GeForce kata vitio o le tupulaga fou ua puʻeina i le ata

E le o faanatinati Nvidia e faʻasalalau se augatupulaga fou o le GeForce sikola mita, e ui lava sa galue malosi mo i latou mo sina taimi. O se tasi o faʻamaoniga o lenei mea o le faʻaalia i luga o le upega tafaʻilagi o se ata o le faʻataʻitaʻiga o se ata vitio o se aiga fou.

-

I le ata, lea na lomia e le tagata faʻaaogaina le upega tafaʻilagi a Reddit, e mafai ona e vaʻavaʻai i se laupapa eletise ua uma ona lolomiina, e iai se mea e le masani ai, o le 8-pin power connectors and 12 memory chips. O le suʻesuʻega o le makaina o tupe meataalo ua faʻamaonia ai le faʻaaogaina o le GDDR6 i le GeForce fou. O le aofaiga atoa o microcircuits ua faʻapipiʻiina i luga o le faʻataʻitaʻiga e 12 GB, ma o le bandwidth e 672 Gb / s, lea e sili atu le sili atu i le faatinoga o le Pascal faʻatulagaina kata vitio. Ae paga lea, o le ata puʻe lava ia o loʻo misi i le ata.

E tusa ai ma tala fou, o kilivaga o GeForce GTX 1180 ma kata vitio 1170, lea e suia ai le afe o faasologa na faia i le lua tausaga talu ai, e amata ia Aokuso ma Setema. O lenei mea, aemaise lava, o loʻo faʻaalia mai i faʻamatalaga na maua e ala i auala le aloaia mai paaga autu a Nvidia.