Best Antivirus mo le Windows 10

O le a le mea e sili ona lelei ma leai se saolotoga mo le Windows 10, maua ai le puipuiga malu ma aua le faʻaitiitia le komepiuta - o le a talanoaina i le toe iloiloga, e le gata i lea, i le taimi nei, o le tele o suʻega faʻamaʻi ua faʻapipiʻiina i le Windows 10 mai le tutoatasi o le antivirus labs.

I le vaega muamua o le tusiga, o le a tatou talanoa i vailaau totogi na sili ona lelei na latou faaalia i latou i suʻega o puipuiga, faʻatinoga ma le faʻaaogaina. O le vaega lona lua e uiga i free antiviruses mo le Windows 10, i le mea e leaga ai, e leai ni faʻataʻitaʻiga mo le tele o sui, ae mafai ona fautuaina ma iloilo po o fea filifiliga e sili ona lelei.

Faʻailoga taua: i soʻo se mea e uiga i le autu o le filifilia o le antivirus, e lua ituaiga o faʻamatalaga e faʻaalia i luga o laʻu 'upega tafaʻilagi - e uiga i le mea moni e le oi ai Kaspersky Anti-Virus iinei, ma le autu: "O fea oi ai le Web Web?". Ou te tali vave atu: i le seti o le best antiviruses mo le Windows 10 o loʻo tuʻuina atu i lalo, ou te taulai atu lava i suega o falesuesisi o vailaau faʻamatalaga lauiloa, o autu autu o AV-TEST, Comparatives AV ma le Virus Bulletin. I nei suega, o Kaspersky i tausaga talu ai nei o se tasi o taitai, ma Dr. E le o aofia ai le Upega (o le kamupani lava ia na faia se faaiuga faapena).

O le sili antiviruses e tusa ai ma suʻega tutoʻatasi

I lenei vaega, ou te avea o se faavae o suega na taʻua i le amataga o le tusiga, lea na faia mo antiviruses i le Windows 10. Na ou faatusatusa foi iuga ma taunuuga aupito sili ona tofo o le au suesue ma ua ogatasi i le tele o itu.

Afai e te tilotilo i le laulau i lalo mai le AV-Suʻega, ona avea lea o le sili o le antiviruses (o le maualuga pito maualuga mo le sailia ma le aveeseina o siama, saoasaoa o le taotoga ma le faʻaaogaina) o le a tatou vaʻai i oloa nei:

  1. AhnLab V3 Internet Security0 (na muai sau, Korea faʻataʻitaʻi)
  2. Kaspersky Initaneti 18.0
  3. Bitayefender Internet Security 2018 (22.0)

O le mea itiiti lava e le maua ni mea i tulaga o faʻatinoga, ae o vailaau nei e sili atu i le pito i luga:

  • Avira Antivirus Pro
  • McAfee Internet Security 2018
  • Norton (Symantec) Saogalemu 2018

O le mea lea, mai le AV-Test texts, e mafai ona tatou faʻamaonia le 6 vaʻaia sili ona totogi mo le Windows 10, ma o nisi e le o lauiloa i le tagata Rusia, ae ua mafai ona faʻamaonia i latou lava i le lalolagi (ma o le a ou matauina o le lisi o antiviruses ma le maualuga aupito maualuga ua suia laitiiti faʻatusatusa i le tausaga talu ai). O le faʻatinoina o nei poloka-anti-virus e tutusa uma lava, uma lava, sei vagana ai Bitdefender ma AhnLab V3 Internet Security 9.0, lea na faʻaalia i suʻega, o loʻo i Rusia.

Afai e te vaʻavaʻai i suʻega o isi fale tekonolosi antivirus ma filifili mea sili ona lelei mai ia i latou, o le ae mauaina le ata o loʻo i lalo.

AV-Faʻatusatusaga (o taunuʻuga e faʻavae i luga o le fuainumera o le taufaʻamataʻu ma le numera o mea sese)

  1. Panda Free Antivirus
  2. Kaspersky Initaneti
  3. Tencent pc pule
  4. Avira Antivirus Pro
  5. Bitdefender Internet Security
  6. Symantec Internet Security (Norton Security)

I totonu o suʻega a le Virus Bulletin, e le o uma uma nei faʻataʻitaʻiga e tuʻuina atu ma e tele isi e le o sui i suega muamua, ae afai e te faailogaina ia lisi o loʻo i luga ma, i le taimi lava e tasi, manumalo i le VB100, o le a aofia ai:

  1. Bitdefender Internet Security
  2. Kaspersky Initaneti
  3. Tencent PC Manager (ae leʻo faʻataʻitaʻiga i le AV-Test)
  4. Panda Free Antivirus

E pei ona mafai ona e vaʻaia, mo le tele o oloa, o loʻo maua mai iʻuga o vailaau faʻasaienisi eseese, ma i totonu ia i latou e mafai ona filifili le ufiufi sili mo Windows 10. E amata i le, e uiga i vailaau totogi e pei o aʻu.

