Opera Browser: matamata i le talafaasolo o itulau o itulau uele asiasi


Faafetai i le televave o le atinaʻe o tekonolosi, ua faigofie mea uma. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua suia e le komepiuta ma le telefoni feaveaʻi tusi ata, lea e sili atu ona faigofie le teuina o le tele o ata ma, pe a talafeagai ai, fesiitai mai le tasi masini i le isi.

Faʻaliliuina ata mai le komepiuta i le iPhone

Lalo o le a tatou tilotilo i auala eseese e momoli ai ata mai se komepiuta i se gaosi Apple. O i latou taitoatasi o le a faigofie i la latou mataupu.

Metotia 1: Dropbox

I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaogaina soʻo se ao. O le a tatou iloiloina le isi faʻagasologa i luga o le faʻataʻitaʻiga o le auaunaga Dropbox talafeagai.

  1. Tatala le pusa o le Dropbox i lau komepiuta. Faʻaliliuina ata i totonu. O le a amata le faagasologa o le synchronization, o le umi o le a faalagolago i le numera ma le tele o ata o loʻo e lafoina, faʻapea foʻi le saoasaoa o lau fesoʻotaiga i Initaneti.
  2. A maeʻa le synchronization, e mafai ona e tamoe Dropbox i luga o le iPhone - o ata uma o le a faʻaalia i luga.
  3. I lena tulaga, afai e te manao e lafoina ata i le mafaufau o le smartphone, tatala le ata, tapomi le ki i le pito i luga taumatau, ona filifili lea o le ki "Fafo atu".
  4. I le faamalama fou, filifili le mea "Faasaoina". O gaioiga tutusa e manaʻomia le faʻatinoina i ata taitasi.

Metotia 2: Faʻamaumauga 6

Afai e fesoʻotaʻi uma le komepiuta ma le telefoni i le 'upega tafailagi tutusa, e mafai ona e faʻafeiloaʻi ata mai le komepiuta e faʻaaoga ai le synchronization Wi-Fi ma le pepa Documents 6.

Faʻamaumauga Faʻamaumauga 6

  1. Tatala i luga o le iPhone Documents. Muamua e te manaʻomia le faʻagaoioia o le fesiitaiga o faila ile WiFi. Ina ia faia lenei mea, tapuni le afi i le pito i luga tauagavale ma filifili le mea "Wi-Fi Drive".
  2. E uiga i le parakalafa "Enable" Liliu le laina i le tulaga galue. I lalo ifo o le URL, o le ae manaʻomia le alu i totonu o soʻo se masini faʻapipiʻiina i lau komepiuta.
  3. O le telefoni e faʻaalia ai se faamalama lea e te manaʻomia e tuʻuina atu ai le avanoa i le komepiuta.
  4. O se faamalama ma faila uma i totonu o Faamaumauga o loʻo faʻaalia i le matapiuta komepiuta. Ina ia lafoina ata, i le pito i lalo o le faamalama kiliki i le ki. "Filifili se faila".
  5. A oʻo mai le Windows Explorer i luga o le mata, filifili le ata e te fuafua e lafo i le telefoni.
  6. Ina ia amataina le kiliva o le ata, kiliki le ki. "Faʻatuina le Faʻasalalau.
  7. A maeʻa sina taimi, o le a maua le ata i totonu o Faʻamaumauga i luga o le iPhone.

Metotia 3: iTunes

O le mea moni, o ata mai le komepiuta i le iPhone e mafai ona faʻafeiloaia e faʻaaoga ai le mea lautele iTunes. I luga atu o la matou 'upega tafaʻilagi, ua matou talanoaina le mataupu o le faʻafeiloaʻiina o ata i se masini feaveaʻi e faʻaaoga ai lenei polokalame, o lea o le a matou le faʻaauau ai.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafeiloaʻi ata mai le komepiuta i le iPhone e ala i iTunes

Metotia 4: Amo

O le mea e leaga ai, e leʻi lauiloa alo o Aytyuns mo le faigofie ma faigofie, o le mea lea, na fanau mai analogoa maualuga. Masalo, o se tasi o fofo pito sili ona lelei o le oolea.

  1. Fesoʻotaʻi lau smartphone i lau komepiuta ma faʻalauiloa iTools. I le itu tauagavale o le faamalama o le polokalame, alu i le tab "Ata". I luga o le faamalama, kiliki i le mea. "Faaulufaleina mai".
  2. I le tatalaina o Windows Explorer, filifili se ata se tasi pe sili atu foi e te fuafua e lafo i lau masini.
  3. Faamaonia le faaliliuga o ata.
  4. Ina ia mafai e Tusitala ona faʻafeiloaʻi ata i le iPhone Film, e tatau foi ona faʻapipiʻi le vaega FotoTrans i luga o le komepiuta. Afai e te le maua, o le polokalama o le a ofo e faʻapipiʻi.
  5. O le a sosoo ai le amataina o ata. O le taimi lava e maeʻa ai, o faila uma o le a faʻaalia i le ata o le ata i luga o le iPhone.

Metotia 5: VKontakte

O se faʻalapotopotoga aloaʻia faʻapitoa e pei o VKontakte e mafai foi ona faʻaaogaina e fai ma mea faigaluega mo le fesiitaiina o ata mai se komepiuta i se masini iOS.

Download VKontakte

  1. Alu mai le komepiuta i le VK service site. Alu i le agavale o le faamalama i le vaega "Ata". I le pito i luga taumatau kiliki le ki. "Fausia le Album".
  2. Ulufale mai se ulutala mo le album. Faʻasalaga, seti faʻalilolilo soʻo ina ia, mo se faʻataʻitaʻiga, o ata e na o oe lava. Kiliki le ki "Fausia le Album".
  3. Filifili se mea i le tulimanu pito i luga. "Faaopopo ata"ona faʻafeiloaʻi lea o mea e manaʻomia.
  4. O le taimi lava e lafoina ai ata, e mafai ona e tamoe VKontakte i le iPhone. Alu i le vaega "Ata", i luga o le mata o le a e vaʻaia ai se fatuga tumaoti na faia muamua ma ata na utaina i totonu.
  5. Ina ia faʻasaoina se ata i lau masini, tatala i le atoa, filifili le ki o le lisi i le pito i luga taumatau, ma filifili "Faasao i le Lili Telefoni".

Faafetai i meafaigaluega e tolu, na faʻaalia le tele o filifiliga mo le faʻauluina o ata i se iPhone mai se komepiuta. Afai e le o aofia i totonu o le tusitusiga soʻo se auala manaia ma faigofie, faʻasoa i faʻamatalaga.