Maua aʻa faʻatasi ma KingROOT mo le PC

I le taimi nei, o le mauaina o aʻa-aia tatau mo tagata e umia le tele o masini Android na mafua mai i se tuufaatasiga o manua faigata i se lisi faigofie o nisi o mea le talafeagai mo le tagata e faaaogaina. Ina ia faafaigofieina le faagasologa, e tatau lava ona e faatatau i se tasi o fofo lautele i le mataupu - o le KingROOT PC talosaga.

Galue ma le polokalama KingROOT

O le TupuRUT o se tasi o mea aupito sili ona ofoina atu i meafaigaluega e mafai ai mo le faʻatinoga o le mauaina o Superuser aia tatau i luga o masini Android mai le tele o gaosi oloa ma faʻataʻitaʻiga, e mafua ona o lona agavaʻa. I se faaopoopoga, ia iloa pe faapefea ona maua aʻa i le fesoasoani a le KingRUT, atonu foi o se tagata e masani ona faʻaaoga. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni laasaga.

O le tuʻuina atu o nisi faʻamatalaga Android i le aia a le Tagata Sili e faʻatasi ai ma ni mea lamatia, e tatau ona faia lenei mea i se lapataiga! E le gata i lea, i le tele o tulaga, pe a maeʻa ona maua aʻa, e leai se faʻamaoniaga a le kamupanī mo le masini! Mo taunuʻuga talafeagai o le mulimuli i faatonuga, e aofia ai mea le lelei, o le tagata e faʻaaogaina na o ia lava nafa mo lana lava matafaioi!

Laasaga 1: Saunia o le Android device ma le PC

Aʻo le i amataina le faagasologa o le mauaina o aʻa-aia tatau e ala i le polokalama KingROOT, e tatau ona faʻamalosia USB i le masini Android. E manaʻomia lou faʻaeʻeina o avetaʻavale ADB i totonu o le komepiuta faʻaaogaina mo manipulation. Le auala saʻo e faʻatino ai taualumaga ua taua i luga ua taʻu mai i le tusiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

Laasaga 2: Tuʻu le masini i le PC

  1. Taʻosaʻo le polokalama KingROOT, pāomi le ki "Fesoʻotaʻi"

    ma faʻafesoʻotaʻi le polokalama sauniuni a le Android i le USB port o le komepiuta.

  2. O loʻo matou faʻatali mo le faʻamatalaga o masini i le polokalama. A maeʻa lenei mea, o le a faʻaalia e KingROOT le faʻataʻitaʻiga o le masini, ma o le a lipotia foi le i ai poʻo le leai foi o aʻafiaga.

Laasaga 3: Maua o Aia Tatau

  1. I le tulaga o le aʻa-aia i luga o le masini e leʻi mauaina muamua, pe a uma ona fesoʻotaʻi ma fuafua le masini, o le a maua le ki i le polokalama "Amata i le Lagolago". Faanatinati.
  2. O le faagasologa o le mauaina o aʻa-aia tatau e vave tele ma e tuʻuina atu faatasi ma le faʻaalia o le faʻalauiloa ma se faʻaaliga o le faagasologa i le pasene.
  3. Aʻo faagasolo le faʻatinoga, e mafai e le masini Android ona toe faʻaleleia. Aua e te popole ma faʻalavelave le faagasologa o le mauaina o aʻa, o loʻo taʻua i luga o se mea masani.

  4. A maeʻa le polokalame KingROOT, o le a faʻaalia se feʻau i luga o le manuia o le taunuʻuga na faia e tagata: "Na Maua ma le Manuia Faamoemoega".

    Faʻataunuʻuina aia tatau a Superuser. Ave ese le masini mai le PC ma alu ese mai le polokalama.

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le galulue faatasi ma le talosaga KingRUT e maua aʻa-aia tatau o se faiga faigofie tele. E taua le manatuaina o taunuuga talafeagai o amioga le mafaufauina ma ia faia le manipasi e tusa ai ma faatonuga o loʻo i luga.