Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Yandex Disk


A maeʻa le lesitalaina ma le fatuina o se Yandex Disk, e mafai ona e faʻapipiʻi i lau faitalia. Matou te faʻatalanoaina faavae o le polokalama.

Faʻatonuina o le Yandex Disk e valaʻaulia i luga o le ata ata o le polokalame. O iinei tatou te vaʻaia ai se lisi o faila faʻatautaia lata mai ma se tamai mea i le pito i lalo taumatau. Tatou te manaʻomia. Kiliki i le lisi o le matāua e suʻe ai le mea "Faʻatonu".

Matua

I luga o lenei laupepa, o le faʻalauiloaina o le polokalame ua faʻatulagaina i le faʻasalalauga, ma o le mafai ona maua tala mai le Yandex Disk e mafai. O le nofoaga o le pusa polokalama e mafai foi ona suia.

Afai e te galue faʻatasi ma le Disk, o lona uiga, e te alu i taimi uma i le tautua ma faia ni gaioiga, ona sili atu lea pe a mafai ona faʻaaogaina le auto - lenei taimi laveai.

Ina ia suia le nofoaga o le pusa, i le manatu o le tusitala, e le taua tele, sei vagana ua e manao e faasao avanoa i luga o le masini polokalama, ma o le nofoaga lena o loo i ai le pusa. E mafai ona e tuʻuina atu faʻamatalaga i soʻo se nofoaga, e oo lava i se masini komepiuta USB, e ui lava i lenei tulaga, pe a vavae ese le avega mai le komepiuta, o le a le toe faigaluega.

Ma se isi faʻamatalaga: o le a tatau ona faʻamautinoa o le avega o le avega pe a faʻafesoʻotaʻi se masini kiliuli USB e fetaui ma le tasi o loʻo faʻamaonia i totonu o faatulagaga, a leai o le polokalama o le a le maua le auala i le faila.

Ae mo talafou mai le Yandex Disk, e faigata ona fai se mea, aua, mo taimi uma e faʻaaoga ai, e le o se tala fou na oʻo mai.

Tala

O se faʻamatalaga sili atu lea o faʻamatalaga. Iinei e mafai ona e vaʻai i le saini mai le faamaumauga Yandex, faʻamatalaga e uiga i le tele o le taumafa ma le faamau mo le vavae ese o le komepiuta mai le Disk.

O le faamau e fai ai le galuega o le alu ese mai le Yandex Disk. A e toe fai atu, e tatau ona e toe ulufale mai i lau initaneti ma le upega tafailagi. E mafai ona faigofie lenei mea pe'ā manaʻomia le fesoʻotaʻi atu i se isi faʻamatalaga.

Faʻatasi

O faila uma i totonu o le lisi o Disk o loʻo faʻafelagolagomaʻi ma le vanu, o lona uiga, o faila uma i totonu o le lisi poʻo le laupepa e otometi lava ona tuʻuina atu i le 'upega tafailagi.

Mo laupepa taʻitasi, e mafai ona faʻafitauli le gaoioi, ae i lenei tulaga o le a soloia le pusa mai le komepiuta ma o le a tumau pea i le ao. I le lisi lisi, o le a faʻaalia foi.

Siiina le aunoa

O le Yandex Disk e mafai ai ona e otometi teu mai ni ata mai se mea pueata e fesootai i se komepiuta. I le taimi lava e tasi, e manatuaina e le polokalama ia faʻamaumauga o faʻamaumauga, ma le isi taimi e te faʻafesoʻotaʻi ai, o le ae le toe faʻaogaina se mea.

Pātene "Manatua le masini" tatala uma ata mai le komepiuta.

Faʻafanua

I luga o lenei laupepa, e mafai ona e faʻaogaina le vevela o ki mo le telefoni galuega, ituaiga o igoa ma faila faila.

O le polokalama, mo le faʻaaogaina o screenshots o le televise, e mafai ai ona e faʻaaogaina le ki Prt scr, ae o le fanaina o se vaega patino, e tatau ona e valaʻau se faʻamalama i se ala pupuu. E matua faigata lava pe afai e te manaʻomia le faia o se faʻamalama o le vaega o le faamalama e maualuga (faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga). O le mea lea e sau ai 'aufana i le laveaʻiina.

E mafai ona e filifilia soʻo se tuufaatasiga, pe afai e le o faʻaaogaina nei faʻapotopotoga e le polokalama.

Sui

E mafai ona e tusia se faʻamatalaga atoa e uiga i nei faatulagaga, o lea matou te faʻamaonia ai i matou i se faʻamatalaga puupuu.

O se faʻaufaʻailoga faʻamaonia o se 'auʻaunaga e ala i le faʻasolo atu o le tagata o tausia i le fesoʻotaʻiga O se ituaiga screen i le va o le komepiuta i le lotoifale ma le Initaneti. O ia ituaiga o tautua e faatinoina galuega eseese - mai le initoneti auala e puipuia ai le tagata PC mai osofaiga.

I soo se tulaga, afai e te faʻaaoga se sui, ma e te iloa pe aisea e te manaʻomia ai, ona e faʻaogaina lea o oe lava ia. Afai e leai, ona le manaʻomia lea.

Filifiliga

I luga o lenei laupepa, e mafai ona e faʻapipiʻi le faʻapipiʻiina vave o faʻafouga, vave fesoʻotaʻiga, lafoina o faʻamatalaga sese ma faʻamatalaga e uiga i faila faʻasoa.

E manino mea uma i lenei mea, o le a ou tauina na o le saoasaoa o le seti.

Yandex Disk, pe a faʻatino le fesoʻotaʻiga, e teu ai ni faila i tele o vaitafe, o loʻo nofoia se vaega tele o le upega tafaʻilagi. Afai ei ai se manaʻoga e faʻatapulaʻa le manaʻoga o le polokalama, e mafai ona e tuʻuina lenei manoa.

O lea ua matou iloa le mea o loʻo i ai le Yandex Disk ma mea latou te suia i le polokalama. E mafai ona e galue.