Matou te faʻafesoʻotaʻi le motherboard i le iunite

O le toʻatele o tagata faʻaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte ona o le sese o nisi tulaga na faʻamalosia e leai se taimi e aveesea ai le tala. O se taunuuga, aemaise lava pe afai o le talaaga e sili ona lauiloa, o se autu e pei o le matamataina o itulau patino ua le toe faʻaaogaina e talafeagai.

Vaʻai faʻamatalaga tala

I le taimi nei, e vaʻavaʻai i faʻamatalaga VK faʻamaonia o le a manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi meafaigaluega e tolu. I soo se tulaga, e te manaʻomia foʻi le avanoa i le itulau mamao, e pei o le ID ID.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

I le avea ai o se vaega o le punaoa o loʻo fesiligia, e mafai ona faʻaumatia se teugatupe i totonu o le 7 masina mai le taimi o le faʻamalolo. I lenei tulaga, atonu o le a le aoga nisi o metotia, talu ai ona o le a mou atu le talaaga o le VKontakte mai le upega tafailagi.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona tape le itulau VK

I le faʻaopoopoga i luga, e taua le matauina o se tulaga e pei o le olaga atoa o itulau VC i le tele o masini suʻesuʻe. O lona uiga, mo se vaitaimi patino, o le faʻamaloaga ua maeʻa o le a tuʻuina atu ai punaoa uma, i totonu o le database lea na faʻamaumauga ina ia faafaigofie ai le sailiga o tagata.

Faʻamatalaga, i totonu o nofoaga faalilolilo lea na puipuia ai ia masini suʻesuʻe, o le mea e leaga ai, e le mafai ona vaʻaia, ona o lenei tulaga e le o teuina faʻamaumauga i luga o isi nofoaga.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona natia le itulau VK

Metotia 1: Suʻesuʻe Yandex

Muamua lava, e matua taua lava le paʻi atu i luga o sea ituaiga o masini suʻesuʻe e pei o le lavea faʻafuaseʻi o se kopi o se itulau. Faʻafetai i lenei avanoa, e faigofie ona e tatalaina le itulau a le tagata faaaoga ma vaʻai i faʻamatalaga e fiafia i ai oe i lou mulimuli i nai laasaga faigofie.

O nisi masini suʻesuʻe, e pei lava o Yandex, faʻamaumauga faʻamatalaga e uiga i tagata faʻaoga VC i la latou lava database. Ae ui i lea, aemaise lava Yandex, sili atu nai lo se isi lava punaʻoa tali tutusa, galue ma talosaga i VKontakte.

Alu e suʻe Yandex

  1. Tatala le 'upega tafailagi Yandex i luga o soʻo se masini faigofie e faʻaaoga ai se fesoʻotaʻiga faapitoa.
  2. Pasia le faʻamatalaga o le itulau VK ua soloia i totonu o le laina autu autu ile luga ole nofoaga.
  3. Fia o le ki "Ulufale mai" luga o le piano pe faʻaaoga le ki "Saili" i le itu taumatau o le fanua suʻesuʻe.
  4. Manatua e faigofie ona e aveeseina le vaega tomua o le URL na faʻaaogaina, ae na o le ID Account and the domain name of the VK site.
  5. Faatasi ai ma sailiiliga, afai ei ai le avanoa e matamata ai, o le pou muamua o le a manao i ai le tagata lava ia.
  6. Afai e te taumafai e tatala le itulau e ala i le mulimuli tonu i le fesoʻotaʻiga tuʻuina atu, o le a tuʻuina atu oe ile faʻamatalaga ua maeʻa le tala.
  7. Ina ia tatalaina le faʻamaumauga faʻapitoa o le teugatupe, i tafatafa o le fesoʻotaʻi vavalalata o le mea e manaʻo i ai, kiliki i luga le aū e tusi i lalo.
  8. I le lisi e amata, filifili "Pusa faasaoina".
  9. O lea o le a tuʻuina atu oe i le itulau o le tagata e manaʻo i ai i le pepa lea sa i ai le avanoa i le Yandex search system.