Avira Antivirus Pro

O le tagata lava ia, ou te fiafia i taimi uma Avira antiviruses (ma ei ai foi a latou virus e leai se totogi, lea o le a taua i le vaega talafeagai) mo lana fesootaiga vavave ma le saoasaoa o le galuega. E pei ona mafai ona e vaʻaia, e tusa ai ma le puipuiga iinei, e le gata i lea, o mea uma lava ua faatulagaina.

Avira Antivirus Pro, faʻaopoopoga i le puipuia o siama, faʻamalosia ai le puipuia o le Initaneti, faʻamalosia le puipuia o le malware (Adware, Malware), galuega e fatuina ai le disk boot disk mo togafitiga faʻamaʻi, faiga o taaloga, ma isi faʻalaupapa e pei ole Avira System Speed ​​Up e faʻateleina ai le Windows 10 (i la tatou tulaga, ma e talafeagai foi mo lomiga muamua o le OS).

O le 'upega tafaʻalagi // //www.avira.com/ru/index (iinei: afai e te manaʻo e sii se faʻataʻitaʻiga free trial o Avira Antivirus Pro 2016, e le o maua i luga o le upega tafaʻilagi a le gagana Rusia, e mafai ona e faʻatau sau antivirus pe afai e te suia le gagana ile pito i lalo o le itulau ona maua ai lea o se faʻataʻitaʻiga lomiga).

Kaspersky Initaneti

Kaspersky Anti-Virus, o se tasi o le tele o talatalanoaga e uiga i antiviruses faatasi ai ma iloiloga sili ona le mautonu e uiga i ai. Ae ui i lea, o suʻega - o se tasi o oloa sili ona lelei i le antivirus, ma e faʻaaogaina e le gata i Rusia ae faapena foi i atunuu i Sisifo, e matua lauiloa lava. Ua lagolagoina atoatoa e Antivirus le Windows 10.

Ou te manatu o se mea taua i le filifilia o Kaspersky Anti-Virus e le gata o lona manuia i suega i nai tausaga talu ai ma o se seti o galuega e talafeagai mo talosaga a le tagata Rusia (pule a matua, puipuiga pe a faʻaogaina initaneti ma faleoloa, se mafaufauga mafaufau), ae o le galuega fesoasoani. Mo se faʻataʻitaʻiga, i se tusiga e uiga i faʻamaʻi faʻamaʻi, o se tasi o faʻamatalaga faifai pea a le au faitau: tusia i le lagolago a Kaspersky - na soloia. Ou te le o mautinoa o le lagolago o isi viruses e le o taulai atu i la tatou maketi e fesoasoani i ia tulaga.

E mafai ona e suʻe se faʻamatalaga faʻataʻitaʻiga mo le 30 aso pe faʻatau Kaspersky Anti-Virus (Kaspersky Internet Security) i luga o le upega tafaʻilagi aloaia //www.kaspersky.ru/ (i le auala, i lenei tausaga sa leai se Kaspersky Anti-Virus - Kaspersky Free).

Norton saogalemu

E masani lava o se antivirus lauiloa, i le gagana Rusia ma mai lea tausaga i lea tausaga, i loʻu manatu, e sili atu ona lelei ma faigofie. O le faʻamasinoina iʻuga o suʻesuʻega, e le tatau ona faʻagesegese le komepiuta ma maua ai se maualuga maualuga o puipuiga i le Windows 10.

I le faaopoopo atu i galuega a le anti-virus ma anti-malware, o le Norton Security e:

  • Faiga puipui ua fausia-(palola).
  • Taʻaloga faʻapipiʻi.
  • Puipuiga o faʻamatalaga (totogi ma isi faʻamatalaga patino).
  • Polokalama o le saoasaoa (e ala i le faʻamamaina o le pulou, faamamaina o faila le talafeagai ma le puleaina o polokalame ile taʻavale).

