Fausiaina o faʻamatalaga e ala i Yandex Disk


I le faagasologa o le galulue faatasi ma iTunes, o le tele o tagata faaaoga e mafai ona feagai ma ni sese sese i nisi taimi, o ia mea uma e o faatasi ma lana lava tulafono. O lea la, o le aso nei o le a matou talanoa e uiga i le auala e mafai ai ona e faia le mea sese i le code 1671.

O le faʻailoga code 1671 e aliali mai pe a iai se faʻafitauli i le va o lau masini ma iTunes.

Auala e foia ai le sese 1671

Metotia 1: Siaki mo ata i le iTunes

Masalo o iTunes o loʻo siiina nei le firmware i le komepiuta, ona o le tele o galuega ma le polokalama apu i le iTunes e leʻi mafai.

I le pito i luga o le taumatau o iTunes, afai e maua e le polokalama le firmware, o le a faʻaalia le faʻamau o le download, kiliki i luga lea o le a faʻalauteleina ai le lisi faʻaopoopo. Afai e te vaʻai i se faʻamaufaʻailoga tutusa, kiliki i luga e siaki le taimi o totoe seia maeʻa le download. Faatali seia maeʻa le download firmware ma toe amata le faagasologa o le toe faʻaleleia.

Metotia 2: suia le port USB

Taumafai e faʻaoga le USB USB i se isi 'eseʻese i lau komepiuta. E manaʻomia mo se komepiuta komepiuta e te faʻafesoʻotaʻi mai le pito i tua o le iunite, ae aua le faʻapipiʻi le uaea i le USB 3.0. E le gata i lea, aua nei galo e aloese mai ports USB lea e fausia i luga o le piano, USB hubs, ma isi.

Metotia 3: Faʻaaoga se isi uaea USB

Afai e te faʻaogaina se laiga USB e le o se amataga pe faaleagaina, ia mautinoa ia suia, aua E masani lava, fesoʻotaʻiga i le va o le iTunes ma le masini e le maua ona o le uaea.

Metotia 4: Faaaoga iTunes i luga o se isi komepiuta

Taumafai le faʻatinoga mo le toe faʻaleleia o lau masini i se isi komepiuta.

Metotia 5: Faaaoga se isi tala i luga o le komepiuta

Afai o le faʻaaogaina o se isi komepiuta e le fetaui mo oe, o se filifiliga, e mafai ona e faʻaaogaina se isi tala i lau komepiuta, lea e te taumafai ai e toe faʻafoʻi le firmware i le masini.

Metotia 6: Faʻafitauli ile itu o Apple

Atonu o le faafitauli o loʻo i ai i le 'auʻaunaga a Apple. Taumafai e faʻatali mo sina taimi - e mafai lava ona i ai i ni nai itula, o le a leai se mea e iloa ai le sese.

Afai e leʻi fesoasoani nei fautuaga ia te oe e foia le faafitauli, matou te fautuaina oe ia faʻafesoʻotaʻi le ofisa o le tautua, aua O le faafitauli atonu o le a sili atu ona leaga. O tagata tomai faapitoa e iloa ma mafai ona vave iloa le mafuaʻaga o le mea sese, faʻaumatia vave.