Unarc.dll le faʻasaʻoina o aʻoaʻoga sese

Unarc.dll e faʻaaogaina e tatala ai faila lapopoa i le taimi o le faʻapipiʻiina o nisi masini komepiuta i luga o se PC o lo o faagaoioia Windows. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea nei ua taʻua o pusa lapisi, upega tafaʻilagi o polokalame, taaloga, ma isi. Atonu e tupu pe afai e te taʻavaleina le masini komepiuta e fesoʻotaʻi ma le faletusi, o le a tuʻuina atu e le polokalama se feau sese i se savali e uiga i lenei: "Faʻatonu mai le unarc.dll code code 7". Talu ai ona o le lauiloa o lenei lomiga o polokalama faʻapipiʻiina, o lenei faafitauli e taua tele.

Metotia mo le foiaina o Solitulafono Unarc.dll

O le auala maʻoti e foia ai le faafitauli e faalagolago i lona mafuaaga, lea e tatau ona iloiloina i auiliiliga. Aʻoaʻoga autu:

  • Faʻasalaga pe faʻailoga tusitusi.
  • Le lava le mea e manaʻomia ile teuina i le polokalama.
  • O le tuatusi o loʻo le i ai i Cyrillic.
  • Le lava le avanoa vaʻa, faafitauli i le RAM, faila faila.
  • Faletusi o loʻo leai.

O le tele o faʻasologa sese o tulafono 1,6,7,11,12,14.

Metotia 1: Suia le tuatusi faʻapipiʻi

E masani lava, o le siiina o le teutusi i se faletusi i le tuatusi o loo i ai le alafapeta o le Cyrillic e taitai atu ai i se mea sese. Ina ia taofia lenei mea, faatoa toe fafaguina ia tusitala e faʻaaoga ai le alafapeta Latina. E mafai foi ona e taumafai e faʻapipiʻi le taaloga i luga o le masini poʻo luga o se isi pulou.

Metotia 2: Siaki siaki

Ina ia faʻamalo mea sese ma faamaumauga ua faaleagaina, e mafai ona e siaki siaki siaki o le faila na sii mai le Initaneti. O le mea e lelei ai, e saunia e le au atinaʻe lenei faʻamatalaga faʻatasi ma le faʻasaʻolotoga.

Lesona: Polokalame mo le fuafuaina o siaki

Metotia 3: Faʻamau le fale teu

I le isi itu, o le a talafeagai le taumafai e faʻapipiʻi le lomiga aupito lata mai o tusitala iloga WinRAR poʻo le 7-Zip.

Talia WinRAR

Download 7-Zip mo le saoloto

Metotia 4: Faʻateleina le pipiʻi ma le avanoa vaʻa

I lenei tulaga, e tatau ona e mautinoa o le tele o le faila faila e le itiiti ifo ma le aofaiga o le mafaufau faaletino. E le gata i lea, i luga o le taʻavale faigata e tatau ona lava le avanoa. E le gata i lea, ua fautuaina e siaki le RAM ma le polokalama talafeagai.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe fetuunai faila faila
Polokalame mo le siakiina o le RAM

Metotia 5: Taofia Antivirus

E masani ona fesoasoani i le faʻagataina o polokalama faakomepiuta i le taimi o le faʻapipiʻi poʻo le faaopoopoina o se faʻapipiʻi i tuusaunoaga. E taua le malamalama e mafai ona faia lenei mea pe a iai le talitonu o le faila na sii mai mai se punaoa faatuatuaina.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻaopoopoina o se polokalama i le vavaeeseina o antivirus
Faʻafitauli lē tumau o le antivirus

O le isi itu o le a faʻaaogaina auala e foia ai le faafitauli i le leai o se faletusi i le OS.

Metotia 6: DLL-Files.com Client

O lenei aoga ua fuafuaina e foia ai ituaiga uma o galuega e fesoʻotaʻi ma faletusi DLL.

Tui mai le DLL-Files.com Client mo le leai o se totogi

  1. Tusa i le sailiga "Unarc.dll" e aunoa ma ni upusii.
  2. Faailoga le faila DLL o maua.
  3. Le isi, kiliki "Faʻamau".

Ua maeʻa faʻatulaga uma.

Metotia 7: Download Unarc.dll

E mafai ona e siiina le faletusi ma kopi i le komipiuta polokalama a Windows.

I se tulaga e le faʻaumatia ai le mea sese, e mafai ona e suʻeina faʻamatalaga i tusiga e uiga i le faʻatulagaina o le DLL ma lo latou resitalaina i le polokalama. E mafai foi ona e fautuaina e aua nei e siiina ae le o le faapipiiina o upega tafaoga ma luga o upega tafaoga poo "toepa" o taaloga ma polokalama.