Faʻatau se faʻataʻitaʻiga saoloto pe faʻatau le Norton Security i luga o le website //ru.norton.com/

Bitdefender Internet Security

Ma, mulimuli ane, o Bitdefender antivirus ua avea foi ma se tasi o polokalame muamua (poo muamua) polokalame anti-virus mo le tele o tausaga faatasi ai ma se vaega atoa o mea tau puipuiga, puipuiga mai le taufaamataʻu i le Initaneti ma polokalama leaga ua lata mai nei. komepiuta Mo se taimi umi, sa ou faʻaogaina ai lenei antivirus faapitoa (faʻaaoga taimi o tofotofoga o le 180 aso, lea e tuʻuina mai e le kamupani i nisi o taimi) ma sa matua faamalieina lava (i le taimi ou te faʻaaoga ai le Windows Defender 10).

Talu mai Fepuari 2018, ua maua le antivirus Bitdefender i le gagana Rusia - bitdefender.ru/news/english_localizathion/

O le filifiliga e mo oe. Ae afai o loʻo e mafaufau i le totogiina o le puipuiga mai faʻamaʻi ma isi faʻafefe, ou te fautuaina e mafaufau i le seti seti o antiviruses, ma afai e te le filifili mai ia i latou, ia e faʻalogo i le auala na faʻaalia ai oe e le antivirus i suʻega (lea, i soo se tulaga, e tusa ai ma kamupani faʻataʻitaʻi, latalata i tulaga moni faʻaaoga).

Free Antivirus mo le Windows 10

Afai e te tilotilo i le lisi o antiviruses na suʻeina mo le Windows 10, ona faʻatasi ai lea ma oe e mafai ona e mauaina ni freeiriruses free e tolu:

  • Avast Free Antivirus (e mafai ona sii mai i le ru)
  • Panda Security Free Antivirus //www.pandasecurity.com/russia/homeusers/solutions/free-antivirus/
  • Tencent pc pule

O i latou uma e faʻaalia taunuuga sili ona iloa ma faʻatinoga, e ui lava ei ai loʻu faʻaituau faasaga i le Tencent PC Manager (i le vaega: o le a ia faʻaleagaina e pei o lona uso masaga 360 Total Security once).

O ni oloa totogi, e pei ona taua i le vaega muamua o le iloiloga, ei ai a latou saolotoga saoloto, o le eseesega tele lea i le leai o se seti o galuega faaopoopo ma modula, ae i le tulaga o le puipuiga mai i siama e mafai ona e faamoemoeina le maualuga o le aoga. Faatasi ai ma i latou, o le a ou nofofua i ni filifiliga se lua.

Kaspersky Free

O lea, free antivirus mai Kaspersky Lab - Kaspersky Free, lea e mafai ona sii mai i le site aloaia Kaspersky.ru, Windows 10 e lagolagoina atoatoa.

O le faʻasaga, o tuʻutuʻuga uma lava e tutusa ma le totogiina o le antivirus, sei vagana ai o galuega o totogi faʻamautinoa, pule faʻatua ma isi mea e le o maua.

Bitdefender Free Edition

Talu ai nei, o le Bitdefender Free Edition ua i ai le lagolagosua aloaia mo le Windows 10, o lea la e mafai ai ona e faʻamaoniaina ma le saogalemu. O le mea e ono le fiafia i ai le tagata faʻaaoga o le leai lea o le gagana Rusia gagana, a le o lea, e ui lava i le leai o se tele o mea, o se mea faʻatautaia faigofie, faigofie ma vave mo lau komipiuta poʻo lau komepiuta.

Auiliiliga auiliili, faatonuga mo le faapipiiina, faatulagaga ma le faaaogaina o loo maua iinei: BitDefender Free Edition Free Antivirus mo Windows 10.

Avira Free Antivirus

E pei ona i ai i le mataupu ua mavae - o se virus laitiiti e leai se totogi mai Avira, lea na puipuia ai puipuiga mai faʻamaʻi ma mea leaga ma le faʻailoga ua fausia (e mafai ona e sii mai i le avira.com).

Ou te taumafai e fautua atu, mafaufau i le puipuiga lelei, maualuga le saoasaoa o le galuega, faapea foi, masalo, le itiiti o le le fiafia i manatu faaalia o tagata (faatasi ma i latou o loo faaaogaina le antivirus free Avira e puipuia ai le komepiuta).

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le free freeware i se isi iloiloga - O le virus sili ona lelei.

Faamatalaga faaopoopo

I le faaiuga, ou te toe fautuaina foi e teu i lou mafaufau le i ai o meafaigaluega faapitoa mo le aveesea o polokalame e le manaomia ma le leaga - e mafai ona latou "iloa" mea lelei e le o vaʻaia e antiviruses (talu ai o nei polokalama e le manaʻomia e le o ni siama ma e masani lava ona e faʻaaogaina, e tusa lava pe oe faasilasilaga).