Faʻaliliuina ata mai le iPhone i le Android


O le tufatufa atu Wi-Fi o se faʻaaogaga lelei lea e faʻapipiʻiina i komepiuta komepiuta poʻo komepiuta faʻapipiʻi Wi-Fi. Ioe, o lenei galuega e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻapipiʻiina o polokalame faʻapitoa, e ui i lea, o gaoioiga e tatau ona faia tele nai lo le faʻaaogaina o fofo faapitoa. Magic WiFi o se talosaga faigofie ma leai se totogi lea e mafai ai ona e vave amata tufatufa atu lau initaneti.

Magic WiFi o se faʻaaoga faigofie Windows lea e mafai ai e oe ona tufatufa le Initaneti i luga o se komepiuta i isi mea (smartphones, tablets, etc.). O le polokalama o le a fatuina ai se mea e mafai ai e le tagata ona faʻaogaina le komepiuta e fesoʻotaʻi ai.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: Isi polokalama mo le tufatufaina atu o Wi-Fi

Faʻaoga e aunoa ma le faʻatulagaga

A uma ona e siiina Magic Wai Fay, e tatau ona e tamoe i le faila EXE e vave amata ona faʻaaoga le aoga. E le manaomia e le polokalama le faʻapipiʻiina, o lea e tatau lava ona e tuʻuina le faila faila i soʻo se nofoaga talafeagai i lau komepiuta.

Faʻatonuina le initaneti ma le upu faila

E pei o le faʻatulagaina o se 'upega tafailagi, i Magic Wai Fay, e tatau ona e faʻatulaga se initaneti (SSID) ina ia mafai ai e lenei igoa ona faʻafesoʻotaʻi i luga o isi masini, faʻapea foi ma se upega tafailagi malosi e puipuia ai le faʻaaogaina o le laina eletise e tagata e leʻi valaʻauina.

Filifili le ituaiga fesootaiga

Afai e faʻaogaina e lau komepiuta ituaiga o fesoʻotaʻiga, ona fautuaina lea e vave faailogaina le mea o le a tufatufa atu i ai le Initaneti. I le le mafai, o le polokalama o le a otometi lava ona filifilia le ituaiga o loʻo faʻaaoga nei i lau komepiuta.

Faʻaalia faamatalaga e uiga i masini fesoʻotaʻi

O le ae nofouta i taimi uma pe o fea masini e fesoʻotaʻi atu i lau 'upega tafaʻilagi. I le polokalama, e mafai ona e vaʻaia o latou igoa, faʻapea foʻi le vai, tuatusi IP ma MAC. O le mea e leaga ai, e le pei, mo se faʻataʻitaʻiga, mai Connectify, e leai se auala e poloka ai le avanoa i se 'initaneti mo masini filifilia.

Faʻamatalaga o le faʻafitauli

Afai e le mafai e le WiFi WiFi ona fatuina se mataitusi po o ni masini e le fesoʻotaʻi i ai, e tuʻuina atu e le polokalama fautuaga faʻavae e faʻaitiitia ai faafitauli i galuega ma fesoʻotaʻiga.

Magic WiFi aoga:

1. Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;

2. E le manaʻomia le faʻatulagaga;

3. O le aoga e tufatufa saʻoloto.

Le lelei o Magic WiFi:

1. A e amataina se manaʻoga fou e toe faʻaaogaina uma tulaga.

Magic WiFi atonu o le tali aupito manuia ma faigofie mo le tufatufaina o le Initaneti mai se komepiuta. O se faʻamatalaga faigofie ma malie, lagolago mo le gagana Rusia ma galuega tumau o loʻo faia la latou galuega, ma o se taunuuga, o le polokalama o se manuia tele.

Vaega faʻatau togafiti Faʻasologa o Ata Faatau Magic Bullet Vaavaai mo Sony Vegas TS Magic Player mo Opera: o se avanoa talafeagai mo le matamata i luga o luga o le initaneti

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Magic WiFi o se talosaga faigofie mo le faʻatulagaina o se 'upega tafailagi e faʻavae i luga o komepiuta ma komepiuta, e mafai ona fesoʻotaʻi ai masini feaveaʻi.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: RuanMei
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.0.8.0.