Faʻamauina o le "Misia operating system" error in Windows 7

O se tasi o mea sese e ono tupu mai pe ae taumafai e faʻaaoga le komepiuta o le "Auala e faʻaogaina ai le polokalama". O lona uiga e na o le mea moni lava, o le i ai o se faʻaletonu e le mafai ai ona e amataina le polokalama. Sei o tatou iloa le mea e fai pe'ā e feagai ma le faafitauli o loʻo i luga ao faʻagasolo se PC i le Windows 7.

Vaʻai foi: Faʻasalalau "O le BOOTMGR o loʻo misi" i le Windows 7

Faʻaiʻuga o mea sese ma fofo

O le mafuaʻaga o lenei mea sese o le mea moni e le mafai e le BIOS komepiuta ona maua le Windows. O le feau "Misia le faiga o le polokalama" ua faaliliuina i le gagana Rusia: "Ua le o iai le polokalama faagaoioia." O lenei faafitauli e mafai ona i ai uma mea e faʻaaogaina (faʻaaogaina o meafaigaluega) ma le natura o le polokalama. O mafuaʻaga autū o mea tutupu:

  • OS faʻaleagaina;
  • Le manuia o le winchester;
  • Leai se fesoʻotaʻiga i le va o le lelea ma le vaega totoe o vaega ole iunite;
  • Polokalama le saʻo a BIOS;
  • Faʻaleagaina le faʻamaumau o le pulou;
  • Le leai o se faʻaaogaina o le tino i luga o le puʻupuʻu.

E masani lava, o mafuaaga taʻitasi o loʻo i ai lana lava vaega o metotia faʻaaogaina. E le gata i lea, o le a tatou talanoa auʻiliʻili faʻamatalaga.

Metotia 1: Faʻamaumauga o faʻafitauli faʻafitauli

E pei ona taua i luga, e mafai ona mafua mai le faaletonu o masini ona o le leai o se fesootaiga i le va o le puʻupuʻu ma le vaega o le komipiuta, poʻo le vavaeina o le puʻupuʻu lava ia.

Muamua lava, ina ia faʻaitiitia le ono mafai ona i ai se meafaigaluega, siaki le fesoʻotaʻiga lelei o le uaea eletise i fesoʻotaʻiga uma (i luga o le komepiuta ma luga o le motherboard). Ia siaki foi le uaea eletise. Afai e le lava le fesoʻotaʻiga, ona tatau ai lea ona faʻaitiitia lenei mea le lelei. Afai e te talitonu e fesoʻotaʻi lelei fesoʻotaʻiga, taumafai e sui le uaea ma le uaea. E mafai ona faʻaleaga tonu ia i latou. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina atu le eletise eletise i se taimi le tumau mai le avega i le malo malo e siaki lona taotoga.

Ae o loʻo i ai mea leaga i le malo. I lenei tulaga, e tatau ona suia pe toe faaleleia. Faʻafouina o le tino, afai e leai sou tomai faʻapitoa, e sili atu le tuʻuina atu o se tagata tomai faapitoa.

Metotia 2: Siaki le pusa mo mea sese

O se puʻupuʻu faigata e le gata ina faʻaleagaina ai le tino, ae faʻapea foʻi ma mea sese, e mafua ai le faʻafitauli o le "Missing operating system". I lenei tulaga, e mafai ona foia le faafitauli i le faaaogaina o metotia faʻapolokalame. Ae talu ai e le amataina le polokalama, e tatau ona e sauni muamua, faʻaauupegaina i le LiveCD (LiveUSB) poʻo le faʻapipiʻiina o le masini faʻaleleia poʻo le masini.

  1. A e tamoe i luga o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi poʻo le flash flash drive, alu i le siosiomaga toe faʻaleleia e ala i le kilikiina o le faʻamatalaga "Toe faʻafoisia le Faʻatonuga".
  2. I le siosiomaga o le toe faʻaleleia, i le lisi o filifiliga, filifili "Poloaiga Poloaiga" ma lolomiina Ulufale.

    Afai e te faʻaaoga LiveCD poʻo LiveUSB mo le siiina mai, i lenei tulaga, faʻalauiloa "Laina o poloaiga" toetoe lava a leai se eseesega mai lona faʻatulagaina faʻamaonia i le Windows 7.

    Lesona: Faʻamauina le "Poloaiga Faʻatonu" i le Windows 7

  3. I totonu o le avanoa tatala e ulufale ai i le poloaiga:

    chkdsk / f

    Le isi, kiliki le ki Ulufale.

  4. O le faagasologa o le suʻeina o le lelei malolo amata. Afai e iloa e le chkdsk le faʻailoga talafeagai, o le a faʻasaʻoina lava. I le tulaga o faʻafitauli faaletino, toe foʻi i laasaga o loʻo faʻamatalaina i totonu Metotia 1.

Lesona: Siaki le HDD mo mea sese i le Windows 7

Metotia 3: Toe faʻaleleia le faʻamau puʻe

O le mafuaaga o le "Misia operating system" mea sese e mafai foi ona faʻaleagaina pe le lava le uta (MBR). I lenei tulaga, e tatau ona e toe faʻafoʻisia le faʻamau faʻamau. O lenei taotoga, pei o le muamua, e faia e ala i le ulufale atu i le poloaiga i totonu "Poloaiga Poloaiga".

  1. Taumafai "Poloaiga Poloaiga" se tasi o na filifiliga na faamatalaina i totonu Metotia 2. Ulufale le faaupuga:

    bootrec.exe / FixMbr

    Faʻaauau ona faʻaaoga Ulufale. O le MBR o le a solo i le vaega amata muamua.

