Pineapple 0.95

Mo tagata e ona pisinisi eseese e taua tele le tausia o faamaumauga faifai pea o feuiaiga uma ma taga, aemaise lava pe afai o loʻo aofia ai le fefaʻatauaiga o oloa. O le faafaigofieina o le galuega e fesoasoani i se polokalama faapitoa e iai galuega uma e tatau ai o le puleaina o faamaumauga. I totonu o lenei tusiga o le a tatou auiliili auiliili le polokalame "Pineapple", lea e talafeagai mo tagata e ona pisinisi laiti ma pisinisi.

Faiga tau pisinisi

Afai e tatau ona e galulue ma nisi o atinaʻe i le tasi polokalama, ona lelei lea o le Pineapple aua e ofoina mai ai le fausiaina o se numera le mafaitaulia o pisinisi pisinisi e mafai ona faʻaaogaina nofoaga eseese ma galulue tutoatasi i isi galuega faatino. E mafai ona e faʻaaogaina le fuafuaga faʻataunuʻu ua uma ona faia pe faia oe lava ia e ala i le faʻafesoʻotaʻi o faʻamaumauga ma faʻatumu i le mea e manaʻomia.

Talitonuga

O pisinisi pisinisi e tatau ona felagolagomaʻi ma tagata eseese e faʻatau pe faʻatau atu oloa. A e amata muamua, e mafai ona vave faʻatumu lenei tusi faʻatasi ma paaga oi ai nei, ona faʻaopoopoina lea pe a manaʻomia. E tatau ona faia lenei mea e faʻaauauina ai le faia o se faʻatau / faʻatau. Faʻatoa faʻatumu avanoa manaʻomia ma o le a tusia le pepa i le lisi, ona maua lea o nei faʻamatalaga mo le maimoaina ma le faasaʻoina.

Oloa

E ui o lenei tusi televave e taua, ae o le tele o auaunaga e mafai ona i ai i totonu, ua lava lava le tuua o nisi o fanua e leai se aoga ma ia amanaia lenei mea pe a faʻatumu konekarate ma faletupe. O loʻo i ai se pepa ua uma ona saunia e tagata atiae, pe a na o le tagata e manaʻomia na o le ulufale i tau ma igoa. A maeʻa le fausiaina o oloa ma konekarate, e mafai ona e alu i le faʻatau ma faʻatau.

Tupe maua ma tupe alu

O le mea lea o le a manaʻomia ai faʻamatalaga uma e uiga i oloa ma paaga, talu ai ua faailogaina i laina ua tuʻuina atu, lea e talafeagai mo le saʻo o le faʻaogaina o ripoti ma tusi o talaaga e aunoa ma ni faʻafitauli poʻo ni faaletonu. Faʻaopopo se igoa, faʻamautinoa le tele ma le tau, ona faʻasaʻo lea o le iniseti ma auina atu e lolomi.

E tusa ai ma lenei taʻiala, o le tupe faʻaalu foi e aoga, ae o nai laina faaopoopo o loʻo faaopoopoina. Faamolemole ia matau o mea uma lava e teuina i totonu o ogalaau, o le mea lea o le a faʻalogo lelei le pule i gaioiga taʻitasi.

Taliaina ma le faʻasoa tupe

O lenei faʻatulagaga o le a aoga ia i latou o loʻo galulue ma resitala tupe ma faia faʻatau le tasi. Ae ui i lea, e aoga le mafaufau - na o le aofaiga ua tusia, o le tagata faatau ma le faavae o le laupapa. Mai lenei mea e mafai ona tatou manatu e le faigofie tele ona faʻaaoga se poloaiga e fatu ai se lisiti mo le faʻatau atu o oloa, na o le taunuu mai poʻo le faʻaaluina o tupe mai le resitalaina o tupe.

Mekasini

O faʻatinoga na faia i le taimi atoa o le faʻaaogaina o le "Pineapple" o le a teu i api talaaga. Ua vaevaeina i ni vaega, ina ia aua le fenumiai, ae o faamatalaga uma lava o loo i le tusi o talaaga lautele. O loʻo i ai se faʻasologa o aso, o loʻo faʻaaogaina ai galuega tuai pe fou. E le gata i lea, o loʻo avanoa ia ogalaau mo le toe faʻafouina, faʻasaʻoina.

Lipoti

E aoga le faʻaaogaina o lenei ata e lolomi ai faamatalaga talafeagai. Atonu o se tusi o faʻatau po o faʻatauga, faʻamatalaga e uiga i tinoitupe poʻo le fefaʻatauaiga o oloa. O mea uma lava e faʻaalia i ni faʻaaliga eseese. E manaʻomia e le tagata faʻapitoa le faʻamaonia o le aso ma faʻatūina lomitusi, ma o le polokalama o le a faia le malologa lava ia.

Mama

  • Le polokalame e saoloto;
  • E tele mea aoga aoga;
  • Faʻatupulaia vave lipoti ma faʻapolopolo ogalaau.

Faʻafitauli

  • E le talafeagai mo le galue ma le tele o resitala tupe;
  • E le faigofie le puleaina.

"Pineapple" o se polokalame saoloto lelei e tatau i tagata faufautua ona gauai i ai. O le a fesoasoani i le puleaina o gaioiga uma, felauaiga o oloa ma tausia faamaumauga o faamaumauga. E na ona e manaʻomia e faʻatumu laina talafeagai, ma faʻapipiʻi e le masini komepiuta le faʻamaumauga o oe lava ia.

Tikiake le falala mo le saoloto

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Felauaiga o oloa Oloa, Tau, Faʻamatalaga OndulineRoof Matai 2

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le falaoamata o se avanoa tatala saoloto mo le tausia o faamaumauga o faamaumauga. O le tele o polokalame talitutusa e mafai ona atiae i luga o lona faavae, ae ui i lea, o le faatulagaga masani e maua ai se lisi tele o galuega aoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Pineapple Project
Tau: Faʻatau
Toa: 11 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.95