Envisioneer Faʻaaliga 11

Envisioneer Express o se faʻamatalaga faigofie lea e mafai ai ona e faia se ata tusi ata o se fale poʻo se isi potu. O le auala e galue ai i lenei polokalama e faʻavae i luga o le tekinolosi o le faʻaleleiina o faʻamatalaga faʻamatalaga (Faʻataʻitaʻiga o le faʻamatalaga, abb. - BIM), lea e le gata ina mafai ona tusia ai faʻamatalaga tusitusi, ae ia maua foi faʻamatalaga e uiga i le fausiaina o fale i fua faatatau o mea, faʻamatalaga o avanoa ma isi faʻamatalaga. O lenei tekonolosi ua maua ai foi se faʻafouina lata mai o le faʻataʻitaʻiga i ata uma pe a suia soʻo se vaega.

O le mea moni, e le mafai e le Envisioneer Express ona mitamita i foliga e pei o Archicad poʻo Revit BIM monsters. O le a faʻaaoga e le tagata faʻaoga se taimi e suʻesuʻe ai le polokalama, talu ai e le oi ai se faʻamatalaga Rusia. Ae ui i lea, o le Envisioneer Express e tatau ona faia se iloiloga auiliili. Matou te suʻesuʻeina mea e ono tutupu i lenei oloa i luga o le faʻataʻitaʻiga o lona 11th version.

Poloketi Projects

Envisioneer na ofoina atu e tatala se galuega faatino e faavae i luga o uluaʻi laina ua faʻamatalaina mo se ituaiga o galuega faatino. O le faʻaeteete e tatau ona faia e faʻataʻitaʻiga mo le fausiaina o fale mai laupapa, fausaga faʻamalama pisinisi ma fale fausaga.

Mo faʻataʻitaʻiga taʻitasi, ua faʻatulagaina se masini metric or imperial measuring system.

Fale puipui i le fuafuaga

Envisioneer ei ai se faʻamaumauga e aoina ai vaega o puipui. A o le i faia se puipui i tulaga o le ituaiga o puipui e manaʻomia, e mafai ona faʻasaʻoina. O loʻo faʻatulagaina e faʻapipiʻi le puipui o le puipui, o lona uiga lelei, o mea o loʻo i fafo ma teuteuga i totonu, tusia ai faʻamaumauga mo le fuafuaina o faʻatusatusaga, faʻapea foʻi ma fetuʻutuʻunaʻi isi matāʻupu.

Faʻaopoopo mea i le fuafuaga

Faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama, faitotoa, faamalama, koluma, fagu, faavae, faasitepu ma o latou vaega e faaaoga i le faatulagaga. O le faʻamatalaga o loʻo aofia ai le tele o ituaiga faʻailoga. O le a maua e le tagata faʻaaoga iina le saʻo, L-foliga, lanu, faasitepu ma laasaga o filifiliga ma isi. O faasitepu taʻitasi e mafai ona faʻapitoa e ala i le ituaiga, geometry ma le faʻamaeʻaina o mea.

E mafai ona gaoioi elemene o le faletusi e le gata i se faʻataʻitaʻiga faʻamau. I le faamalama e tolu-vaega, o le galuega o le felauaiga, sui, faʻaogaina, ma le teuteuina ma le tapeina o elemene o loʻo maua.

Faaopopo le taualuga

O le polokalame o loʻo fesiligia o se mea faigaluega vave fale faigofie ma faigofie. Na o le kiliki le kioti i totonu o le itu o le fale, ao fausia le taualuga aunoa. Aʻo leʻi faʻapipiʻi le taualuga, e mafai foi ona faʻafetaui e ala i le faʻatulagaina o taʻaloga geometry, le uiga o le manaʻoga, le mafiafia o fausaga ma isi.

Faʻailoga ma fausaga

O fausaga o le fale o loʻo faʻapipiʻiina i le polokalama. Ina ia faʻaali atu, e mafai ona e faʻamaonia se faʻavaa poʻo se foliga faʻapitoa.

O le polokalame e faʻatagaina ai oe e faia se tipi ma ni kiliki se tolu ma e vave ona vaʻai i le iuga.

