Fonotaga "Free Space" CCleaner

I le lalolagi o Android masini i luga o le tele o tausaga o le polokalama faakomepiuta, ua toatele le tele o sui eseese ua faapotopoto. O nisi oi latou o oloa ia e faatosina ai tagata faʻatau, aemaise lava ona o le tau maualalo, ae faʻatasi ai ma le gafatia e faʻatino galuega masani. Allwinner o se tasi o faʻamaumauga sili ona lauiloa mo masini faʻapitoa. Mafaufau i le mafai o komipiuta komipiuta fausia i luga o le faavae o Allwinner A13.

O masini i Allwinner A13, e tusa ai ma le gafatia e faʻatino ai faʻatinoga ma le vaega o le polokalama, ei ai ni uiga e aafia ai le manuia o le firmware, o lona uiga, o le faʻaogaina lelei o meafaigaluega uma ma masini komepiuta i se taunuuga lelei. I le tele o auala, o le lelei o le toe faʻaleleia o le masini komepiuta e faalagolago i le saunia lelei o meafaigaluega ma faila talafeagai.

O le faʻaaogaina e tagata e faʻaaogaina le papalama e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo i lalo e mafai ona oʻo atu ai i ni taunuuga le lelei poʻo le leai o se faʻamoemoega ua faʻamoemoeina. O gaioiga uma a lē e ona le masini e faia e ia i ou lava faʻalavelave ma faʻalavelave. O le faʻafoega o le punaoa e le o iai se tiute mo le ono faaleagaina o le masini!

Sauniuniga

I le tele o tulaga, e manatu le tagata e uiga i le mafai ona faʻaalia le laupepa i luga o Allwinner A13 pe a leiloloa le gaioiga o le masini. I se isi faaupuga, e le mafai e le masini ona faʻaauau, taofi le faʻatauina, faʻapipiʻi i luga o le lauulu, ma isi.

O le tulaga e taatele ma e mafai ona tupu mai ona o le tele o gaioiga faʻaaoga, faapea foi ma faʻaletonu o polokalama, faʻaalia ona o le le faamaoni o le atinaʻe o faʻamalosi mo nei oloa. O le faʻafitauli e masani lava ona faʻamautuina, e taua tele le mulimuli i faatonuga mo le toe faʻaleleia.

Laasaga 1: Faʻamatalaga o le faʻataʻitaʻiga

O lenei laasaga faigofie e mafai ona faigata ona o le i ai i luga o maketi o le tele o le "noname" masini, faapea foi ma se numera tele o fales i lalo o faʻailoa lauiloa.

Ia, pe afai o le laulau i luga o Allwinner A13 e faʻamaonia e se tagata gaosi lauiloa ma o loʻo mulimuli le vaega mulimuli i le tulaga talafeagai o le lagolago faʻapitoa. I tulaga faapena, o le sailia o le faʻataʻitaʻiga, faʻapea foi ma le mauaina o le firmware talafeagai ma meafaigaluega mo le faʻaaogaina, e masani lava e le faigata. Vaʻai le igoa i luga o le mataupu poʻo le afifi ma alu faʻatasi ma lenei faʻamatalaga i le upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani na tuʻuina atu le masini.

Ae faʻapefea pe afai e le o iloa le tagata laulau, e le o taʻua le faʻataʻitaʻiga, pe o iai se mea pepelo e leʻo iai ni faailoga o le olaga?

Aveese le pito i tua ole papa. E masani lava e le afaina ai ni faʻafitauli patino, e lava le faʻafeiloaʻi ma le filemu, e fai ma faʻataʻitaʻiga, se puluvaga ona aveese lea.

Atonu e te manaʻomia le toe faʻavasegaina o ni nai mea laiti e faʻapipiʻi ai le faʻavaa i le mataupu.

A maeʻa le faʻaaogaina, asiasia le laupapa eletise faʻasalalau mo le i ai o le tele o tusitusiga. Matou te fiafia e makaina le laupapa. E tatau ona toe tusia mo le tele o sailiiliga i komepiuta.

I le faʻaopoopoga i le faʻataʻitaʻiga tinaboard, e manaʻomia le toe faʻaleleia o le makaina o faʻaaliga na faʻaaogaina, faʻapea ai ma isi faʻamatalaga uma e maua. O lo latou mafutaga e mafai ona fesoasoani e suʻe faila talafeagai i le lumanaʻi.

