Faʻasaʻoina ata faʻataʻitaʻi ma tagata faila Fotor

Aʻo ou tusiaina se tusiga i luga o le auala e faia ai se faʻatalanoaga i luga o le initaneti, na ou taʻua muamua le auaunaga Fotor e sili ona talafeagai i loʻu manatu i le Initaneti. Talu ai nei, ua aliali mai ai se polokalame mo Windows ma Mac OS X mai i le atinaʻe tutusa, lea e mafai ona sii mai mo le leai o se totogi. E leai se gagana Rusia i le polokalama, ae ou te mautinoa o le ae le manaʻomia - o lona faaaogaina e le sili atu ona faigata nai lo le Instagram applications.

Fotor e faʻapipiʻi le mafai ona fatuina ni faʻalapotopotoga ma se faila ata faigofie, lea e mafai ona e faʻaopopoina ai aʻafiaga, faʻaoga, faʻatoʻaga ma fesuiai ata ma isi mea. Afai e te fiafia i lenei autu, ou te fautuaina e te vaai i mea e mafai ona e faia i ata i lenei polokalama. O le ata o le ata e galue i le Windows 7, 8 ma le 8.1. I le XP, ou te mafaufau foʻi. (Afai e te manaʻo e manaʻomia se fesoʻotaʻiga e sii mai ai le faʻataʻitaʻi ata, ona i lalo lea o le tusiga).

Faʻasologa o ata ma aʻafiaga

A maeʻa le faʻamalosiina o Fotor, o le a tuʻuina atu ia oe se filifiliga o filifiliga e lua - Faʻasalaga ma Faʻasalaga. O le muamua e faʻalauiloa se faʻataʻitaʻiga ata ma le tele o aʻafiaga, faʻavae ma isi mea. O le lona lua o le fatuina lea o se fatuga mai se ata. Muamua, o le a ou faʻaalia pe faapefea ona faʻatulagaina ata, ma o le taimi lava lea o le a ou faaliliuina ai mea uma e maua i le gagana Rusia. Ma o lea matou te agai atu ai i le faaputuga ata.

A uma ona kiliki le Faʻatika, o le a amata le faʻataʻitaʻiga ata. E mafai ona e tatalaina se ata i luga o le kiliki i le ogatotonu o le faamalama pe ala i le lisi o le polokalama File - Open.

I lalo o le ata o le ae mauaina ai meafaigaluega e sui ai le ata ma suia le fua. I le itu taumatau o mea uma lava e mafai ona faʻaaogaina e mafai ona faʻaaoga:

  • Vaʻaia - faʻagasologa o aafiaga o moli, lanu, susulu ma le eseesega
  • Totoga - meafaigaluega e totoina ai se ata, toe faʻafouina se ata po o se fuainumera.
  • Fetuunai - fetuutuunaiga o le lanu, lanu o le la, susulu ma le eseesega, saturation, manino o le ata.
  • Aafiaga - aafiaga eseese, pei oi latou ia e mafai ona e mauaina i le Instagram ma isi lava talosaga. Manatua o faʻafitauli ua faʻatulagaina i ni afifi, o lona uiga, e tele naua nai lo le mea e ono foliga mai i le tepa muamua.
  • Faʻaiʻuga - tuaoi poʻo ni laupepa mo ata.
  • Tifaga-Setee o se faʻafesoʻotaʻi le suiga-fesuiaiga lea e mafai ai e oe faʻafefete le talaaga ma faʻamaonia se vaega o le ata.

E ui i le mea moni e faapea e le tele naua mea faigaluega, e mafai e le toatele o tagata faaaoga ona faʻasaʻo ata ma le fesoasoani a latou, ae le o le tele o sikola Photoshop o le a lava mea latou te maua.

Fatufatuaʻi se fatuga

A e faʻavaeina le mea Faʻapitoa i Fotor, o le a tatalaina se vaega o le polokalame e fuafua e fatuina ai ni kolisi mai ata (atonu, na faʻamatalaina muamua i le faatonu).

O ata uma e te faʻaogaina, e tatau ona e faʻaopopo muamua e faʻaaoga le "Add" button, mulimuli ane o le a faʻaalia a latou ata i le itu tauagavale o le polokalama. Ma, o le a na ona latou manaʻomia ina ia toso atu i se nofoaga e leai se totogi (poʻo le nofo) i le faʻaogaina e tuu ai.

I le vaega saʻo o le polokalama e te filifilia se faʻataʻitaʻiga mo se faʻaogaina, pe fia ni ata o le a faʻaaogaina (mai le 1 i le 9), faʻapea foi le vaega o le ata mulimuli.

Afai i le itu saʻo e te filifili le mea "Freestyle", o le a mafai ai e oe ona fatuina se faʻasolosolo e le mai se ata, ae i le saʻoloto ma mai soʻo se numera o ata. O gaioiga uma, e pei o le toe faʻafouina o ata, sulu, faʻafetaui o ata ma isi, e faʻaogaina ma e le faʻapogai ai ni faʻafitauli mo soʻo se tagata faʻapitoa.

I le pito i lalo o le itu taumatau, i luga o le Setjust tab, e tolu meafaigaluega e faʻafetaui ai tulimanu taʻitasi, o le ata ma le mafiafia o le tuaoi o ata, i luga o isi tafa lua - o filifiliga mo le suia o le talaaga o le fatuga.

I loʻu manatu, o se tasi lea o polokalame e sili ona faigofie ma fiafia e faʻasolo ai ata (pe a matou talanoa e uiga i polokalama o le ulufale). Faʻasaʻo sau Fotor o loʻo avanoa mai le laiga aloaʻia //www.fotor.com/desktop/index.html

I le auala, e avanoa le polokalama mo Android ma iOS.