Folasaga le CDR i le JPG i le initaneti

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte e ofoina atu avanoa e le faʻaumatia mo fesoʻotaʻiga ma tagata taʻitoʻatasi i talanoaga a le tagata lava ia. Ae ui i lea, o le tele o taimi ei ai tulaga e tatau ai ona talanoaina se mea na tupu poʻo ni tala fou ma nisi o uo i le taimi lava e tasi. Mo lenei mea, o le mafai ona fatufatuina o konafesi na faia - e oo atu i le 30 tagata faaaoga e mafai ona faaopoopo i le tasi talanoaga mo fesoʻotaiga tutusa, e mafai ona faʻasalalau feʻau e aunoa ma ni faʻamaumauga.

E leai se taitai i se talanoaga tele; o tagata uma e tutusa o latou aia: o se tasi oi latou e mafai ona suia le igoa o le talanoaga, lona ata autu, tape pe faaopoopo se tagata fou mo fesootaiga.

Matou te faʻapipiʻi tagata faaaoga i se tasi talanoaga tele

O le taua mai le komepiuta "mai le komepiuta" e mafai ona fatuina e soʻo se tagata faʻaaoga e faʻaaoga ai le tulaga o le VKontakte lava ia lava - leai se isi polokalama faʻapitoa e manaʻomia.

  1. I le itu tauagavale o le 'upega tafaʻi, kiliki tasi i luga o le ki. "Talanoaga" - o lau vaai o le a faʻaalia ai se lisi o talanoaga ma tagata faʻaoga.
  2. I totonu o le pusa saili i le pito i luga o le itulau, e tatau ona e kiliki tasi i luga o le faamau i se isi.
  3. A uma ona kiliki le ki, ona amata ai lea o se lisi o uo, o le faasologa e tutusa lelei ma le mea o loo i totonu o le lisi "Uo". I le taumatau o tagata taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi o se liʻo avanoa. Afai e te kiliki i luga, ua tumu i se siaki - o lona uiga o le tagata o loʻo filifilia o le a auai i le talanoaga na faia.

    Mo le faʻaleleia lelei, o le a filifilia e le au filifilia i luga atu o lisi masani o uo, lea e mafai ai ona vave vaaia i le ata atoa oi latou o loʻo auai i le talanoaga tele. Mai lenei lisi, e vave lava ona e aveesea.

  4. A maeʻa le lisi o faʻasalalauga o le a tuufaatasia, i le pito i lalo o le itulau e mafai ona e filifilia se ata lautele o le konafesi ma ulufale i lona igoa. A maeʻa lenei mea, e tatau ona e faʻasalaina le faʻamau tasi i le taimi "Fausia se talanoaga".
  5. A uma ona e kiliki oe o le a vave alu i se talanoaga ma seti faataatia muamua. O i latou uma e valaauliaina tagata auai o le a latou maua se faʻamatalaga ua e valaauliaina i latou i le talanoaga ma o le a vave lava ona mafai ona auai.

O lenei talatalanoaga o loʻo i ai tulaga tutusa ma gafatia e pei o le masani masani - iinei e mafai ona e auina atu soʻo se pepa, ata, musika ma vitio, tape faʻamatalaga o savali e oʻo mai, ma faʻamaonia le tala faʻailoga ma tuu le talanoaga na oi latou lava.

O le konafesi a VKontakte o se auala sili ona faigofie e fesootai ai i le taimi e tasi ma se vaega toatele o tagata. Pau le tapulaʻa i le talanoaga - o le numera o tagata auai e le mafai ona sili atu ma le 30 tagata.