Laasaga 2: Saili ma download le firmware

A maeʻa ona iloa le laupapa papalama, ona matou saili loa lea mo le faila o ata o loʻo aofia ai le polokalama faʻapitoa. Afai o masini na te gaosia se upega tafaʻilagi aloaia, e masani lava o mea uma e faigofie - naʻo le ulufale i le igoa faʻalelei i le fanua suʻesuʻe ma sau i le tali saʻo, mo le le faʻaaogaina o masini mai Saina, o le sailiga o faila talafeagai e mafai ona faigata, ma saili mo vaiiloa e sii mai e le lelei le lelei faʻapipiʻiina i le laulau, umi se taimi.

  1. Ina ia suʻe oe e tatau ona e faʻaogaina punaoa o fesoʻotaiga i le lalolagi. Ulufale mai le faʻataʻitaʻiga o le laupapa o le laulau i totonu o le search engine query field ma suʻesuʻe ma le totoa iuga mo le i ai o sootaga e sii mai ai faila talafeagai. I le faaopoopo i le makaina o le laupapa, e mafai ma e tatau ona faaopoopo i ai upu "firmware", "firmware", "rom", "flash", ma isi mea i le sailiga sailiiliga.
  2. O le a le sili atu le manaia o le talosaga i punaoa faʻapitoa i luga o masini faʻainitaneti ma faʻalapotopotoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le filifilia lelei o isi firmware mo Allwinner o loʻo i ai se punaoa manaomiarom.com.
  3. Afai na faatauina le masini i le Initaneti, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Aliexpress, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau i se talosaga poʻo le manaʻoga foi e tuʻuina atu se faila faila i le masini mo le masini.
  4. Faitau foi: Tatalaina o se feeseeseaiga ile AliExpress

  5. I se upu, o loʻo matou sailia se fofo i le faatulagaga * .img, le masini faʻapitoa telefoni i luga o mafuaaga.

E tatau ona maitauina i le tulaga o se masini e le faʻaogaina i luga o Allwinner A13, e le gata i lea, e leai se isi auala e sili atu nai lo le faʻamalamalamaina o ata sili atu pe itiiti foi i le itu sei vagana ua mauaina se taunuuga lelei.

O le mea e lelei ai, o le faʻatalanoaga e toetoe lava a le "fasiotia" e ala i le tusitusi i le manatua o le polokalama sese. I le tulaga aupito sili ona leaga, o le faagasologa o le fesiitaiga o faila i le masini e le amata, pe a uma le faʻaogaina, e mafai ona amataina le PC papa, ae o ona vaega patino e le aoga - o le mea pueata, touchscreen, Bluetooth, etc. O le mea lea, tatou te faʻataʻitaʻi.

Laasaga 3: Faʻasaʻo Avetaavale

O masini masini masini e faʻavae i luga o le fausaga hardware Allwinner A13 o loʻo faʻaaoga e faʻaaogaina ai PC ma mea faʻapitoa a Windows. O le mea moni, o avetaavale o le a manaʻomia e paʻu le masini ma le komepiuta.

O le auala e sili ona lelei mo le mauaina o avetaavale mo papaafa o le sii mai ma faʻapipiʻi le Android SDK mai le Android Studio.

Download Android SDK mai le ofisa aloaia

I le toetoe lava o mataupu uma, a uma ona tuʻuina le pusa software, luga ona faʻapipiʻi lea o avetaavale, e na ona e faʻafesoʻotaʻi le papaa i le PC. Ona faʻaalia loa lea o le faagasologa atoa.

Afai ei ai ni faafitauli i avetaavale, matou te taumafai e faʻaaoga vaega mai pusa na sii mai e le sootaga:

Faʻasaʻoina Allwinner A13 Faʻasaʻa Taʻavale

Faamaumauga

O lea, ua maeʻa taualumaga sauniuni. Tatou amata amataina faamaumauga i le manatua o le laulau.
I le avea ai o se fautuaga, matou te matauina mea nei.

Afai o le laulau e faagaoioi, e utaina i le Android ma e galue ma le tali, e tatau ona e mafaufau lelei ao leʻi faʻaaogaina le firmware. Faʻaleleia le faʻatinoga poʻo le faʻalauteleina o galuega faʻatino ona o le faʻaaogaina o faʻatonuga o loʻo i lalo e le mafai ona galue, ma o le avanoa e faʻateleina ai faafitauli e tele lava. Fai laasaga o se tasi o metotia o fomaʻi i le tulaga e te manaʻomia e toe faʻafoʻi le masini.

E mafai ona faia le faagasologa i auala e tolu. Auala e maua i luga o le faamuamua o le lelei ma le faigofie o le faaaogaina - mai le sili ona aoga ma faigofie ona sili atu ona faigata. I le lautele, faʻaaoga faatonuga i le itu, e maua ai se taunuuga lelei.

