Filifili se igoa mo le vaega VKontakte

O le tele o tagata faaaoga pe a faʻaaogaina vitio e faʻaaoga musika musika poʻo le faʻatusaina o ni faʻavae e avea o se talaaga mo le vitio atoa. O le tele o taimi, e le o le igoa o le ala poʻo le tagata e faia le faatinoga e masani ona taʻuina i le faʻamatalaga, fatuina o se faʻafitauli i le sailiga. Faʻatasi ma le fofo o ia faigata o le a matou fesoasoani ia te oe i le gasologa o tusitusiga o aso nei.

Suʻe musika mai VK video

Aʻo le i faitauina le faatonuga, e tatau ona e taumafai e fesili mo se fesoasoani i le sailia o musika mai le vitio i faʻamatalaga i lalo o le vitio e matamata ai. I le tele o tulaga, o lenei auala e aoga ma e le gata ina maua ai le igoa, ae ia maua foi se faila i le tuufaatasiga.

E le gata i lea, afai ei ai ni failauga e fesootai ma se PC / komepiuta, e mafai ona e amataina le vitio, sii mai i lau smartphone Shazam ma faailoa mai le musika e ala atu i ai.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona faʻaaoga le Shazam application mo le Android

Afai mo se mafuaaga se tasi pe le isi foi e le mafai ona e fesili i le faʻamatalaga, faʻafesoʻotaʻi saʻo le tusitala o le faʻamaumauga pe le iloa e Shazam le ala, e tatau ona e faʻaaogaina ni meafaigaluega faaopoopo i le taimi e tasi. E le gata i lea, oa tatou faatonuga e aofia ai le sailiga o musika mai se vitio pe a faʻaaoga le atoaga o le 'upega tafaʻilagi, ae le o le talosaga.

Laasaga 1: Download Video

  1. I le lē mafai, e leai se avanoa e maua ai vitio i luga o le upega tafaʻilagi VKontakte. O le mea lea e muamua ai ona e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se tasi o faʻaopoopoga faʻalauiloa faapitoa poʻo le polokalame. I le tulaga, SaveFrom.net o le a faʻaaogaina, talu ai ona o le pau lea o le filifiliga silisili i le asō.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona e siiina VK video
    Vitio Download Download

  2. A maeʻa le faʻatulagaga o le faʻaopoopoga, tatala pe toe faafou le itulau i le vitio. Kiliki le ki "Download" ma filifili se tasi o punaoa avanoa.
  3. I luga o le itulau e otometi ona tatala, kiliki i luga o le vitio ma filifili "Save video as ...".
  4. Ulufale i so o se igoa faigofie ma kiliki le ki. "Faasaoina". I lenei toleniga e mafai ona mafaufauina atoa.

Laasaga 2: Aveese Musika

  1. O lenei laasaga e sili ona faigata, talu ai e le gata e faalagolago i le lelei o le musika i le vitio, ae faʻapea foi isi leo. Muamua, e tatau ona e filifili i le faatonu o le a e faʻaaoga e faaliliu ai le vitio i le leo leo.
  2. O se tasi o auala aupito sili ona talafeagai o le aoga lea eo mai ma le AIMP player. E mafai foi ona e suʻe i auaunaga i le initaneti poʻo polokalama mo le liliu mai o le vitio i le leo.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Vitio o le liuaina o vitio
    E faʻapefea ona aveese musika mai le vitio i luga o le initaneti
    Polokalama e sii mai musika mai le vitio

  3. Afai o le leo mai lau vitio o loʻo aofia ai musika o loʻo e sailia, e mafai ona e alu i le isi laasaga. A leai, o le a tatau ona e suʻeina le fesoasoani a le faʻaliliu leo. Filifili i le filifiliga o polokalame o le a fesoasoani ia oe tusiga i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Faʻafefea ona faʻasaʻo musika i le initaneti
    Mea e teu ai leo

  4. E tusa lava po o le a le auala e te filifilia, o le taunuuga e tatau ona avea ma se mea e pueina ai leo ma le tele pe itiiti ifo le maualuga ma le maualuga o le taliaina. O le filifiliga lelei o le pese atoa.

Laasaga 3: Suʻesuʻeina o le Faʻatulagaga

O le mea mulimuli e fai i le auala e le gata ina maua ai le igoa o le musika, ae o isi foʻi faʻamatalaga o le suʻeina lea o le vaega o iai.

  1. Faʻaaoga se tasi o auaunaga faʻapitoa i luga o le initaneti poʻo se polokalama a le PC e ala i le siiina o le faila na e mauaina ina ua maeʻa le liua i le laasaga mulimuli.

    Faʻamatalaga auiliili:
    Iloaina musika i luga o le initaneti
    Faʻamaumauga o le faʻaleleia o le leo

  2. O le filifiliga pito sili ona lelei o le auaunaga AudioTag, e maua i le sailiga mo matata talafeagai. E le gata i lea, e tusa lava pe faigata tele le faʻasolosolo o le musika, o le a tuʻuina atu e le auaunaga le tele o auala talitutusa, ma e mautinoa o le ae sailia.
  3. I le telē o le fesoʻotaʻiga, e iai foʻi nisi o 'auʻaunaga i luga o le initaneti e tuʻufaʻatasia ai le gafatia o gaioiga o faatonu vito ma masini suʻesuʻe mo le pueina o leo. Ae ui i lea, o le lelei o la latou galuega e tele mea e manaomia, ona ua tatou misia na punaoa.

Laasaga 4: Mauaina o le VK Music

A oʻo ina maua lelei le ala manaʻomia, e tatau ona maua i luga o le Initaneti, ma e mafai foi ona e teuina i lau lisi e ala i VK.

  1. A maeʻa ona maua le igoa o le pese, alu i le VK site ma tatala le vaega "Musika".
  2. I totonu o le atigipusa "Saili" faʻaofi le igoa o le faʻamaumauga ma kiliki Ulufale.
  3. O loʻo totoe nei e maua ai iʻuga e talafeagai mo le taimi ma isi uiga ma faʻaopopo i lau lisi e ala i le faʻaogaina o le ki talafeagai.

O lenei mea e faʻataunuʻu ai faatonuga o loʻo i ai nei ma matou te moomoo ia te oe o se sailiga manuia mo musika mai le vitio VKontakte.

Faaiuga

E ui lava i le tele o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia i le faagasologa o le sailiga mo se tuufaatasiga, e mafai ona faigata pe a feagai ma se manaʻoga mo le taimi muamua. I le lumanaʻi, e maua pese, e mafai ona e faia i laasaga ma laasaga e tasi. Afai mo nisi mafuaaga ua le toe aoga le tusiga pe i ai ni au fesili e uiga i le autu, tusi i matou e uiga i ai i faʻamatalaga.