Faigaluega 2.9

Afai e te manaʻo e fausia se kalafa volumetric o se galuega mathiki vave ma lelei, faatasi ai ma sina tupe faʻaalu o le taimi ma taumafaiga, e tatau ona e gauai atu i polokalame faʻapitoa faʻapitoa mo lenei. O se tasi oi latou o le Failautusi.

O galuega o lenei polokalame e aofia ai na o le fatuina o kalafa e tolu-tolu o galuega eseese mathematics, o loʻo aofia ai foi isi mea matagofie sili atu.

Fausiaina o siata sikuea

O le faʻaaogaina i le Functor e faia i le auala lava lea e tasi i isi polokalame tali tutusa, e tatau lava ona e ulufale i le faiga i se isi faamalama, ona faia loa lea o mea uma.

O foliga vaaia o ata e matua ese lava ma e le o tele foʻi le faʻamatalaga, ae ui i lea, e mafai ai e oe ona maua se manatu lautele o le galuega.

I le le mafai, o tuaoi o le kalafi o le X ma le Y e faatauaina mai le 1 i le 1, ae, pe a manaomia, e faigofie ona e suia.

Faatulagaga faaopoopo

E aoga tele le mafai e fuafua ai le tau o se galuega e faʻavae i luga o fuainumera ua faʻasolo.

E taua foi le taʻuina o le mea moni o se tamaititi calculator ua fausia i totonu o le Polokalama Talosaga.

Lauina o kalafi

O se tasi o galuega sili ona aoga a Functor o le teuina o kalafa ua saunia e pei o se ata i se faatulagaga faakomepiuta BMP.

Mama

  • Faʻaaogaina.

Faʻafitauli

  • Le le mafaia ona faia ni kalafa e lua;
  • E leai se nofoaga faʻapitoa mo le atinaʻe;
  • Leai se faaliliuga i le gagana Rusia.

O lenei polokalame e leʻo se faʻataʻitaʻiga aupito sili lea o meafaigaluega mo le gaosiga faʻapitoa. E leai se tomai e fatuina ai kalafa e lua, ma le volumetric e le eseese le faʻamatalaga, ae afai e na ona e manaʻomia e maua se manatu e uiga i le faʻaalia o se galuega mathiki, ona lelei lea o le Functor.

Fbk grapher Gnuplot Polokalame mo galuega taupulepulega Aceit grapher

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le tagata e faia le galuega o se polokalama faigofie tele mo le fausiaina o volumetric, ae le o ni faʻamatalaga manino o galuega matatiki.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 95, 98, ME, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Jordan Touzsouzov
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.9