Matou te faʻamaonia le mea sese "USB - MTP MTP - Le faʻaumatia"


E masani ona faʻafesoʻotaʻi faʻaaoga e le faʻaaogaina o polokalama faʻavaomalo a faila EMZ. O le aso o le a tatou taumafai e iloa pe o a nei mea ma pe tatau faapefea ona tatala.

EMZ tatala avanoa

Faʻamaumauga faʻatasi ai ma le EMZ faʻaopoopoga EMF faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le GZIP algorithm o loʻo faʻaaogaina e masini Microsoft e pei o Visio, Upu, PowerPoint, ma isi. I le faaopoopo atu i nei polokalama, e mafai foi ona e silasila atu i tagata mulimulitaia faila faila.

Metotia 1: Quick View Plus

Avantstar Advanced File Viewer o se tasi o nai polokalame e mafai ona galue faʻatasi ma faila EMZ.

Le nofoaga aloaia o Quick View Plus

  1. Tatala le polokalama ma faʻaaoga le mea autu "File"lea e filifili ai "Tatala se Isi Pasi mo le Vaʻaia".
  2. O le laupepa e filifili ai le faila o le faila lea e te faʻatautaia ai i le tusi faʻatasi ma le EMZ target. Aʻo le mea e manaʻomia, filifili le faila e ala i le uu Pepa ma faʻaaoga le ki "Tatala".
  3. O le a tatalaina le faila mo le maimoaina i se isi faamalama. O mea o loʻo i totonu o le EMZ pepa e mafai ona maua i le nofoaga matamataina o loʻo faailogaina i le faʻamalamalamaga:

E ui i le faigofie ma le faigofie, o le Quick View Plus e le o le tali sili lea i la tatou galuega oi ai nei, aua, muamua, ua totogi le polokalama, ma le lona lua, e oo lava i se faamasinoga e 30 aso le mafai ona sii mai e aunoa ma le faafesootai o le lagolago a le kamupani.

Metotia 2: Microsoft Products

O le faatulagaga o le EMZ na faia ma faʻatulagaina mo le galue i vaifofo o masini komepiuta mai Microsoft, ae le o le tuusaʻo, ae na o se ata e mafai ona tuʻuina i totonu o se faila talafeagai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faʻaaoga EMZ i totonu o se ripoti o Excel.

Talia mai Microsoft Excel

  1. A maeʻa le Excel, fai se laulau fou e ala i le kiliki o mea "Tusi Malamalama". E mafai foi ona e filifilia se tasi e ala i le faʻaaogaina o le ki "Tatala isi tusi".
  2. A maeʻa le laulau, alu i le lisi "Faaofi"pe a filifilia mea "Ata tusi" - "Ata tusi".
  3. Faʻaaoga lelei "Saili"e alu i le faila ma le faila EMZ. I le maeʻa ai o lenei, faʻamaonia le pepa manaʻomia ma kiliki "Tatala".
  4. O le ata i le faatulagaga EMZ o le a faʻaofi i le faila.
  5. Talu ai o le faʻasalalauga o isi tusi talosaga mai le faʻamatalaga 2016 e leʻo ese mai Excel, o lenei algorithm e mafai ona faʻaaoga e tatala EMZ ma i totonu.

O polokalama a Microsoft e le galulue faʻatasi ma EMZ-faila saʻo ma totogi, lea e mafai ona manatu i ai o ni faaletonu.

Faaiuga

I le faaputuputuina, matou te maitauina o faila lata mai a le EMZ e seasea lava ona o le tufatufa atu o isi ata o foliga vaaia vevela e le manaʻomia ona faʻamalosi.