Matou te auina atu ata e ala i WhatsApp i luga o Android, iOS ma Windows

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Ace Stream HD e mafai ona e matamata i ata vitio mai vaitafe, e aunoa ma le faatali mo le download atoatoa o le faila i lau komepiuta. E le gata i lea, o lenei polokalame e maua ai se masini faʻapitoa faʻapitoa. O le polokalame, e le pei o isi tutusa foliga tutusa, e pei o MediaGet, e le faatagaina le downloadina o faila o vaitafe, ae mafai ona na o le puʻeina o ata vitio ma leo.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le Vaitafe o Ace, e mafai ona e vaʻaia uma faila faila masani ma ata mai faila. E taua tele le matamataina o se vitio mai se faila faila e tusa lava pe na e na o le faila lava na e siiina mai, ae e le i siiina mai mea na i ai.

Toe faafoi vitio

Faatasi ai ma lenei tagata taalo, e mafai ona e matamata i se vitio masani lea ua uma ona sii mai i se komepiuta i se tasi o faatulagaga lautele (AVI, MP4, ma isi).

Galulue i faila faila

E mafai ona e matamata i faila faila i luga o sootaga e aunoa ma le siiina mai i lau komepiuta. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e ulufale atu i se lisi autu faapitoa o se sootaga i le itulau o loʻo i ai le faila (faʻafesoʻotaʻi i le itulau o le download mai nisi o le vaitafe). O lenei faʻatinoga o le a naʻo le galue pe a fai e fesoʻotaʻi le sootaga i se faila ma le faʻaopoopoga TORRENT. E le gata i lea e taua le mafaufau e le o maua lenei uiga i le Opera browser.

O lomiga Fou o Vaitafe Vaitafe e faatagaina ai oe e suʻeina a latou taʻaloga e sili atu fesoʻotaʻiga televavave ma fesoʻotaʻi faʻatasi.

Matamata i le TV ma faalogologo i le leitio

I le faaopoopo atu i le matamata i faila faila masani ma vaitafe, e mafai ona e matamata i televise ma faalogologo i le leitio. I le le mafai, o le tagata taalo e sili atu i le 100 laina. E mafai foʻi ona e faʻaopoopo atili faʻatasi ma le fesoasoani o lisi o loʻo lisiina mai le Initaneti.

Ina ia faʻalogologo i le leitio, e tatau foi ona e filifili se tasi leitio mai le lisi le lelei pe faaopoopo nisi mea mai le fesootaiga.

Ae peitai, ina ia mafai ona faia nei mea uma, o le ae manaomia le sii mai o se masini faapitoa. E taua foi le manatua o le taina o mea mai le televise ma le leitio tuusao i le tagata taalo e le mafai, o lea o le a faia mea uma i luga o le initaneti o Vaitafe o Ace ma na o luga lava o nofoaga faapitoa.

Matamata i vitio mai le Initaneti

E mafai ona e matamata i ata vitio mai le Initaneti e faʻaaoga ai se laina faapitoa pe a ulufale i ai le sootaga. A uma ona e ulufale i le vitio e tatau ona uta i le tagata taalo. Ae ui i lea, ina ia matamata i faila faila, e tatau ona i ai le sootaga i le pito o le igoa faila ma lona faʻaopoopoga.

Faataitaiga: //site.com/page1/video.avi

Faalogologo i musika ma le teuina o ni lisi

Faatasi ai ma lenei tagata taʻavale, e mafai ona e faʻalogo i pese ua uma ona teuina i luga o lau komepiuta, ma i latou o loʻo tusia i le tagata lava ia. I le faʻatusatusaina o televise ma leitio, e mafai ona e suʻe musika e ala i le ituaiga ma le tusiata i le initaneti o le tagata taalo, lea e faʻafouina i taimi uma.

E mafai ona e faʻasaoina musika e manaʻomia poʻo le album i le lisi. O lenei lisi o le a tuʻuina i luga o se 'auʻaunaga faapitoa, o le mea lea, e leai se avanoa e nofo ai i luga o le komepiuta.

Faamaumauga o mea

O le tagata taalo ei ai lona fausaga puʻeina mo faʻamatalaga faʻasalalauga. E le afaina pe afai oe pueina le vitio, faasalalauga poʻo musika. O faʻamaumauga uma (e tusa lava poo le a le ituaiga o mataupu) e teu i le pusa "O aʻu Vitio".

