TeamViewer Tautuʻuga


Tomai, aemaise lava i le komepiuta, e foliga mai ua le toe i ai, ma talu ai nei na tupu i se vave vave. O matamata tuai atonu ua le aoga i soo se tasi, ma o le faatauina atu o le a avea ma faafitauli tele. E mafai ona e manavaina se olaga lona lua i se faaaliga LCD tuai e ala i le faia o se televise masani mo le faʻaaoga i le olaga i aso faisoo, mo se faataitaiga, i le umukuka. I totonu o lenei tusiga o le a tatou talanoa pe faapefea ona liliu le komepiuta i le televise.

TV mai le mata

Ina ia mafai ona foia le faafitauli, tatou te le manaʻomia se komepiuta, ae o le a tatau ona tatou faatauina ni mea faitino. O le mea muamua, o se televise TV poʻo se seti pito i luga, ma se seti o laina mo le faʻaogaina o le antenna. E manaʻomia foi le aniani, ae pe afai e le faʻaaogaina televise televise.

Filifili tali

Pe a filifilia nei ituaiga masini, e tatau ona faʻalogo lelei i le seti o ports mo le faʻafesoʻotaʻi o le mata ma le musika. I luga o le maketi e mafai ona e maua ni tunu ma VGA, HDMI ma DVI. Afai o le "monique" e le o iai ni ana failauga, o le ae manaomia foi se laina-laina mo faila poo failauga. Ia manatua o le leo e faatoa mafai lava ona auina atu pe a faʻafesoʻotaʻi e ala i le HDMI.

Faitau atili: faʻataʻitaʻiga DVI ma HDMI

Sooga

O le faʻatulagaina mai le faʻalogo, mataʻituina ma le failauga e faʻapipiʻi faigofie.

  1. O se VGA, HDMI poʻo le DVI video cable e fesoʻotaʻi atu i vaʻa talafeagai i le set-up box ma le mataʻitu.

  2. O taʻaloga e fesoʻotaʻi ma le laina-fafo.

  3. O le uaea aniani ua aofia i totonu o le fesoʻotaʻi o loʻo faʻaalia i luga o le screenshot.

  4. Aua neʻi galo e faʻafesoʻotaʻi le mana i masini uma.

I lenei faʻapotopotoga e mafai ona mafaufauina atoatoa, e tumau pea le na o le fetuunaʻi o auala e tusa ai ma faatonuga. O le taimi nei e mafai ona e matamata i le TV i le mata.

Faaiuga

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e faigofie tele le faia o se TV mai le "monica" tuai, e na ona e manaʻomia se suʻe talafeagai i faleoloa. Faʻaeteete pe a filifilia se masini, aua e le o mea uma e talafeagai mo nei faamoemoega.