Faʻavaeina o fanua

O le polokalama Envisioneer o loʻo iai i totonu o lona faʻaauupega se meafaigaluega sili ona manaia - faʻataʻitaʻiga o laufanua. A o leʻi faʻaaogaina, e mafai ona faʻaopoopo mauga, vaʻa, lua ma auala i le 'upega tafaʻilagi, lea e faʻaopoopoina i le poloketi se fesoʻotaʻiga ma le mea moni.

O le talosaga e iai le lautele o faletusi o laau toto e mafai e se togalaau aina lelei ona mataʻutia. I luga o le 'upega tafaʻilagi e mafai ona e fatuina se paka tafaʻi fanua ma malae taʻavale, gasebos, nofoa, moliuila ma isi mea taua. O elemene o le potutusi o loʻo tuʻu i luga o le fanua galue e ala i le tosoina o le kiore mai le faletusi, lea e vave tele ma faigofie. Envisioneer Express e matua aoga lava mo le tagata e faia le ata.

Mea faʻainitaneti

O le a le faʻaumatia foi le tagata fai fale. E ofoina atu se meafale mo le faʻatumu o potu - masini, meaafale, mea faigaluega, moli, ma isi mea.

3D window

O le faʻatautaia o le faamalama o le 3D e faigata tele ma faʻafefe, ae o loʻo i ai se foliga faʻalelei ma le mafai ona faʻaali le ata i luga o se telefoni, faʻaogaina ma le faʻaogaina o foliga.

Fesoʻotaʻiga faʻamaonia felanulanuaʻi

O se uiga sili ona aoga o le valivali o le pito taumatau ile tolu itu. Faʻasaʻo filifili le mea e manaʻomia ma kiliki i luga. O le ata o se ata.

Mea Numera Lipoti

Envisioneer Express o loʻo tuʻuina atu ai se auiliiliga auiliili o mea e faʻaaoga. O le laulau mulimuli o loʻo taʻu mai ai le tele o meafaitino, o lona tau ma isi meatotino. Vaevaega tuʻufaʻatasia mo faamalama, faitotoa ma isi fausaga. O le polokalame e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻitino vaega uma o le potu.

Faʻafanua ata

Mulimuli ane, o le Envisioneer Express e tuʻuina atu ia te oe le avanoa e faʻasaʻo ai se ata ma tusi tusi ma faʻamatalaga faaopoopo. E mafai ona liua ata i se auala talafeagai.

O lea na matou toe iloiloina ai le polokalama Envisioneer Express. I le faaiuga, e tatau ona e iloa o le Kamupanī Kanata CADSoft, o loʻo gaosia lenei oloa, fesoasoani malosi i tagata faʻapitoa i ona atinaʻe - faʻamaumauga vitio, lolomiina lesona ma aʻoaʻoga. Sei o tatou aotelega.

Faʻapitoa o le Faʻaaliga Faʻalauiloa

- Faʻatauina o faʻataʻitaʻiga mo se galuega faapitoa
- Faletusi tele elemene
- Se ata matagofie e tolu-ata
- O le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le nofoaga fesoasoani
- O le i ai o se faamalama o le felanulanuaʻi fegalegaleaiga
- Faʻaoga meafaigaluega mo le fausiaina o taualuga
- Malosiaga e fai ai se lisi o mea mo le fausiaina

Le mautonu o le Envisioneer Express

- Le lava le lomiga a Russised o le polokalama
- O le saolotoga faʻagata e tapulaa i le taimi o faʻataʻitaʻiga.
- Le faʻafesoʻotaiga faigofie i le faamalama tolu
- Faʻalavelave algorithm o le suiga o elemene i le fola o le fola

Faʻavasega le faʻataʻitaʻiga o le Envisioneer Express

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame mo le fausiaina o fale Faiga Faʻavae Faʻataʻitaʻiga 3 fale FloorPlan 3D

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Envisioneer Express o se tasi o polokalama sili ona faigofie ma faigofie-faʻaaoga e mamanuina ma suia ai le mamanu o totonu o potu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Cadsoft Corporation
Tau: $ 100
Toa: 38 MB
Gagana: Igilisi
Version: 11