Windows Handy Backup 7.11.0.37

O le ID o le vaega poʻo le afioaga VKontakte, e pei o le mataupu i le ID o le itulau faʻaoga, e mafai ona aoga i le tele o tulaga, ona o se sootaga tumau, tusa lava pe a uma ona faʻaumatia tagata lautele. I totonu o le fausaga o le tusiga, o le a tatou talanoaina metotia mo le fuafuaina o le numera ID o le matua o soo se VK community.

Matou te aʻoaʻoina le ID VK ID

O le i ai i le itulau autu o le vaega, o le faʻamatalaga lea e tatau ona e iloa, faʻalogo i le tuatusi o le upega tafailagi. Afai o le URL o le VC ua faʻaalia se tau aogā mai numera faʻatasi ma le faʻaopoopoga i le pepa "kalapu" poʻo "tagata lautele"na ona kopiina. I lenei tulaga, o le amio ua maeʻa mulimuli ane "vk.com" o se ID a le afioaga e mafai ona faʻaaoga e aunoa ma nisi suiga.

O le a tatou le taulai atu i le ID o itulau masani VK, e taulai atu i vaega ma nuu i PC ma masini feaveaʻi. Afai e te fiafia i lenei autu i auiliiliga auiliili, e mafai ona e faitau i le tusiga lautele e uiga i mea e iloagofie ai luga o la matou upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻapefea ona suʻe VK ID

Metotia 1: Auaunaga Faʻainitaneti

Talu mai le tala na taʻua muamua sa matou taʻuina atu auala uma mo le fuafuaina o le VKontakte ID, o lenei metotia o le a mafaufau ai i se auaunaga faapitoa i le initaneti lea, e faaopoopo i le faʻaalia o le ID saʻo, e matua faigofie lava ona faʻaaoga. Aemaise lava, o lenei mea e mafua ona o le suʻesuʻeina faʻafuaseʻi o le tele o tagata lautele, pe "Vaega" poʻo "Itulau lautele", e aunoa ma le manaʻomia o le faʻatonuina o le faʻasologa o tusi i le numera.

Alu i le auaunaga i le initaneti RegVK

  1. I le tatalaina o le itulau autu a le vaega, filifili uma uiga mai le tuatusi o le tuatusi ma kopi e ala i le lolomiina o le autu autu Ctrl + C.
  2. Tatala le 'upega tafaʻilagi i luga o le initaneti e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga i luga ma i le fanua "Ulufale i le itulau / tuatusi o le lauga" Pasia le kopi o le URL. Ina ia faia lenei mea, tataʻi ia ki Ctrl + V.
  3. Kiliki le ki "Faailoa ID"e iloilo le tuatusi o vaega ua faʻamaonia.

    Afai na faia mea uma e tusa ai ma a tatou faatonuga, i lalo o le faamau o le ai ai faʻamatalaga e uiga i le alalafaga, e aofia ai le avatar, igoa ma tulaga taua:

    • "ID o se lautele lautele poʻo se vaega" - se numera tulaga ese o tagata lautele;
    • "Uluai Tuatusi" - se sootaga tumau i le vaega;
    • "Faʻaalia Tuatusi" - isi fesoʻotaʻiga e tuʻuina atu e le pulega a le nuʻu.
  4. I le mauaina o se faʻaliliuga e le suia o le sootaga i le kulupu VKontakte, e mafai ona faʻaitiitia i le taimi o le tufaina pe kopiina. Ina ia faia lenei mea, ia le amanaʻia pe tape mea uma o loʻo faʻaalia muamua "kalapu" poʻo "tagata lautele".

O lenei metotia e sili atu ona lautele o mea uma e mafai, aua i le faaopoopo atu i le faʻamatagofie saʻo o le a mafai ona e maua i soʻo se isi sootaga e fesootaʻi.

Metotia 2: Kate Mobile

I le tulaga o le VKontakte telefoni feaveaʻi, e leai se avanoa e maua ai le faʻamaoniga e ala i tulaga, ae e mafai lava ona e fuafuaina e ala i le isi, sili atu le faigofie polokalama a Kate Mobile. I lenei tulaga, o le galuega e sili atu ona mafaufau i ai e toetoe tutusa lava ma le avanoa i le talosaga aloaia, ae o le aiaiga o le a kopiina se sootaga tumau nai lo le tuatusi ua atofa.

Download Kate Mobile i le Android

  1. A maeʻa ona tuʻuina le tusi talosaga ma teu i luga o lau itulau, alu i le alalafaga e fiafia i ai oe. Lenei e tatau ona e tatalaina le faʻailoga e faʻaaoga ai le atigipusa e tolu togitogi i le tulimanu pito i luga o le mata.
  2. Mai le lisi ua saunia, filifili "Kopi le sootaga" ma ia mautinoa o le a faʻaalia se faʻamatalaga i le maeʻa manuia o lenei faiga. O le tuatusi tumau a le vaega o le a kopiina, ae le suia e le pulega.
  3. O lenei tatala soʻo se tusitala o tusitusiga ma faapipii mea o le kilipa laupapa. Mo nei faʻamoemoega, talafeagai e pei o se isi talosaga, ma faʻalapotopotoga faʻavae i VKontakte.

    Faʻaaliga: Afai e te manaʻomia se fesoʻotaʻiga atoatoa, e le o se sootaga i totonu, e mafai ona faʻaaogaina ia tagata mai le kilipaina e aunoa ma ni fetuunaiga faaopoopo.

  4. O le sootaga e mafai ona faigofie ona vavaeeseina mai le VC URL e ala i le mauaina o se ID i totonu. Mulimuli ane, e mafai ona faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a fatuina se lisi poʻo se faʻamautuina o se fesoʻotaʻiga i se alalafaga paaga.

Matou te faʻamoemoe o le metotia faʻafefe ua faʻatagaina oe e ausia le mea e manaʻo i ai, talu ai o le mea lea e oʻo mai ai le faʻasalaga.

Faitau foi: O le a le ID VKontakte

Faaiuga

O metotia ua fuafuaina e i matou e faigofie lava ona faʻaaoga e fuafua ai le faʻamaoniga o soʻo se afioaga VC, faʻapea ai ma le tele o isi itulau, e aofia ai faʻamatalaga tusitusi. E faaiʻuina lenei mataupu ma valaʻauina oe e faʻafesoʻotaʻi i matou i fesili e uiga i le autu i faʻamatalaga i lalo.