MP3jam 1.1.5.1


Afai e te manaʻomia le pulea o lau masini Apple mai se komepiuta, ona e taumafai lea e faʻaaoga le iTunes. O le mea e leaga ai, aemaise lava i komepiuta e faʻaogaina Windows, e le mafai e lenei polokalama ona mitamita i se maualuga maualuga o le mautu, e fesootaʻi ai ma le tele o tagata e masani ona faʻafeiloai i mea sese i le faʻaogaina o lenei polokalama.

Mea sese i le taimi e galulue ai ma iTunes e mafai ona tupu mo mafuaaga eseese. Ae o le iloa o lona faʻailoga, e mafai ona faigofie ona e iloa le mafuaaga, o lona uiga e sili atu le vave ona faʻaumatia. I lalo ifo, tatou te mafaufau i mea e sili ona lauiloa na feagai ma tagata faʻaaoga pe a galulue ma iTunes.

Faʻamatalaga le iloa 1

O le faʻailoga code 1 e taʻu atu i le tagata faʻapitoa e iai faafitauli i le masini komepiuta pe a fai le faʻagasologa mo le toe faʻaleleia poʻo le faʻafouina o le masini.

Auala e foia ai le sese 1

Aʻoaʻo 7 (Windows 127)

Faʻailoga mataʻutia, e faʻaalia ai e iai faafitauli i le polokalame iTunes, e fesoʻotaʻi ma isi galuega e le mafai.

Tali i le Error 7 (Windows 127)

Laʻasaga 9

Laasaga 9 e tupu, masani i le faagasologa o le toe faʻafouina poʻo le toe faʻaleleia o le gadget. E mafai ona aofia ai se eseʻesega o faʻafitauli, e amata mai i se faʻaogaina o le tino ma faʻauʻu i le le mautonu o le firmware i lau masini.

Auala e foia ai le sese 9

Laʻasaga 14

O le Aʻoaʻoga 14, e fai ma tulafono, e tupu i luga o lau i ni tulaga se lua: pe ona o faafitauli i le fesoʻotaʻiga USB, poʻo ona o faafitauli faʻapitoa.

Auala e foia ai mea sese 14

Aʻo 21

E tatau ona faʻamaonia, pe a feagai ma se mea sese i le numera 21, talu ai o loʻo faʻaalia ai le iai o faʻafitauli faʻapitoa i le masini Apple.

Auala e foia ai le sese 21

Laʻasaga 27

Laʻasaga 27 o loʻo faʻaalia ai e iai faafitauli i meafaigaluega.

Auala e foia ai le sese 27

Aʻo 29

O lenei faʻasologa sese e tatau ona faʻailoa atu i le tagata faʻaoga na feagai le iTunes ma faafitauli ma le polokalama.

Auala e foia ai le sese 27

Aʻo 39

O le mea sese 39 o loʻo fautua mai ai e le mafai e iTunes ona faʻafesoʻotaʻi i 'auʻaunaga Apple.

Auala e foia ai le sese 39

Error 50

E le o le mea sili ona taatele le sese lea e taʻu atu ai i le tagata faʻaoga pe a iai ni faʻafitauli i iTunes nini iPhone, iPad ma iPod multimedia files.

Auala e Faʻasaʻoina ai le Aʻoaʻoga 50

Laʻasaga 54

O lenei tulafono sese e tatau ona taʻu mai ai o loʻo i ai faafitauli e faʻafefe ai faʻatau mai se masini Apple e fesoʻotai atu i iTunes.

Auala e Faʻasaʻoina ai Aʻoaʻoga 54

Aʻoaʻo 1671

Faʻasaga i le mea sese 1671, e tatau i le tagata faʻaoga ona fai mai ei ai ni faafitauli pe a faʻatuina se fesoʻotaʻiga i le va o iTunes ma se masini Apple.

Auala e foia ai le sese 1671

2005 sese

I le feagai ai ma se mea sese i le 2005, e tatau ona e masalomia vave faafitauli i le fesoʻotaʻi USB, lea e ono tulaʻi mai o le sese o le uaea, ma le USB-port o le komepiuta.

Auala e faaleleia ai mea sese 2005

Aʻai 2009

Laʻasaga 2009 e faʻaalia ai se faaletonu fesoʻotaʻiga pe a fesoʻotaʻi atu i le USB

Auala e faaleleia ai mea sese 2009

Error 3004

O lenei faʻailoga sese ua faailoa ai le solia o le auaunaga e nafa ma le tuʻuina atu o iTunes ma le polokalama.

Auala mo le foiaina o le sese 3004

Aʻoaʻo 3014

O le Error 3014 o loʻo faʻaalia i le tagata faʻaaoga e iai faafitauli e fesoʻotaʻi atu i faʻaumau a Apple poʻo le fesoʻotaʻi atu i se masini.

Auala e foia ai le sese 3014

Aʻoaʻo 3194

O lenei faʻasologa sese e tatau ona faʻamalosia le tagata faʻaoga e leai se tali mai le 'auʻaunaga a Apple pe a toe faʻaleleia pe toe faʻafou le firmware i se masini Apple.

Auala e Faʻasaʻo ai le Faiva 3194

Lavea 4005

O le Error 4005 o loʻo taʻu atu ai i le tagata faʻapitoa pe a iai ni mataupu ogaoga na maua i le taimi o le toe faaleleia poʻo le faʻafouina o se masini Apple.

Metotia mo le foiaina o le sese 4005

Laʻasaga 4013

O lenei tulafono sese e tatau ona faʻaalia ai se faaletonu fesoʻotaʻiga pe a toe faʻaleleia pe faʻafouina se masini e mafai ona faʻaalia e ni mea eseese.

Faʻafefea ona faʻalavelave le faʻailoga 4013

Faʻamatalaga le iloa 0xe8000065

O le Error 0xe8000065 e faailoa atu i le tagata faʻaaoga e vaeluaina fesootaiga i le va o iTunes ma le gaini e fesoʻotaʻi i le komepiuta.

Auala e foia ai le sese 0xe8000065

Errors Aytüns e le o se mea e masani ai, ae faʻaaoga fautuaga mai a tatou tusiga e faatatau i se mea sese, e mafai ona e vave foʻia le faafitauli.