Nofoaga i le Opera browser

O le sailia o soʻo se tagata faʻaaoga ma faʻamatalaga e uiga ia te ia, o se galuega faanatinati i totonu o le upega tafaʻilagi VKontakte. Ae ui i lea, o le tulaga e sili atu ona faigofie pe afai e te valaʻauina pe iloa atoa le ID o le teugatupe e te manaʻo ai.

Upegalagi

O le atoatoaga o le 'VK' 'upega tafailagi e mafai ai e oe ona suʻe mo tagata faʻaoga e faʻaaoga auala eseese o loʻo faʻamatalaina i totonu o se mea ese. E le gata i lea, o faʻamatalaga e uiga i se tagata e mafai ona maua e lona numera ID.

Vaʻai foi: Suʻe e aunoa ma le faamauina VK

O lenei tusi lesona o le a mafai ai e oe ona maua faʻamatalaga e uiga i le pule o le itulau, e faʻavae i luga o faʻamatalaga ua faʻamaonia e le tagata VKontakte - leai, leai se mea. E le mafai ona toe faʻatulaga nisi faʻamatalaga patino e ala i le punaoa o loʻo fesiligia.

Metotia 1: Faʻaliliuina Faʻaliliuga

E pei ona tatau ona e iloa, o le faʻamatalaga o se vaega taua o se fesoʻotaʻiga tuusao i le itulau a le tagata. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e alu i le taimi nei i le faʻailoga e manaʻomia i le faʻaopopoina o faʻamaumauga talafeagai i le pusa o le tuatusi.

Manatua: O itulau e tele e mafai ona natia mai tagata e leʻi faʻatagaina.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona maua le VK ID

  1. Tatala soʻo se itulau i luga o le site VKontakte ma tape mea uma mai le tuatusi o le tuatusi, tuʻu ai na o le igoa ole igoa.

    //vk.com/

  2. A maeʻa le sui, faʻaopopo le ID ID o loʻo i ai nei, atonu e pei o lenei.

    id265870743

  3. I nisi tulaga, ae le o le ID tulaga, e mafai ona i ai se saini a se tagata e aofia ai se seti tulaga ese o tala. E mafai foi ona faaofiina i tua o le igoa ole igoa, ae e le mafai ona mautinoa se suiga manuia i le itulau o le tagata saʻo.

    Vaʻai foi: E faʻapefea ona e iloa le i totonu o le VK

  4. Pe a uma ona kiliki le ki "Ulufale mai" O le a tuʻuina atu oe i le itulau faʻaoga, lea e maua ai faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i ai.
  5. Faaaoga le sootaga "Faʻaalia faamatalaga auiliili", e faʻapipiʻi ai poloka faʻaopoopoga.

O lenei metotia e mafai ona maeʻa ona ua maua lelei le faʻamatalaga o tagata.

Metotia 2: Faʻamaumauga

O VK ID uma lava o se numera tulaga ese lea e le mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe ua maeʻa le itulau. I le faʻaopoopoga, o numera taitasi e otometi lava ona faamaumauina i totonu o le faʻamaumauga o le 'upega tafaʻilagi, avanoa e mafai ona e maua ai se fesoʻotaʻiga faapitoa.

Alu i le itulau o le lisi o le faʻaaogaina o le VK

  1. A uma le kilikiina o le fesoʻotaʻiga na saunia e matou, siaki muamua numera muamua e tolu i le faʻamatalaga o loʻo ia oe. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se numera "id203966592" e tatau ona e kiliki i le sooga "203 000 001 - 204 000 000".
  2. I le laasaga e sosoo ai, faia se faʻatusatusaga talitutusa ma isi numera e tolu i le numera ID. Aua "id203966592" matou kiliki i luga o le sooga "203 960 001 - 203 970 000".
  3. Toe toe filifilia le tau e faʻatatau i numera mulimuli e tolu i le faʻamaoniga. Mo se faataitaiga, i le tulaga o "id203966592" filifili se laina "203 966 501 - 203 966 600".
  4. Ina ia faamaeaina le faagasologa o le fuafuaina o le tagata faaaoga, i luga o le itulau mulimuli ua tuuina mai, sue le fetaui tonu ma le mea e faailoa ai. O igoa o tagata uma e umia ID patino e vave ona faaalia.
  5. Ina ia faafaigofie le sailiga, ia lolomi le ki autu i luga o le komepiuta "Ctrl + F" ma i totonu o le faʻaaliga faʻapipiʻi ia faʻaofi le faʻamatalaga. Aua nei galo e vaevaeina i vaega o numera e tolu.
  6. A uma ona e kiliki i luga o le fesoʻotaʻiga na maua, pei o le auala na muamua atu, o le a tuʻuina atu ia oe faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i le tagata faʻaaogaina.

E faʻamoemoe, o metotia ua taua i luga ua fesoasoani ia te oe e fuafua ai tagata saʻo i numera ID avanoa.

Telefoni feaveaʻi

O le pepa aloaia VK lautele e le o aofia ai le pusa o le tuatusi poʻo soʻo se vaega faapitoa. O se taunuuga, e fuafua se tagata e ala ile ID, o le a manaʻomia ona e sii mai ma faʻapipiʻi le Kate Mobile application.

Na o le tasi lava le auala avanoa o se tuusaʻo tuusaʻo i le auala muamua mai le vaega muamua o lenei tusiga, e manaʻomia ai oe e ave se vaega itiiti o gaioiga. I lenei tulaga, e tatau ona e iloa saʻo le ID o le itulau manaomia.

  1. I le lafoaʻiina o le talosaga, tatala se tasi o faʻamaufaʻailoga masani e ala i le lisi autu ma i luga o luga o luga o le lisi luga o le atigipusa e tolu laina tutotonu. O le tatalaina o le lisi o loʻo manaʻomia i le pito i luga e tatau ona sainia "Kate Mobile".
  2. Mai le lisi o vaega ua saunia, filifili "Lisi avanoa".
  3. I totonu o le atigi pusa o loʻo i ai, faʻapipiʻi le ID poʻo le nofo i totonu o le tagata e manaʻo i ai, ma teu i le saʻo.
  4. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Lelei"e tatala ai le itulau faʻaoga.
  5. I le laasaga e sosoo ai, e mafai ona e faamasani ia oe lava i faamatalaga uma e uiga i le pule o le itulau e te fiafia i ai. Manatua, e le pei o le talosaga aloaia, Kate Mobile e maua ai le tele o faʻamatalaga.
  6. Mo nisi faʻamatalaga, e tatau ona e tatalaina le faʻailoga. "Tului".

E mafai ona e sailia nisi faʻamatalaga oe lava e ala ile suʻeina faʻamatalaga o isi vaega i le talaaga o le tagata. Matou te faaiuina le faʻamatalaga o lenei metotia ma le tusiga atoa.