Telefoni le: faatulagaina o panini Express i le Opera browser

O le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga e faʻaoga ai le avanoa e ala i le faʻamaumauga o se faiga e taatele. O le tele o taimi mo nei faʻamoemoe e faʻaaogaina ai se tasi o faʻatulagaga e lua - RAR poʻo le ZIP. Faʻafefea ona tatala le tagata e aunoa ma le fesoasoani a polokalama faʻapitoa, matou te faʻamatalaina i lenei tusiga.

Vaʻai foʻi: Faʻapipiʻi fale teu i le RAR faʻapipiʻi i luga o le initaneti

Tatala ZIP archives i le initaneti

Ina ia mafai ona maua faila (ma faila) o loʻo aofia i totonu o le archives ZIP, e mafai ona e mauaina se tasi o le 'upega tafaʻilagi. E tele naua, ae le o mea uma e saogalemu ma faʻamaonia e aoga, o lea o le a tatou iloiloina na o le toalua, o loʻo faʻamaonia lelei i le foia o la tatou faafitauli oi ai nei.

Metotia 1: Faʻailoa

O lenei 'upega tafaʻilagi e lagolagoina uma faʻalapotopotoga masani e faʻaoga mo le teuina o faʻamaumauga. O le pusa faʻapitoa o mea e fiafia i ai matou e le o se faʻasalaga, tusa lava pe vaevaeina i ni vaega eseese. Ma faafetai i le minimalist, attuitive interface, o le a mafai e tagata uma ona faʻaogaina meafaigaluega a lenei 'upega tafaʻilagi.

Alu i le initaneti Unarchiver

  1. I le kilikiina o le sootaga i luga, e mafai loa ona e siiina le faila ZIP e te manaʻo e teu. Ina ia faaopoopo se faila mai lau komepiuta, o loʻo i ai se isi vala, ma e tatau ona e kiliki. O loʻo i ai foi le mafai gafatia e faʻaogaina ai le Google Drive ma Dropbox.
  2. I le faamalama o le polokalama tatala "Saili" alu i le pusa o loʻo i ai le ZIP archive, filifili e ala i le kiliki i le kī o le komi tauagavale (LMB) ma kiliki "Tatala".
  3. I le taimi lava e maeʻa ai, o le a lafoina le faila i le site o le Unarchiver,

    a maeʻa, o le a faʻaalia atu ia te oe mea o loʻo aofia ai.
  4. Ina ia maua se mea e tasi, ia kiliki faʻatasi ma le LMB ma, afai e tatau ai, faʻamaonia lou manaʻo ma faʻamaonia le ala e teu ai.

    E faʻapea foʻi, o faila uma na teuina i totonu o le archives format ZIP e sii mai.

  5. O le mea faigofie lava, i nai kiliki lava, e mafai ona e tatalaina le ZIP-archive ma le fesoasoani a le Unarchiver auaunaga i le initaneti ma sii i totonu o lau komepiuta ia faila.

Metotia 2: Faʻasaʻo le Initaneti

E le pei o le upega tafaʻilagi talu ai, lea ei ai le faʻalaiga a Russian, o le tasi lea i le Igilisi. E le gata i lea, o loʻo i ai ni tapulaa i lona faʻaaogaina - o le maualuga o le lauliliuina o le faila e na o le 200 MB.

Alu i luga o le initaneti Unzip Online

  1. Tasi i le 'upega tafaʻilagi o le' upega tafaʻilagi, kiliki i le ki "Faʻatoʻilaloina faila".
  2. I le isi itulau "Filifili se faila" mo le teuina

    faaaogaina lelei o le polokalama "Saili"lea o le a tatalaina i le taimi lava e uma ai le kilikiina o le fetaui fetaui. Faʻafesoʻotaʻi i le lisi o loʻo i ai le archives ZIP, filifili ma faʻaaoga le ki "Tatala".
  3. A maeʻa faʻamaonia ua uma ona tuʻuina atu le faila i luga o le 'upega tafaʻilagi, kiliki "Taofia Faiga".
  4. Faatali seia maeʻa le tapenaina,

    a maeʻa e mafai ona e faamasani ma le lisi o faila o loʻo i totonu o le fale teu

    ma ave i latou taitoatasi.

    E pei ona mafai ona e vaʻavaʻai mai faʻataʻitaʻiga i luga o le matala, o lenei auaunaga i le initaneti e le gata e faʻaolaina, ae i se tulaga aoao e le lagolagoina le gagana Rusia, o lea, nai lo Cyrillic, o igoa o faila e faʻaalia i le "krakozyabry"

  5. O lea la, ua uma ona matou faʻailoaina uma ia faaletonu o le Unzip Online web service, ae e le o le faitioina mo tagata uma. Afai e le faamalieina oe i le tapulaʻa i luga o le tele o faila na sii mai ma le igoa o le "faafefe", e tatala le archives ZIP ma sii mai faamatalaga o loo i ai, e sili atu ona faʻaaoga le Unarchiver i le auala muamua.

    Vaʻai foi: Faʻamatalaga faʻamaumauga i le ZIP format i luga o se komepiuta

Faaiuga

I lenei tamai tusiga na matou taʻuina atu ia te oe pe faapefea ona tatala se upega tafailagi ZIP i le initaneti. Afai e te faamasani i le mea o loʻo tuʻuina mai e le fesoʻotaʻiga i luga, o le a e iloa o faila o lenei ituaiga e mafai ona tatalaina e le gata i le fesoasoani a isi tusitala o isi vaega, ae faʻapea foi i le Windows OS "Saili". E mafai foi ona faʻaaoga mo faʻamatalaga faʻamatalaga.