Faʻasalalau alalaupapa YouTube

E mafai e tagata taʻitoʻatasi ona resitala la latou auala i luga o le YouTube ma faʻapipiʻi a latou lava vitio, e oʻo lava i le maua o se tupe mama mai ia latou. Ae ae leʻi amataina le faʻafeiloaʻi ma le faʻaleleia o au vitio, e tatau ona e faʻamaopoopo lelei le ala. Sei o tatou uia auala autu ma fefaʻasoaaʻi ma le faʻataʻitaʻia o mea taʻitasi.

Fausia ma le faʻatulagaina o se auala i le YouTube

Aʻo leʻi faʻatūina, e manaʻomia lou fatuina o lau oe lava alalaupapa, e taua le fai sao. E tatau ona e mulimuli i nai laasaga:

  1. Faʻailoga i le YouTube e ala i lau Google Meli ma alu i le fale gaosi mea e ala i le kilikiina o le ala talafeagai.
  2. I le faamalama fou o le ae iloa ai se fautuaga e fatuina se auala fou.
  3. Le isi, ulufale i le igoa ma le igoa ole igoa o le a faʻaalia ai le igoa o lau auala.
  4. Faʻamaonia le teugatupe e maua ai nisi faʻaopoopoga.
  5. Filifili se metotia faamaonia ma mulimuli i faatonuga.

Faitau atili: Fausia se ala i Youtube

Faʻasologa o laina

O lenei e mafai ona e alu i le faʻaaliga vaaia. I lou avanoa e suia ai le logo ma pulou. Seʻio tatou tilotilo i laasaga e manaʻomia ona e faia e fai ai le mamanu o le auala:

  1. Alu i le vaega "O laʻu auala"i totonu o le laulau pito i luga e te vaʻai ai i lau avatar, lea na e filifilia i le taimi na e fatuina ai lau Google, ma le ki "Faaopopo le ata fai ata".
  2. Ina ia suia le avatar, kiliki i luga o le faʻataʻitaʻiga faʻamaonia i tafatafa o lea, mulimuli ane o le a uunaia oe e alu i lau Google + account, lea e mafai ona e faʻasaʻo ai le ata.
  3. O le isi mea e tatau ona e kiliki "Tulei ata" ma filifili le mea sao.
  4. Kiliki "Faaopopo le ata fai ata"e alu i le pusa filifili.
  5. E mafai ona e faʻaaogaina ata na lafoina, lafoina oe lava, lea o loʻo i luga o lau komepiuta, poʻo le faʻaaogaina o mamanu ua faia. I le taimi lava e mafai ai ona e vaʻavaʻai pe faʻapefea ona tilotilo foliga i masini eseese.

    Le faʻaaogaina o le kiliki filifilia "Filifili".

Faʻaopoopoina fesoʻotaʻiga

Afai e te manaʻo e tosina atu le tele o tagata, ma e mafai foi ona latou fesootaʻi ma oe pe o loʻo e fiafia i au itulau i luga o fesoʻotaʻiga lautele, e tatau ona e faʻaopoopo sootaga i nei itulau.

  1. I le tulimanu pito i luga taumatau o le ulutala o le alalaupapa, kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga, ona filifili lea "Faʻatulaga sootaga".
  2. O lenei o le a ave oe i le itulau faʻasologa. Lenei e mafai ona e faʻaopopo se fesoʻotaʻiga i le i-meli mo le ofoina atu o pisinisi.
  3. Faʻasolo ifo i lalo lalo e faʻaopopo sootaga faaopoopo, mo se faʻataʻitaʻiga i luga o au fesoʻotaiga faʻaagafesootai. I le laina i le itu tauagavale, ulufale i le igoa, ma i le isi faafeagai, ia tuu le sootaga lava ia.

I le ulutala, e mafai ona e vaʻai i luga o fesoʻotaʻiga i itulau na e faʻaopoopo.

Faaopopoina o se logo o se auala

E mafai ona e faʻaalia le faʻaaliga o lau logo i ata uma na e siiina mai. Ina ia faia lenei mea, naʻo le manaʻomia ona pikiina se ata patino lea sa muai faia ma aumaia i se vaaiga matagofie. Faamolemole ia matau e fautuaina e faaaoga se logo o le ai ai le format .png, ma o le ata e le tatau ona sili atu i le tasi megabyte.

  1. Alu i le fale gaosi fatuga i le vaega "Auala" filifili se mea Faʻamatalaga Autasiona fai lea i le lisi i luga o le kiliki saʻo "Faaopopo logo logo".
  2. Filifili ma sii le faila.
  3. I le taimi nei, e mafai ona e fetuunai le taimi faʻaalia o le logo ma le agavale e mafai ona e vaʻavaʻai i le auala o le a tilotilo ai i le vitio.

