalalau, o lea e tatau ai ona e faʻaaogaina ni fofo e maua ai faʻamatalaga atoa.

  1. Saili le faamau "Amata" ma kiliki i luga i le kī saʻo o le kusi. I le lisi autu, filifili "Faiga".
  2. Faʻamau i lalo i le vaega "Meafaigaluega" - o se faʻamatalaga puupuu e uiga i le faagasologa ma le aofaʻi o le RAM.

Faʻaaogaina o lenei mea faigaluega, faatoa mafai ona e maua faʻamatalaga faavae e uiga i uiga o le komepiuta, faʻapena mo le atoatoa o faʻamatalaga na maua, e tatau foi ona e faʻaaogaina "Tool Direct Diagnostic Tool".

  1. Faaaoga le pipiʻi piano Manumalo + R ia valaau le faamalama Taumafai. Pusa i le pusa o le pusa o tusidxdiagma kiliki "Lelei".
  2. O le a faʻaalia le faamalama o le faʻamaonia. I luga o le faʻamau muamua, "Faiga", e mafai ona e vaʻai i faʻalautelega faʻamatalaga e uiga i le gafatiaina o le komepiuta o le komepiuta - i le faʻaopoopoga i faʻamatalaga e uiga i le PPU ma le RAM, o loʻo maua faʻamatalaga e uiga i le kata vitio ua faʻapipiʻiina ma le lomiga lagolago a DirectX.
  3. Taofi "Mata" o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le masini viliō televave: o le ituaiga ma le aofaiga o le mafaufau, faiga, ma isi. Mo le komepiuta faʻatasi ma lua GPU, o le faʻaaliga foi e aliali mai. "Faaliliuina"lea e tuʻuina atu ai faʻamatalaga e uiga i le kata vitio e leʻi faʻaaogaina.
  4. I le vaega "Leo" E mafai ona e vaʻai i faʻamatalaga e uiga i masini puʻe (map ma failauga).
  5. Tapa o le igoa "Ulufale mai" tautala mo ia lava - o faʻamatalaga nei i luga o le piano ma le kiole fesoʻotaʻi i le komepiuta.

Afai e te manaʻo e fuafua mea masini e fesoʻotaʻi ma le PC, e manaʻomia ona e faʻaaogaina "Pule Sili".

  1. Tatala i luga "Saili" ma faʻaoga upu i le manoa pule o masini, ona kiliki tasi lea i le faamaumatau o le kuki i luga o se tasi taunuuga.
  2. Ina ia matamata i se vaega faapitoa, tatala le vaega manaomia, ona kiliki lea i luga o lona igoa ma filifili "Meatotino".

    Vaavaai faʻamatalaga uma e uiga i se masini faapitoa e ala i le taʻavale i totonu o taʻapa. "Meatotino".

Faaiuga

Matou te mafaufau i ni auala se lua e matamata ai i tafaoga o se komipiuta o lo o taofiofia le Windows 10. E maua ei latou uma o latou lelei ma mea e le lelei: o le talosaga a le isi vaega o loʻo faʻamatalaga faʻamatalaga ma faʻamalamalamaina, ae o meafaigaluega e sili atu ona faʻatuatuaina ma e le manaʻomia le faʻatulagaina o vaega tolu.