Faatasi ai ma le fesoasoani o le Vaitafe o Ace, e mafai ona e ave se faʻamalama o le faasalalauga. O nei faʻamatalaga e teu i le pusa. "O aʻu ata" poʻo "Ata" (faʻalagolago i le OS OS).

Faʻafouina mai faʻasalalauga tʻatolu

E mafai foi ona e suʻesuʻeina anotusi i CD / DVD, media USB.

Malosiaga e fetuunai ai le lelei

O le tagata taalo ei ai uma ia ata vitio ma leo. I le tulaga muamua, e mafai ona e fetuutuunai le susulu, sui le vitio i se tulaga patino, faateleina pe faaitiitia le saturation, faatusatusaga, fualaau aina, faaopoopo soo se elemene i le vitio (tusitusiga, ata, logo, ma isi).

I le tulaga o le leo, o le lisi o tulaga talafeagai e laiti. E mafai ona e fetuutuunai le faʻamaʻi, le faʻaogaina o le laupapa ma le siʻosiʻo leo. O le tagata taalo e maua ai le tomai e faaliliu ai faila i se isi faʻaopoopoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vitio MP4 e mafai ona liua i le AVI.

Faʻaopoopoina faʻaopoopoga faaopoopo

E mafai foi ona e faʻaleleia ma / pe faʻavasegaina le faʻatinoga ma le faʻaogaina o le tagata taalo i ou manaʻoga e ala i le siiina ma le faʻapipiʻiina o faʻaopoopoga faapitoa. E mafai ona faia saʻo lenei mea mai le faʻataʻitaʻiga o le tagata taalo.

Mama

  • Faʻamatalaga faʻavalea;
  • Le mafai ona tatala ma taʻalo faila.

Faʻafitauli

  • Faʻafitauli e faʻapipiʻi ai le polokalame. O le faʻapogai o ia mea e mafai ona avea uma ma se antivirus, lea e tali atu i le taufaʻatauaiga, ma le faʻapipiʻiina lava ia, lea e mafai ona tautau i se tulaga patino;
  • Aʻo faʻapipiʻiina, o nisi taimi e foliga mai ai se lanu uliuli ma se mea sese e mafai ona aveesea e ala i le toe amataina o le komepiuta;
  • Faʻaavanoaina o faʻamatalaga faʻasalalauga o mataupu faʻapitoa;
  • Fefaʻasoaʻiga faʻasili. E mafai ona oʻo mai faʻamalo-paʻapa ma pupuni i le taimi o matamata i se vitio, ma pe a faʻatali pe ao tatala le polokalama i tua. I le taimi lava lea e tasi, o faʻamatalaga faʻaalia o loʻo faʻaalia ma le le fiafia;
  • Ace Stream HD e mafai ona ola i lou olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e le polokalame lava ia ona suia nisi o tulaga, toe faʻafoʻi pe taofi le vitio i le taimi o le taʻaloga e aunoa ma le faʻaaogaina o tagata;
  • Faʻaiʻuga i le aveesea o le polokalame. I nisi o tulaga, o le aveeseina o meafaigaluega Windows e ono le mafai ma e tatau ona e faʻaaogaina polokalama faʻapitoa.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona aveese atoa le polokalama mai le komepiuta

Ace Stream HD e maua ai ni faʻamanuiaga, ae afai e te tilotilo i le lisi o ona vaivaiga, ona e masalosalo lea i uiga lelei. O le polokalame e iai ni analogues e le o faʻalavelaveina i faʻasalalauga, lea e sili atu ona mausali, ma o la latou atiga e sili atu ona faigata nai lo le Ace Stream HD.

Download Ace Stream mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

TS Magic Player mo Opera: o se faʻaopoopoga faigofie mo le matamataina o vasa i luga o le initaneti VideoGet Contacam E faʻafefea ona faʻatulagaina uTorrent mo faasologa faasolosolo

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Ace Stream o se tagata aoga telefoni feaveai e maua ai le mafai e matamata i faila faila mai saʻo mai tagata tafe, e aunoa ma le siiina i latou i se PC.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Vaitafe Vaitafe o Vaitafe
Tau: Faʻatau
Toa: 80 MB
Gagana: Rusia
Version: 3.1.20.4