Auala e foia ai le "Download interrupted" sese i Google Chrome

E masani lava o le saoasaoa o le fesoʻotaʻiga ma le Initaneti e maualuga maualuga pei tatou te mananao i ai, ma i lenei tulaga, o itulau uepi e mafai ona utaina mo sina taimi. O le mea e lelei ai, Opera o loʻo i ai se meafaigaluega na fausia-i totonu o le initaneti - Turbo mode. A oʻo i luga, o le anotusi o le 'upega tafaʻilagi e pasia e se masini faapitoa ma faʻapipiʻi. O lenei mea e le gata ina faʻateleina ai le saoasaoa o le Initaneti, ae faʻapea foi le faʻapolopoloina o feoaiga, lea e sili ona taua i le fesoʻotaʻiga GPRS, faʻapea foi le tuʻuina atu o le igoa. Sei o tatou sailia le auala e mafai ai e Opera Turbo.

Faʻaavanoaina Opera Turbo Mode

O le Turbo i le Opera e faigofie. Ina ia faia lenei mea, alu i le autu autu o le polokalama, ma filifili Opera Turbo.

I lomiga talu ai, na fenumiaʻi ai nisi tagata faʻaaoga, e pei ona toe faʻaigoaina le Turbo i le "Faʻaaogaina o Faʻafitauli", ae na lafoaia e le au atinaʻe lenei igoa.

A oʻo i le taimi o Turbo, o le mea e faʻatatau i le lisi o loʻo lisiina.

Galue i le Turbo mode

A maeʻa lenei faiga, a amata loa ona amataina se fesoʻotaiga vavave, o le a amata ona televave le utaina o itulau. Ae faʻatasi ai ma le maualuga televave o le Initaneti atonu e te le lagona se eseʻesega tele, poʻo le, i se isi itu, o le saoasaoa i le faiga o Turbo atonu e laʻititi ifo maualalo nai lo le masani masani fesoʻotaʻiga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni o faʻamaumauga e pasi atu i se faʻaufaʻailoga faʻasolosolo lea e faʻamalosi ai. Faatasi ai ma se fesoʻotaiga lemu, o lenei tekinolosi e mafai ona faʻaateleina le saoasaoa o itulau o le faʻatauina i ni nai taimi, ae o le Initaneti faʻanatinati, i se isi itu, faʻagesegese le saoasaoa.

I le taimi lava e tasi, ona o le faʻamalosi i luga o nisi o saite, e le o ata uma e mafai ona faʻapipiʻiina i le masini i le faʻaogaina o lenei tekonolosi, poʻo le lelei o ata e faʻaititia. Ae, o le a tele naua le faasaoina o auala, lea e taua tele pe afai e molia oe mo le faʻafeiloaʻiga poʻo le mauaina o mekapiiti o faʻamatalaga. E le gata i lea, pe a mafai ona maua le Turbo, o loʻo i ai le avanoa e asiasi atu ai i le Initaneti, talu ai ona o le faʻaaogaina e ala mai i se faʻaufaʻailoga, faʻamaumauga i luga o le 80%.

Faʻatau le Turbo Mode

O le Opera Turbo mode ua tapeina, i le auala lava lea e tasi, e ala i le kilikiina o le kuki saʻo i luga o le mea e tutusa ai le lisi autu.

Matou te mafaufau pe faʻapefea ona faʻaalia le Opera Turbo mode. O se faiga sili ona faigofie ma faigofie lea e leai se tasi e tatau ona mafua ai ni faigata. I le taimi lava e tasi, o le aofia ai o lenei faiga e faʻapitoa i nisi o tulaga (faʻavave le televave o le Initaneti, faʻasaoina auala, le saʻo le poloka o le 'upega tafailagi e le' auʻaunaga), i le tele o tulaga, o le a sili atu ona saʻo le faʻaalia o itulau i Opera i le masani ai o le vaʻavaʻa.