E le mafai ona ou ulufale i VK (VK)? Aisea Fofo faafitauli

Afai e te faʻaaogaina le Initaneti ma fesoʻotaʻiga lautele, pe e te fiafia i ai pe leai foi, o le a vave ona e feagai ma faʻafitauli ... O se tasi o mea aupito sili ona manaia i le taimi nei ua taofia ai le avanoa i se tasi o fesoʻotaiga faʻasalalau lautele - Vkontakte.

I le avea ai o se tulafono, e le iloa e tagata faʻapitoa e ala i le amataina o se komepiuta ma tatalaina se mea e teu i ai - latou te le mafai ona utaina le itulau "fesootaiga" itulau ...

I totonu o lenei tusiga o le a tatou taumafai e malamalama faʻatasi ma mafuaʻaga taatele e mafua ai lenei faafitauli.

O le anotusi

  • 1. O mafuaʻaga autu e le mafai ai ona e alu Vkontakte
  • 2. Aisea ua sese ai le upu faila?
  • 3. Taofiofia o le avanoa i VK
    • 3.1 Faʻamatalaga avanoa i se faʻafesoʻotaʻiga
    • 3.2 Puipuiga

1. O mafuaʻaga autu e le mafai ai ona e alu Vkontakte

O le mea lautele, e 3 mea sili ona lauiloa, ona o le 95% o tagata e le mafai ona ulufale i le "Vkontakte". Sei o tatou talanoa faapuupuu e uiga ia i latou taitoatasi.

1) Ulufale mai le faʻamaoni po o le imeli

O le tele o taimi, na na o le faʻamagaloina lava le upega tafailagi. O nisi taimi e fenumiai ai tagata faʻamataʻu meli, aua atonu latou te tele ni meli. Toe siaki ma le faʻaeteete faʻamaumauga.

2) Na e tago i se siama

E iai ituaiga faʻamaʻi e poloka ai avanoa i nofoaga eseese: mo se faʻataʻitaʻiga, i sitepu antivirus, faʻafesoʻotaʻiga lautele, ma isi. E faʻafefea ona aveese se ituaiga o siama o le a faamatalaina i lalo, i ni nai upu e le mafai ona e faamatalaina ...

3) O lau 'upega tafaʻilagi' ua kiona

E foliga mai, latou te faʻailoa foi oe, e aunoa ma le fesoasoani a le virus, muamua e te manaomia le faamamaina o le komepiuta mai ia i latou, ona toe faʻafoʻi lea o le avanoa i le fesoʻotaiga.

2. Aisea ua sese ai le upu faila?

O le tele o tagata faaaoga e iai a latou itulau e le gata i se tasi o fesoʻotaʻiga lautele "Vkontakte", faʻaopoopo i ai i le tele o pusa meli ma galuega i aso faisoo ... E faigofie lava ona e faʻafememeaʻi le tasi le upu fai mai le tasi auaunaga ma le isi.

E le gata i lea, o le tele o 'upega tafaʻi i luga o le Initaneti e le faigofie ai le manatuaina o faʻaupuga ma faʻamalosi pea tagata faʻaoga e suia i totonu oa latou gaosiga. Ia, o le mea moni, a masani ona e alu i se faʻalapotopotoga faʻafefefefeʻi faigofie, na o le kiliki i au mea e te fiafia i ai i se mea e teu ai - i le masina mulimuli ane, manatuaina o se upu faʻaulu e faigata.

Mo le toe maua mai o le password, kiliki i le koluma tauagavale, i lalo tonu o laina o faatagaga, le aitema "Faʻamagalo lau upega tafaila?".

O le mea e sosoo ai e te manaʻomia e faʻamaonia le numera o le telefoni poʻo le igoa ole igoa na faʻaaoga e faʻaoga ai le 'upega tafaʻilagi. O le mea moni, e leai se mea faigata.

I le auala, ao lei toe faʻaleleia le upega tafailagi, ua fautuaina e fufulu lau komepiuta mai siama, ma i le taimi lava e siaki ai se siama e poloka poloka i luga o le saite. E uiga i lenei mea i lalo ...

3. Taofiofia o le avanoa i VK

Ole fuainumera ma ituaiga o siama o loo i le faitau afe (i auiliiliga auiliili e uiga i siama). Ma e oʻo lava i le iai o se faʻaonaponei faʻaonaponei - atonu o le a le mafai ona puipuia oe 100% o le lamatiaga o le siama, pe a oʻo mai ni suiga masalomia i totonu o le polokalama - e aoga le siakiina o lau PC i se isi polokalama antivirus.

1) Muamua e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o se virus i luga o lau komepiuta (pe afai ua iai sau, taumafai e download Cureit). O iinei, o le a le aoga:

2) Faʻafou le faʻavae, ona siaki lea o le PC atoa (a itiiti mai o le masini faʻapipiʻi).

3) Faʻalogo lelei, i le ala, o loʻo i ai lau uta ma polokalama faʻapipiʻi. Aveese polokalame masalosalo e te leʻi faʻatūina. E masani lava, faatasi ai ma polokalame e te manaʻomia, o ituaiga uma o faʻaopoopoga ua faʻapipiʻi lea e mafai ona faʻapipiʻi ai iunite faʻaletite eseese, e faigata ai ia te oe ona galue.