I le maeʻa ona faʻapipiʻi uma uma ua uma ona faʻaopopo ma ia vitio o le a e faaopoopo i ai, o le a faʻaaogaina lau logo, ma pe a faʻaogaina e le tagata faʻaogaina, o le a otometi lava ona toe faʻafeiloaia i lau auala.

Seti Atinaʻe

Alu i le fale gaosi ma le vaega "Auala" filifili tafa "Avanoa", ia faamasani i isi mea e mafai ona faasaʻoina. Seʻio tatou tilotilo atu ia i latou:

  1. Faʻamatalaga o tala. I lenei vaega, e mafai ona e suia le avatar ma le igoa o lau alalaupapa, faʻapea foi ma le filifilia o se atunuʻu ma faʻaopoopo i ai upu autu e mafai ona faʻaaoga e suʻe ai lau auala.
  2. Faitau atili: Suiga o le igoa o le auala i YouTube

  3. Faasalalauga. O iinei e mafai ona e faʻaalia le faʻaali o faʻasalalauga i tafatafa o le vitio. Faamolemole ia maitauina o ia faasalalauga o le a le oo mai i tafatafa o vitio o loʻo e faʻamasinoina e oe lava ia poʻo le mea na faʻatau ai le puletaofia. O le aitema lona lua o le "Faʻalēaogā faʻasalalauga faʻapitoa". Afai e te tuʻuina se siaki i luma o lenei meataitasi, o le a suia le faʻavae na filifilia ai le ad mo le faʻaalia i au matamata.
  4. Lisi i AdWords. Faʻafesoʻotaʻi lau faʻamaumauga YouTube i lau faʻamatalaga AdWords ina ia maua ai faʻamatalaga faʻatinoga faʻaalia ma fesoasoaniga faʻalauiloa ata. Kiliki "Fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia".

    O lenei mulimuli i faatonuga o le a faʻaalia i le faamalama.

    A maeʻa le lesitala, maeʻa le faʻatulagaina o faʻamaumauga e ala i le filifilia o laina talafeagai i se faamalama fou.

  5. Nofoaga e fesoʻotai ai. Afai o se faʻamatalaga i luga o YouTube e faʻamaoni pe i se isi auala e fesoʻotaʻi ma se nofoaga patino, e mafai ona e fuʻaina e ala i le faʻaalia o se sootaga i lenei punaoa. O le faʻaopopo fesoʻotaʻiga o le a faʻaalia o se faʻamaoniga pe a matamata i au vitio.
  6. Fautuaga ma le numera o le au fai saofaga. E faigofie. E te filifilia pe faʻaalia lau alalaupapa i le lisi o laina fautuaina ma faʻaalia le numera o lau au fai saofaga.

Taʻiala lautele

I le faaopoopo atu i tulaga e fetaui tonu ma lau talaaga, e mafai foi ona e faasaʻoina alalafaga, o lona uiga, fegalegaleai i auala eseese ma tagata e faʻaogaina oe. Seʻio tatou tilotilo i lenei vaega i nisi auiliiliga.

  1. Filiga aunoa. I lenei vaega e mafai ona e tofia ni tagata faufautua o ē mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, solo faʻamatalaga i lalo o au vitio. O lona uiga, i lenei tulaga, o le tagata e taʻitaʻia le tagata e nafa ma soʻo se gaioiga i lau auala. Le isi o parakalafa "Faamaonia ua faamaonia". O loʻo e sailia se faʻamatalaga a se tasi tagata, kiliki i le atigipusa i tafatafa o ia, ma o ona manatu o le a lolomiina e aunoa ma le siakiina. Tagata faʻasaina - o le a natia a latou feʻau. Blacklist - faaopoopo ni upu iinei, ma afai latou te i ai i faʻamatalaga, o ia faamatalaga o le a natia.
  2. O tulaga le manuia. O le vaega lona lua lenei i lenei itulau. O iinei e mafai ona e faʻavasega ai faʻamatalaga i lalo o au vitio ma faʻasaʻo faailoga a tagata na faia ma tagata auai.

O faatulagaga uma nei ou te fia talanoa i ai. Faamolemole ia matau o le tele o tuaoi e aafia ai e le gata o le faigofie o le faaaogaina o le auala, ae o le faalauiloaina foi o au vitio, faapea foi i luga o au tupe maua mai le YouTube.