Auala e faʻaaoga ai VirtualBox

Ina ia aloese mai le sailia o se nofoaga faapitoa i le lumanai, e mafai ona e faailogaina i le Yandex Browser. E le gata i lea i le tusiga o le a tatou iloiloina filifiliga eseese mo le faasaoina o itulau mo le isi asiasiga.

Matou te faaopoopo au tusi tusi i le Yandex Browser

E tele auala e faailoga ai se itulau o le fiafia. Matou te aoao e uiga ia i latou taitoatasi i nisi auiliiliga.

Metotia 1: Faʻamau i luga o le laupapa faʻalogo

I luga o le meafaigaluega toolbar o loʻo i ai se isi faʻamau e mafai ai ona e faʻasaoina se itulau aoga i ni nai laasaga.

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi e fiafia i ai oe. I le tulimanu pito i luga taumatau, saili le kene i le foliga o se faʻailoga ma kiliki i luga.
  2. A maeʻa lena, o se faamalama e oso aʻe i le mea e te manaʻomia e faʻamaonia ai le igoa o le tusi tusi ma filifili le faʻailoga e teu ai i. Le isi, kiliki le ki. "Fai".

O lea e mafai ai ona vave faʻasaoina soʻo se itulau i luga o le Initaneti.

Metotia 2: Faʻasologa o Mea Tausi

O lenei metotia e taua tele mo le mea moni e le manaʻomia se fesoʻotaʻiga Intaneti.

  1. Alu i "Menu", o loʻo faʻaalia e se ki ma ni faʻamaufaʻailoga e tolu, ona togiina lea o le kio i luga ole laina "Faailoga tusi" ma alu i "Pulefaʻailoga Faailoga".
  2. A maeʻa lena, o le a faʻaalia se faamalama i le mea e te manaʻomia muamua e faʻamaonia ai le pusa lea e te manaʻo e teu ai. I le isi itu, i se avanoa avanoa, kiliki-lelei e sii aʻe ai laina, ona filifili ai lea "Faʻaopoopo le itulau".
  3. I lalo o sootaga muamua o le a aliali mai laina e lua lea e tatau ona e tusia ai le igoa o le faailoga tusi ma se fesoʻotaʻiga tuusao i le 'upega tafaʻilagi. A maeʻa ona faʻatumu le fanua, kiliki le ki i luga o le komepiuta e faʻauma "Ulufale mai".

Ma, e tusa lava pe leai se avanoa i le Initaneti i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faʻasaoina soʻo se sooga i tusi lakapi.

Metotia 3: Faʻamatalaga Faailoa Mai

O le Yandex.Browser o loʻo i ai foi se galuega e faʻafeiloaʻi ai le faailoga tusi. Afai e te fesuiaʻi mai soʻo se masini o loʻo i ai lau numera tele o itulau faʻaolaina i Yandex, e mafai ona e faʻanatinati vave.

  1. E pei ona i ai muamua, fai le laasaga muamua, naʻo le taimi lenei filifili le mea "Faailoga o oloa faaulufale mai".
  2. I le itulau e sosoo ai, filifili le polokalame e te manaʻo e kopiina ai fesoʻotaʻiga vavave mai nofoaga, aveese faʻamaʻi isi mea mai oloa mai fafo ma kiliki le ki "Alu".

A maeʻa lena, o itulau uma lava e puipuia mai le tasi masini komepiuta o le a siitia atu i se isi.

O lenei ua e iloa le faʻaopopoina o tusi tusi i le Yandex Browser. Lavea itulau manaia e toe foʻi atu i mea latou te maua i soo se taimi talafeagai.