Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le Epson Stylus Printer 1410

O le leai o se avanoa i se Google account i luga o le Android, e matua faigata lava, aua a maeʻa ona fesoʻotaʻi, e le o toe talosagaina e le polokalama se upu faila e teu ai. Ae peitaʻi, afai e te toe faʻavaeina le faʻavae pe manaʻomia foi le fesuiaiga i se isi masini, ona mafai lea ona e le avanoa i le teugatupe autu. O le mea e lelei ai, e mafai ona toe faʻaleleia e aunoa ma ni faʻafitauli.

Polokalama toe faʻaleleia tala faʻamaumauga

Ina ia toe maua le avanoa i le masini, e tatau ona e iloa le tuatusi tuatusi imeli lea e fesoʻotaʻi ma le resitalaina, poʻo le telefoni feaveaʻi, lea na faʻapipiʻiina foi pe a fatuina le teutusi. E le gata i lea, o le a manaʻomia ona e iloa le tali i le fesili faalilolilo na e ulufale mai i le taimi o le lesitala.

Afai na e na o se tuatusi imeli poo se numera telefoni e te le toe aoga, ona e le mafai lea ona toe faʻafoʻi lau faʻamatalaga e faʻaaoga ai metotia masani. I lenei tulaga, e tatau ona e tusitusi i le lagolagosua a Google ma talosagaina nisi faʻaopoopoga.

A e te manatuaina le tuatusi imeli o le galuega ma / poʻo le numera o le telefoni e fesoʻotai ma lau faʻamatalaga, o le a leai sau faʻafitauli i le toe faʻaleleia.

Afai, pe a uma ona toe faatulaga le tulaga poʻo le faʻatauina o se masini fou i luga o le Android, e le mafai ona e ulufale i lau Google, ona faʻaaoga lea o se auaunaga faapitoa e toe faʻaleleia ai le avanoa. Ina ia faia lenei mea, o le ae manaʻomia se komepiuta po o isi masini i ou tamatamai lima e mafai ai ona e tatalaina lenei itulau.

O isi faʻamatalaga e faapenei:

  1. A maeʻa ona e alu i le itulau e toe faʻafoʻi i se tulaga faʻapitoa, filifili "Faʻamagalo lau tuatusi imeli?". Na o oe e tatau ona e filifilia lenei mea pe afai e te le manatuaina le tuatusi imeli muamua (tuatusi o tala).
  2. I le taimi nei, e tatau ona e ulufale i se tuatusi imeli meli poo se numera telefoni na e tuuina atu pe ae resitalaina lau teugatupe o se faʻamaumauga. Mafaufau i laasaga e sosoo ai i le faʻataʻitaʻiga o le toe faʻaleleia e ala i le numera telefoni
  3. O le a faʻaalia se pepa fou i le mea e te manaʻomia e ulufale ai i le faʻamaumauga faʻamaonia lea na sau i le SMS.
  4. O lea e tatau ona e sau i luga ma se upu fou e tatau ona fetaui ma manaoga o Google.

Nai lo le telefoni i le laasaga lona lua, e mafai ona e faʻaogaina le pusa email meli. I lenei tulaga, e tatau ona e kiliki i le sootaga faapitoa lea e sau i le tusi ma faʻaalia le upu fou fou i se pepa faʻapitoa.

Afai e te manatua lau tuatusi o lau teugatupe, o le a lava lea e te ulufale ai i se tulaga faapitoa i le laasaga muamua, ae le o le filifili se sootaga "Faʻamagalo lau tuatusi imeli?". O le a tuʻuina atu oe i se faamalama faapitoa e te manaʻomia ai le taliina o se fesili faalilolilo pe ulufale i se numera telefoni / tuatusi tuatusi imeli ina ia mafai ai ona e maua se tulafono toe faʻaleleia.

O lenei toe faʻaleleia o avanoa e mafai ona mafaufauina atoatoa, ae atonu e iai ni faʻafitauli i le fesoʻotaʻiga ma le faʻatautaia o galuega, talu ai e le maua e le faʻamaumauga le taimi e faʻafou ai. I lenei tulaga, e tatau ona e alu i fafo ma e toe ulufale.

Faitau atili: Faʻapefea ona e alu ese mai se Google account i le Android

Ua e aʻoaʻoina pe faʻapefea ona e maua lau Google-account i luga o le Android, pe afai ua e leiloa faamaumauga.