Metotia 1: Toe Maua mai le polokalama mai MicroSD

O le auala pito sili ona faigofie e faʻapipiʻi ai le firmware i luga o le masini i Allwinner A13 o le faʻaaogaina lea o le mafai gafatia faʻafouina o le polokalama o le atinaʻe. Afai o le laupepa, pe a faʻalauiloaina, "vaʻaia" faila faʻapitoa na faamaumauina i se auala patino i luga o se microSD card, o le toe faʻaleleia o le faagasologa e amata faʻafuaseʻi lava aʻo leʻi amataina le Android.

O le saunia o se kalama mo le faʻaogaina o le a fesoasoani i le telefoni PhoenixCard. Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le polokalame i le fesoʻotaʻiga:

Faʻalogo PhoenixCard mo Allwinner firmware

Mo togafitiga, e te manaʻomia se microSD o le 4 GB pe sili atu foʻi. O faʻamatalaga o loʻo i luga o le kata i le taimi o le faʻaaogaina o le aoga o le a faʻaumatia, o lea e tatau ai ona e tausia la latou kopiina i se isi nofoaga. Ma e te manaʻomia foʻi se tagata faitau card e faʻafesoʻotaʻi le microSD i le PC.

  1. Tuʻu le afifi i le PhoenixCard i se isi pusa, o lona igoa e le o aofia ai avanoa.

    Faʻasolo le aoga - pālua i luga o le faila PhoenixCard.exe.

  2. Matou te faʻapipiʻi le kati i le kata pepa ma fuafua le mataʻitusi o le avetaʻavale e mafai ona faʻaaoga e ala i le filifilia mai le lisi "faila"i le pito i luga o le faamalama o le polokalama.
  3. Faaopopo se ata. Push button "Img File" ma faʻamaonia le faila i le matala o le Matalama o loʻo faʻaalia. Push button "Tatala".
  4. Ia mautinoa o le ki i totonu o le pusa "Tusi Tusitusi" seti i "Oloa" ma tulei le faamau "Susunu".
  5. Matou te faʻamaonia le sao o le filifiliga o le kiliki i le kiliki "Ioe" i le faʻailoga o fesili.
  6. O le a amata le faʻasalalauga,

    ona tusi lea o le faila faila. O le faʻataʻitaʻiga e mulimulitai i le faʻatumu o le faailo ma le faʻaalia o faamaumauga i totonu o le ogalaau.

  7. A maeʻa ona faʻaalia le faʻasologa o faʻatinoga i totonu o le fanua "Burn End ..." O le faagasologa o le fatuina o se microSD mo Allwarener firmware ua manatu atoa. Aveese le kata mai le tagata faitau card.
  8. PhoenixCard e le mafai ona tapunia, o le aoga o le a manaʻomia le toe faʻaleleia mai le pepa o le kata ina ua uma ona faʻaaogaina i le papa.
  9. Matou te faʻaofi le MicroSD i totonu o le masini ma liliu i luga e ala i le uumiina o le ki o le masini "Meaai". O le faʻagasologa mo le fesiitaiga o le firmware i le masini o le a amata faʻafuasei lava. O faʻamaoniga o le faʻaaogaina o se faailoga faʻapitoa.
  10. .

  11. I le maea ai o le taualumaga mo se taimi puupuu e aliali mai "Lelei OK" ma o le a tape le laupapa.
    Aveese le kata ae naʻo le maea ai o le faʻaaogaina o le masini e ala i le uumi o le ki "Meaai". O le muamua downloadga pe'ā uma le faʻasalalauga o loʻo i luga e ono sili atu ma le 10 minute.
  12. Matou te toe faʻafoʻi le kalama mo le faʻaaoga atili. Ina ia faia lenei mea, faapipii i totonu o le kata pepa ma kiliki le faamau i le PhoenixCard "Fetuʻutuʻu i le masani".

    A maeʻa le faʻasalalauga, o le a faʻaalia se faamalama e faʻamaonia le manuia o le faʻatinoga.

Metotia 2: Tausiga

O le Application Livesuit o le mea sili ona masani ona faʻaaogaina mo le faʻaleleia / toe faʻaleleia o masini e faʻavae i luga o Allwinner A13. E mafai ona e mauaina le teutusi i le tusi talosaga i le kilikiina o le sootaga:

Download Livesuit mo Allwinner A13 Firmware

  1. Tuʻu le archive i totonu o se isi pusa, o lona igoa e le aofia ai avanoa.

    Faʻasaʻo le talosaga - faʻalua faʻailo i le faila LiveSuit.exe.

