Faʻafefea ona aveese le ID ID

E mafai ona e suʻeina ni itulau se tele o pepa i le tele o auala, ona faʻasaoina lea oi latou i ni auala eseese mo le faʻaaogaina i le lumanai. I lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faʻapipiʻi mea matamata i totonu o le PDF PDF.

Suʻe i le tasi PDF

O isi faʻamatalaga o le a mafai ai ona e suʻesuʻeina ni itulau se tele o pepa i se faila se tasi e faʻaaogaina ai se matata masani. Pau lava le mea e te manaʻomia o se polokalama faʻapitoa lea e maua ai e le gata le mafai ona faʻataʻitaʻi, ae faʻasaoina foi le mea i le PDF file.

Vaʻai foi: Polokalama mo le suʻeina o pepa

Metotia 1: Scan2PDF

Scan2PDF o loʻo tuʻuina atu meafaigaluega talafeagai uma e faʻataʻitaʻi ai ma teu ai itulau i totonu o se pepa PDF se tasi. O le masini komepiuta e lagolagoina ai soʻo se masini mo le suʻeina, e le manaʻomia le faʻatauina o se laisene.

Lisi le polokalama mai le nofoaga aloaia

  1. Tatala le itulau i luga o le fesoʻotaʻiga na saunia e matou ma filifili mai le lisi le mea "Scan2PDF". O le polokalama e tatau ona sii mai i le komepiuta ma faʻaogaina.
  2. A maeʻa le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi ma tatala le Scan2PDF, mo le faʻaogagofie, e mafai ona e suia le gagana faʻaleaoga i le "Rusia" e ala i le vaega "Faʻatonu".
  3. Faalautele le lisi Scan ma alu i le faamalama "Filifili scanner".
  4. Mai lenei lisi e tatau ona e filifilia se masini lea o le a faʻaaogaina o se punavai.
  5. A maeʻa lena, i luga o le meafaigaluega poʻo le lisi lava e tasi, kiliki le ki. Scan.
  6. Faʻamatala le numera o itulau e faʻaopoopo ma faia se faʻataʻitaʻiga. O le a tatou le taulai atu i lenei laasaga, aua e eseese mea e fai pe a faʻaaogaina ata eseese o masini.
  7. Afai e manuia le laʻasaga, o itulau e te manaʻomia o le a faʻaalia i le faamalama o le polokalama. I le lisi "Vaʻai" e tolu meafaigaluega faaopoopo mo le gaosia o meafaitino:

    • "Itulau Itulau" - ia faʻasaʻo mea e aofia ai, e aofia ai talaʻaga ma tusitusiga;
    • "Ata" - ia tatala le faamalama ma faʻasalalau faaopoopo;
    • "Tulaga faʻapolofesa" - mo galuega tutusa ma meafaigaluega uma.
  8. Tatala le lisi "File" ma filifili mea "Faasao i le PDF".
  9. Filifili se nofoaga i luga o le komepiuta ma kiliki "Faasaoina".

    O le pepa tusia maeʻa pepa PDF e aofia ai itulau faaopoopo uma lava.

O loʻo i ai i le polokalama se televave o le gaosiga o faila ma mafai ai e oe ona fatu se faila PDF mai mea matamata ma ni nai kiliki. Ae ui i lea, i nisi tulaga, o le numera o meafaigaluega na tuʻuina atu atonu e le lava.

Metotia 2: RiDoc

I le faʻaopoopoga i le polokalame o loʻo talanoaina i luga, e mafai ona e faʻaaoga le RiDoc - polokalama faakomepiuta, lea e faʻaalia ai le avanoa e tufaina ai itulau taʻitasi i le tasi faila. I nisi auiliiliga e uiga i foliga o lenei polokalama, sa taʻuina mai ia i matou i le tusiga tutusa i luga o le saite.

Download RiDoc

  1. Mulimuli i faatonuga mai mea o loʻo i le sootaga i lalo, faʻatalanoaina pepa, lokaina ma saunia itulau ile polokalama.

    Faitau atili: Faʻapefea ona suʻesuʻe se pepa i RiDoc

  2. Filifili ata e faʻapipiʻi i le faila PDF ma i luga o le meafaigaluega luga ole kiliki i luga o le ata faʻatasi ai ma le faʻamatalaga "Gluing". Afai e tatau ai, ia suia tulaga autu o ata e ala i le lisi autu o le igoa e tasi.
  3. A maeʻa ona lolomiina le faamau "Faasao i le PDF" i luga o le laulau lava ia poʻo le lisi "Faʻatonuga".
  4. I le faamalama "Faasao e faila" sui le igoa otometi na tofia ma tuu se faailoga i tafatafa o "Faʻasaʻo i le telega mode".
  5. Suia le taua i le poloka "Faila e teu ai"e ala i le faʻamautuina o le tusi talafeagai talafeagai. O isi faʻataʻitaʻiga e mafai ona tuʻuina e pei o faʻataʻitaʻiga e ala i le kiliki "Lelei".

    Afai e saʻo le faʻatinoga o taʻiala, o le a faʻapipiʻi ona tatalaina le pepa PDF ua faasaoina. O le a aofia uma ai sikola uma.

Naʻo le toe foʻi mai o le polokalama o le manaʻoga e faʻatau se laisene. Ae ui i lea, e ui lava i lea, e mafai ona e faʻaaogaina le masini komepiuta i le vaitaimi o le 30 aso o le iloiloga ma le avanoa i meafaigaluega uma ma e aunoa ma le faʻalauiloa faʻalauiloa.

Vaʻai foi: Faʻatasia le tele o faila ile tasi PDF

Faaiuga

O polokalame ua vaʻaia e matua eseese lava mai le tasi i le isi e tusa ai ma galuega faʻatino, ae latou te feagai lelei ma le galuega. Afai ei ai ni au fesili e uiga i lenei tusi lesona, ia tusi i totonu o faamatalaga.