Faamolemole ia matau o le tele o sooga ma elemene eseese o loʻo galue ile tulaga faigaluega. Ae ui i lea, o lenei manatu e talafeagai lava pe a fai o le talaaga i totonu o le malo ua le toe faʻaaogaina mo se vaitaimi itiiti.

E mafai ona faia lenei mea i lenei metotia, talu ai afai ua ausia uma tuutuuga, o le a mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le itulau VK ua tapeina e aunoa ma ni faʻafitauli.

Metotia 2: Suʻesuʻega Google

O lenei metotia, e le pei o le muamua, o le faigofie sili lea ona matamata i le taimi na faʻaumatia ai faʻamatalaga o le tagata. Ae ui i lea, e ui lava i le faigofie uma, e tele naua mea faʻapitoa, lea e faʻapipiʻi i le mea moni e le mafai ona e iloa faʻamatalaga auiliiliga e uiga i le tagata faʻaaogaina.

I le Google search engine, faʻapea foi i le mataupu o le Yandex ua taʻua i luga, e mafai ona e vaʻavaʻai i le taimi lava e tasi e teu ai kopi o le itulau.

Mafaufau i le mea o loʻo taʻua i luga, o VKontakte faʻamatalaga e faʻamateʻaina mai fesili suʻesuʻe vave vave pe a maeʻa, o le mea lea e le mafai ai ona e vaʻai i faʻamatalaga i soo se taimi talafeagai. O lenei metotia o le a sili ona taliaina i na tulaga pe afai o le tagata na faʻaumatia le itulau o loʻo i ai pea le tomai masani e toe faʻaleleia ai ile 7 masina.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga VK

Alu i le google search

  1. Faʻaaoga le fesoʻotaʻiga ua faʻatūina, tatala le itulau autu o le Google search engine.
  2. Alu i le 'upega tafaʻilagi faʻasalalau VK ma kopi le URL o le faʻailoga mamao mai le tuatusi o le upega tafaʻilagi.
  3. E tatau ona e maua tonu le ID, ae le o le tuatusi tupito o le talaaga patino. A leai, o le a le mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le itulau o loʻo e sailia.

  4. A aunoa ma le aʻafiaina o tagata mai le faʻamatalaga kopi, faapipii i le pusa saili i le upega tafaʻilagi a Google ma kiliki "Google search".
  5. Afai na e mulimulitai i faatonuga uma i le faʻagasologa o le faʻatinoina o fautuaga, ona fai lea i laina muamua o le itulau o faʻamatalaga o le a tuʻuina atu ia te oe se palota puupuu o le tagata saʻo.
  6. E masani lava, o taunuuga o le a lisiina e avea ma punaoa a isi vaega, ae le o le upega tafaʻilagi agavaʻa VKontakte.

  7. I nisi tulaga, e mafai ona e taumafai e faasaʻo le fesoʻotaʻiga na faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻu ai na o le igoa ole igoa o le VK ma se faʻamatalaga.

O lea ia galue faʻatasi ma masini suʻesuʻe, ina ia mafai ai ona e vaʻai i faʻamatalaga uma, e mafai ona maeʻa ma alu i se metotia sili atu.

Metotia 3: Faʻamaumauga a le Initaneti

O lenei metotia, faʻapea foʻi ma le muamua, e manaʻomia ai le faʻamatalaga o le tagata e le o natiaina e ala i faʻapitoa patino. O lenei mea e matua moni lava i masini suʻesuʻe, talu ai e toetoe o soʻo se sailiga i tuatusi tolu o loʻo i ai se fesootaʻiga ma i latou.

O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina e le gata i le VC, ae faʻapea foʻi i isi fesoʻotaʻiga lautele.

Afai e tausisia uma e le tagata e faʻaaogaina ia manaʻoga, e mafai ona e faʻaauau le faʻaaogaina o se auaunaga faapitoa e faʻamoemoe mo le matamata i nofoaga i le taimi na faʻasaoina. O le taimi lava lea e taua ai le amanaia le mea moni e le o itulau uma o agafesootai. VK network na i ai se kopi ua uma ona faasaoina.