  2. Faʻaopoopo le faila ata i le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le ki "Filifili Img".
  3. I le matalama o le Matalama o loʻo aliali mai, faʻamaonia le faila ma faʻamaonia le faʻaopoopoga i le kiliki "Tatala".
  4. I luga o le laupapa, lolomi "Volume +". Uu le ki ma faʻafesoʻotaʻi le USB cable i le masini.
  5. A maeʻa ona suʻeina le masini, LiveSuit e faʻamalosia oe e faʻamatalaina le mafaufau i totonu.

    I le lautele, e fautuaina ia muamua ona faia manua nei e aunoa ma le faʻamaonia o vaega. Afai e tupu mea sese ona o le galuega, matou te toe faia le faʻasalaga ua maeʻa ma le faʻasalalauga muamua.

  6. I le maea ai o le patipati o se tasi o kulini i le faamalama i le laasaga muamua, o le a amata ona amataina le faiga o le masini masini, sosoo ai ma le faatumuina o le tulaga alualu i luma alualu i luma.
  7. A maeʻa le faagasologa, o le a faʻaalia se faamalama e faʻamaonia lona manuia - "Faaleleia tulaga".
  8. Ave ese le laupapa mai le USB cable ma faʻalauiloa le masini e ala i le kilikiina o le ki "Meaai" mo le 10 sekone.

Metotia 3: PhoenixUSBPro

O se isi meafaigaluega e mafai ai e oe ona faʻaaogaina le mafaufau loloto o papatusi Android e faʻavae i luga o le platform Allwinner A13 o le Phoenix application. Maua tali maua ile:

Faʻalogo PhoenixUSBPro software mo Allwinner A13 firmware

  1. Faʻatonu le talosaga e ala i le faʻatonutonuina o le faʻapipiuta PhoenixPack.exe.
  2. Faʻailoa PhoenixUSBPro.
  3. Faʻaopoopo se faila faila i le polokalama e faʻaaoga ai le ki "Ata" ma filifili le afifi manaʻomia i le matala o le Matalama.
  4. Faʻaopoopo se ki i le polokalama. File * kuluga i totonu o le pusa e mafua mai le le tatalaina o le afifi na sii mai le fesoʻotaʻiga i luga. Ina ia tatalaina, kiliki le faamau "Faiga Faaulu" ma taʻu i le talosaga le ala i le faila manaʻomia.
  5. A aunoa ma le faʻaogaina o le masini i le PC, kiliki le ki "Amata". O se taunuuga o lenei gaioiga, o le faʻamaonia ma se koluse i luga o se mumu mumu o le a suia ai lona ata i se meaʻai i se ata lanumeamata.
  6. Taofiofi o le ki "Volume +" i luga o le masini, matou te faʻafesoʻotaʻiina i le USB USB, a maeʻa ona matou faʻaaogaina le autu 10-15 taimi "Meaai".

  7. PhoenixUSBPro leai se faʻamatalaga o le tuʻuina atu o se masini i se polokalama. Ina ia mautinoa le saʻo o le faʻamatalaga o le masini, e mafai ona e tatalaina "Pule Sili". I le avea ai o se taunuuga o le fetaui lelei, o le laulau e tatau ona iai i le Pule e pei ona taua i lalo:
  8. Ma le isi, e tatau ona faʻatali mo le faʻaalia o se feʻau e faʻamaonia ai le manuia o le faigamalo - igoa "Faauma" i luga o se lanu lanumeamata i le fanua "Maualuga".
  9. Ave ese le masini mai le uafu USB ma tape i luga e ala i le uuina o le ki "Meaai" i totonu o le 5-10 sekone. Ona matou amata lea i le auala masani ma faatalitali mo le Android e ave. O le faʻamuamua e masani lava pe a ma le 10 minute.

E pei ona mafai ona e vaʻaia le toe faʻaleleia o le laulau, faʻavaeina i luga o le faavae o le hardware hardware Allwinner A13 ma le filifiliga sao o faila firmware, faʻapea foʻi ma meafaigaluega faʻapitoa e manaʻomia - o se faʻatinoga gaioiga mo tagata uma, e oʻo lava i se tagata e leai se faʻaaoga. E taua le faia o mea uma ma le faaeteete ae le o le atuatuvale i le toesea o le taumafaiga muamua. Afai e le mafai ona ausia se taunuuga, toe fai le faagasologa, faaaoga isi ata o le firmware poo se isi metotia o le faamaumauina o faamatalaga i vaega ole mafaufau.