Metotia mo le faasaʻoina o le mea sese "E le mafai ona maua se masini USB" i le Media Media Creation Tool Windows 10


I le galue i le Mozilla Firefox browser, e faʻapipiʻi ai e le au faʻapipiʻi tafaʻi tele e ala i le fesuiaiga i le va oi latou. I le maeʻa ai o le galuega ma le 'upega tafailagi, e tapunia ai e le tagata faʻaoga, ae i le isi laasaga e ono manaʻomia ai ona tatala uma afifi na maeʻa ai le galuega i le taimi mulimuli, o lona uiga. toe faʻafoisia le vasega muamua.

Afai, pe a lalagaina le masini, ua e feagai ma le mea moni e faapea, o laupepa na tatalaina i le taimi o le galuega ma le vasega talu ai e le o faaalia, pe afai e manaʻomia, e mafai ona toe faʻaleleia le vasega. I lenei tulaga, e lua auala e maua ai e le masini.

Faʻafefea ona toe faʻafoʻisia se sauniga i Mozilla Firefox?

Metotia 1: Faʻaaogāina o le Amata

O lenei metotia e talafeagai mo oe pe afai, pe a lalagaina le masini, e te le o vaʻai i le itulau ile fale, ae o le itulau o le Firefox.

Ina ia faia lenei mea, e na ona e manaʻomia le faʻalauiloaina o le masini e faʻaalia ai le itulau Mozilla Firefox. I le pito i lalo taumatau, kiliki le ki. "Toe faʻafoisia le vasega na muamua atu".

O le taimi lava e te kiliki ai i lenei ki, o faʻamau uma e tatala i le masini i le taimi mulimuli o le a toe faʻaleleia lelei.

Metotia 2: e ala i le lisi autu o le masini

Afai, pe a lalagaina le masini, e te le o vaai i le uluaʻi itulau, ae o se nofoaga na atofaina muamua, ona e le mafai lea ona toe faʻafoisia le vasega muamua e ala i le auala muamua, o lona uiga o lenei metotia e lelei mo oe.

Ina ia faia lenei mea, kiliki i le tulimanu pito i luga o le pito i luga taumatau o le masini autu o le masini, ona fai ai lea i le faamalama o le pop-up, kiliki le ki "Tusi o talaaga".

O le a faʻaalia se lisi faʻaopoopo i luga o le pusa e te manaʻomia e filifili ai le meataitasi "Toe faʻafoisia le vasega na muamua atu".

Ma mo le lumanaʻi ...

Afai e tatau ona e toe faʻafoisia le vasega talu ai i taimi uma e te amata ai Firefox, ona i ai lea i le tulaga lea e fai ma masani le tofiaina o le toe faʻaleleia o le taʻaloga uma na tatala i le taimi na e galue ai ma le masini i le taimi mulimuli. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le pito i luga taumatau o le tulimanu o le masini autu, ona alu lea i le "Faʻatonu".

I le pito i luga o le faamalama o le nofoaga e lata i le mea "A amata ona tatala" seti le parameter "Faʻaali matala ma nusipepa tatalaina i le taimi mulimuli".

Matou te faʻamoemoe o fesoasoani nei fautuaga.