Alu i le upega tafaʻilagi o le upega tafaʻilagi

  1. A oi luga o le site o le VKontakte mai le tuatusi o le upega tafailagi, ia kopi le URL o le tagata e ona le faamatalaga e te manaʻo e matamata i ai.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fesoʻotaʻiga na ofoina mai e matou, tatala se upega tafaʻilagi i soʻo se 'upega tafaʻilagi talafeagai.
  3. I le ogatotonu o le itulau autu o le upega tafaʻilagi, saili le manoa saili ma faapipii le faʻamaoniga o faʻamatalaga lata mai na faʻamatalaina iina e faʻaaoga ai le gaogao keyboard "Ctrl + V" poʻo le faʻasologa o mea o loʻo i luga o le komepiuta.
  4. Faʻalagolago i tulaga faalilolilo, o le ae mauaina:
    • se faʻamatalaga sese e taʻu mai ai o le URL ua faʻamaonia e teuina i luga o le upega tafaʻilagi i le initaneti;
    • kalafi o faʻamaumauga faʻamaumauga faʻatasi ma le mafai ona matamata i se kopi o le site VKontakte i se aso patino.
  5. O le amata amataina o le itulau muamua e te manaʻomia e filifili le tausaga o le fiafia i le pusa talafeagai.
  6. I le taimi nei, pe'ā uma le faʻamaumauga faʻamaumau, tusi i luga o le itulau sina laʻititi ma faʻaaoga le kalena e filifili ai le aso saʻo, lea na faailogaina ai se tasi poʻo se isi vaega o le tala.
  7. Manatua o numera taʻitasi o numera e iai lona lava uiga:
    • hina - ua misi le faʻamaumauga o faʻamaumauga faʻapolopolo i totonu o le database;
    • lanumoana - tasi pe sili atu faʻamatalaga o loʻo i ai i soʻo se taimi faapitoa o le aso;
    • Faʻalagolago i le numera o faʻamaumauga o loʻo i ai i le aso e tasi, o le faasologa o filifiliga i le aso faʻatupulaia.

    • moli - faʻamaonia faʻamatalaga o loʻo i ai.
    • I lalo o faʻamaumauga sese, o loʻo i ai ia tulaga e le mafai ai ona maua le tala, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o se mea sese 404.

  8. I le taulimaina o nuances autu, filifili soo se aso o le fiafia, faʻafefe le kiore i luga, ma i le faasologa o le lisi kiliki i luga o le sooga e tusa ai ma le taimi manaomia.
  9. A maeʻa le faʻatinoga o fautuaga fautuaina i totonu o le 'upega tafaʻilagi ma se upega tafaʻilagi, o le a tatalaina le itulau a le tagata faʻaaoga, lea e foliga tutusa ma le taimi na teuina ai i totonu o le database.
  10. Afai na e faʻaogaina se kopi na faʻasaoina aʻo leʻi oʻo i le faʻalauiloaina o le VKontakte faʻamaumauga, o le a tuʻuina atu se faʻamatalaga vave VK mo lou faʻaaogaina.

  11. Faamolemole ia matau o mea moni lava o elemene o loo i luga o le itulau e aoga. O lona uiga, mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona e faʻamatalaina auiliiliga faʻamatalaga.

I le faʻaaogaina o le 'auʻaunaga e te vaʻai i faʻamatalaga e fai ma sui o se tagata e le i faamauina. I lenei tulaga, e le mafai ona pasia le faatagaga ma, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamatalaga i luga o soʻo se faʻamatalaga.

O le faʻafitauli sili o lenei auaunaga o le faʻaalia lea o faʻamatalaga o le aufaigaluega a le VC i le gagana Peretania ona o tulaga faʻapitoa o faatulagaga faʻaitulagi o le auʻaunaga.

I le faaiuga o lenei metotia, e taua le gauai atu i le mea moni e toetoe lava o fesoʻotaʻiga uma i le Initaneti o loʻo faʻamalosi ma taʻitaʻia i le itulau tutusa o loʻo teuina i le taimi tutusa. I lenei itu, e tatau ona e manatua pea - e le o tala uma o le va fealofani VKontakte e iai ni kopi talafeagai i le upega tafaʻilagi.