  2. Ona e ulufale lea i lenei poloaiga:

    Bootrec.exe / fixboot

    Toe fai le feau. Ulufale. O le taimi nei o le a faia ai se vaega fou o le faʻavae.

  3. O lea e mafai ona e tapunia le aoga Bootrec. Ina ia faia lenei mea, faigofie lava ona tusi:

    alu ese

    Ma, e pei ona masani ai, kiliki Ulufale.

  4. O le taotoga e toe faʻaaogaina le faʻamaumauga o le puʻe o le a maeʻa. Toe amata lau PC ma taumafai e ulufale e pei ona masani ai.

Lesona: Toe faʻafoʻisia le uta uta i le Windows 7

Metotia 4: Toe faʻafoʻi le Faʻamamaina o Failauga Faʻamaumauga

O le mafuaʻaga o le mea sese o loʻo matou faʻamatalaina e mafai ona matua faaleagaina i faila faila. I lenei tulaga, e tatau ona e faia se siaki faapitoa, ma, pe a fai o solitulafono, e faia se toe faʻaleleia. O faʻatinoga faʻamaonia uma e faia foi e ala i "Poloaiga Poloaiga", lea e tatau ona taufetuli i le siosiomaga e toe faʻaleleia ai poʻo e ala i le CD / USB Ola.

  1. A maeʻa le faʻailoga "Laina o poloaiga" Ulufale i ai le poloaiga lenei:

    sfc / scannow / offwindir = address_folders_c_Vindovs

    Nai lo o le faʻaalia "address_folders_c_Vindovs" e tatau ona e faʻamaonia le ala atoa i le tusi faʻamaufaʻailoga e aofia ai Windows, lea e tatau ona siakiina mo le i ai o faila ua faaleagaina. A uma ona e ulufale atu i le faaupuga, kiliki Ulufale.

  2. O le a faʻamaonia le faʻamaoniga. Afai e iloa lelei faila faila a le komiti, o le a toe faʻafoʻiina i le faasologa tatau. A maeʻa le faagasologa, toe amata le PC ma taumafai e ulufale e pei ona masani ai.

Lesona: Iloiloina o le OS mo le amio saʻo faila i le Windows 7

Metotia 5: Seti BIOS

Le mea sese tatou te faʻamatalaina i lenei lesona. E mafai foi ona tupu ona o le le faʻatulagaina o le BIOS Setup (Setup). I lenei tulaga, e tatau ona e faia fetuunaiga talafeagai i vaega o lenei polokalama polokalama.

  1. Ina ia mafai ona e ulufale atu i le BIOS, e tatau loa loa ona e liliu i luga o le PC, pe a uma ona e faʻalogo i le faailo o le faʻailoga, taofi i lalo se faamau i luga o le komepiuta. O le tele o taimi o ki F2, Del poʻo U10. Ae e faalagolago i le version BIOS, atonu foi e iai F1, F3, U12, Esc poʻo faʻapotopotoga Ctrl + Alt + Ins a le Ctrl + Alt Esc. O faʻamatalaga e uiga i ai le kiliki e taomi ai e masani ona faʻaalia i le pito i lalo o le mata pe a faʻaalia le PC.

    O le komepiuta e masani lava ona i ai se isi faamau i luga o le mataupu mo le fesuiaiga i le BIOS.

  2. A maeʻa lena, o le a tatalaina le BIOS. O le isi algorithm o faʻatinoga e matua ese lava e fuafua i le faʻaogaina o le polokalama o lenei polokalame, ma e tele naua lomiga. O le mea lea, e le mafai ona tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili, ae naʻo le faʻaalia o se fuafuaga aoao o le gaioiga. E tatau ona e alu i lena vaega o le BIOS, lea e taʻu mai ai le tuʻutuʻuga o le tuʻutuʻuga. I le tele o versions BIOS, ua valaʻauina lenei vaega "Papa". Ma le isi, e tatau ona e gaoioi le masini lea o loʻo e taumafai e faʻamaʻavale, i le mea muamua i le faʻataʻavale.
  3. Ona alu loa lea o le BIOS. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega autu ma lolomi U10. A uma le toe faʻafouina o le PC, o le mea sese o loʻo matou suʻesuʻeina e tatau ona mou ese pe a fai na mafua mai i se faatulagaga le saʻo a le BIOS.

Metotia 6: Toe faʻafoʻisia ma toe faʻaleleia le masini

Afai e leai se tasi o metotia o loʻo i luga o le faʻapipiʻiina o le faafitauli na fesoasoani, e tatau ona mafaufau e atonu, e le o iai le polokalama faʻaoga i luga o le komepiuta poʻo le voluma o loʻo e taumafai ai e amata le komepiuta. E mafai ona tupu lenei mea mo ni mafuaaga eseese: atonu e le i ai i luga le OS, pe atonu na soloia, mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le faatulagaina o le masini.

I lenei tulaga, afai o iai sau faʻamaumauga o le OS, e mafai ona e toe faʻafoʻi. Afai e te le o tausia le faia o se kopi muamua, e tatau ona e faia se faʻatulagaga faʻapipiʻi mai le sasaina.

Lesona: Toe Faʻaleleia OS ile Windows 7

E tele mafuaʻaga e le o iai le feʻau "BOOTMGR o loʻo misi" e faʻaalia pe a amata le komepiuta i le Windows 7. Faʻalagolago i le mafuaʻaga e mafua ai lenei mea sese, o loʻo i ai auala e faʻaleleia ai le faafitauli. O filifiliga sili ona mataʻutia o le toe faʻaleleia atoatoa o le OS ma le suia o le lelei.