4) I le auala, o ni faʻamatalaga manaia:

Faʻafefea ona aveese se siama -

Aveese faʻamatalaga faʻaletite ma teasers -

Aveesea o "Fualaau aina" mai le masini -

3.1 Faʻamatalaga avanoa i se faʻafesoʻotaʻiga

O le taimi lava e te fufuluina ai lau komepiuta i le tele o faʻamatalaga (e mafai foi ona mafua i fomaʻi), e mafai ona e alu tuusaʻo i le toe faʻaleleia o le polokalama. Ae afai e faia lenei mea e aunoa ma le aveeseina o siama, o le a leai se fenumiai - vave lava o le a le toe tatalaina le itulau uepi i luga o le upega tafaʻilagi.

1) E tatau ona e tatala le tagata sailiili ma alu i le tuatusi "C: Windows System32 Drivers etc" (kopi e aunoa ma upusii).

2) I lenei pusa o loʻo i ai le 'au faila. E tatau ona tatou tatalaina mo le faasaʻo ma ia mautinoa e leai ni laina le talafeagai ma masalosalo i ai.

Ina ia tatalaina, faigofie le kiliki i luga ma filifili matala ma le tagavai. Afai e uma ona e tatalaina lenei faila, o le ata o loʻo mulimuli mai - o lona uiga o mea uma e lelei *. I le auala, o faʻamau i le amataga o laina o lona uiga o nei laina o ni faʻamatalaga, o lona uiga pe a tautala - o faʻamatalaga manino e le afaina ai le faatinoga o lau PC.

* Faʻalogo! O tusitala faʻamalama e taufaasese. Mai aafiaga faaletagata lava ia e mafai ona ou fai atu i le taimi muamua e leai se mea masalomia iinei. Ae afai e te taʻalo i le pito i tua o le fasi pepa, ona fesuiai lea i le pito i lalo, pe a maeʻa le tele o laina avanoa - ei ai laina "viral" e poloka ai avanoa i luga o nofoaga. O le mea moni, o le ...

O le mea lea tatou te iloa manino ai o le tuatusi o le fesootaiga a Vkontakte ua tusia, e faʻafeagai ma le IP o la tatou komepiuta ... I le ala, faʻamolemole e leai ni faʻamau, o lona uiga e le na o le tusiga, ae o le faatonuga mo le PC, e tatau ona sii mai lenei 'upega 127.0.0.1. E masani lava, i lenei tuatusi e le o lenei laupepa - ma e le mafai ona e alu "Vkontakte!".

O le a le mea e fai i ai?

Naʻo le tapeina o laina masalosalo ma teu ai le faila lenei ... E tatau i le faila ona tumau se mea faapenei:

A maeʻa le faʻagasologa, toe faʻafou le komepiuta.

Lua faafitauliatonu e tulai mai ...

1. Afai e le mafai ona e faasaoina le faila o faila, e foliga mai e leai sau pule, tatala le api i lalo o le pule, ona tatala lea o le faila i le C: Windows System32 Drivers etc.

I le Windows 8, e faigofie ona fai lenei mea, naʻo le kiliki-saʻo i luga o le "notepad icon" ma filifili "tatala e avea ma pule". I le Windows 7, e mafai ona e faia tutusa e ala i le amataga o le lisi.

2. I le isi itu, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalama lauiloa Le aofaʻi o le komiti - naʻo le filifilia o le faila o le faila i luga ma taomi le f4 button. E le gata i lea, o le a tatalaina le api, lea e faigofie ai ona faʻasaʻo.

3. Afai e le aoga, i le mea lautele, ave ma faʻamalo ese lenei faila. O le tagata lava ia, e le o se lagolago o lenei metotia, ae e mafai foi ona ia fesoasoani ... O le tele o tagata e le manaomia, ae mo i latou e manaomia, o le a latou faigofie ona toe faʻafoʻiina.

3.2 Puipuiga

Ina ia le mafai ona pikiina ia ituaiga siama, mulimuli i ni nai fautuaga faigofie ...

1. Aua le faʻapipiʻiina soo se ituaiga polokalama o masalosalo masalosalo i le taimi muamua: "Fusi i luga o le Initaneti", ki o polokalama, download polokalame mai i nofoaga aloaia, ma isi.

2. Faaaoga se tasi o laupepa lauiloa:

3. Taumafai e aua le alu mai isi komepiuta i se upega tafaʻilagi. I le na o lea, pe na o oe lava - o loʻo e pulea pea le tulaga, ona faʻasolosolo ai lea o le komepiuta a le isi tagata - o le a faʻateteleina le aʻafiaga.

4. Aua e te faafouina le tagata taʻavale, ona na e vaai i se savali i luga o se upega tafaʻilagi e le masani ai e uiga i le manaʻoga e faʻafouina. Faʻafefea ona faʻafouina - vaʻai iinei:

5. Afai e te le atoatoa le faʻafouina o le Windows - ona fai lea mai lea taimi i lea taimi siaki le faiga mo le i ai o le "patches" taua ma faʻapipiʻi "lima".