E faʻapefea ona tusi se laina togi i Photoshop

Faʻafanua mo taʻavale afi o nisi o faʻataʻitaʻiga i le NM7 format ua gaosia e Navitel ma ua faʻamoemoeina mo na o fomaʻi fou fou. I lenei tusiga, o le a tatou talanoa e uiga i uiga uma o le fesoʻotaʻiga o ia kata i le tele o masini ma metotia mo le faʻapipiʻiina pe a tutupu faafitauli.

Navigator e le o vaʻaia mapusaga NM7

A maeʻa le faʻaalia o faʻasalalauga Faʻatautaiga o Naviga ma lau taʻitaʻitaʻe, e mafai ona e suʻeina ni avanoa e foia ai, e faʻatatau i le mafuaʻaga. O faʻafitauli e mafai ona faʻaalia e faila uma e faʻaaoga ma faafitauli faʻapitoa o le masini.

Vaʻai foi: O le DVR e le iloa le kalama

Mafuaʻaga 1: Faʻamalosi Faʻasalalau

O le faʻafitauli sili ona taatele ile viliina o mapuna NM7 i luga o le au folau o se faʻatulagaga faʻamaualuga e leʻi leva. Po o le a lava le faʻataʻitaʻiga, Navitel Navigator 9 e tatau ona faʻapipiʻiina i luga o le masini. E mafai ona e siakiina le fesoʻotaʻiga o lau masini ma sau le masini komepiuta i le 'upega tafaʻilagi a lenei kamupani.

Faʻaaliga: Faaaoga na o punaoa aloaia o Navitel, a le isi mea e mafai ona faaleagaina kata.

Faitau atili: Faʻafou le Navitel i le kalama

Mo le faʻafouina o le polokalama faapitoa e faʻaaoga, lea e sii mai i luga o le itulau fetaui. I lenei tulaga, i se tulaga ua i ai masini fou, o le firmware ma faafanua e mafai ona faapipiiina tutoatasi e aunoa ma se polokalama.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou Navitel i luga o le taʻavale taavale

O nisi masini e le o lagolagoina le polokalama fou, o le mea lea e na o le tasi lava le fofo o le faapipii lea o kata e le talafeagai. I le feagai ai ma lenei tulaga, o le a sili ona lelei le faatauina o se tagata folau fou, faaitiitia le lamatiaga o le faaaogaina o faafanua tuai ma le faaaluina o le taimi e sailia ai.

Mafuaʻaga 2: Kata e aunoa ma se laisene

Afai o oe o le pule o se taʻitaʻavale ma se tasi o uluai lomiga o Navitel, ae i le taimi lava e tasi na mafai ona faʻapipiʻi masini faʻaonaponei faʻaonapo nei e ala i le mea e faʻalauiloa ai, atonu o le ai ai se faʻafitauli i le faʻaalia o faafanua. E mafua lenei mea i le mea moni e faapea, o le faʻamaumauga mo le tele o masini ua le toe faʻaaogaina ua totogiina ma e le mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻatau. Maua se laisene ma faʻagaoioia i ni auala se lua.

Alu i le nofoaga aloaia Navitel

Faʻasalalauga aloaia

  1. Faʻailoga i le 'upega tafaʻi Navitel, faʻalautele le lisi "Faatau" ma filifili "Talosaga".
  2. Mai le lisi, filifili se tasi o filifiliga. I la tatou tulaga o le "Mo le avtonavigator".
  3. Lenei e tatau ona e kiliki i le poloka ma le faʻafouga e te fiafia i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga "Faʻafouina faʻafanua o le taʻavale (2018-2019)".
  4. Faitau faʻamatalaga auiliili o le afifi ma i lalo o le itulau kiliki "Faatau".
  5. Faatumu ia laufanua e tusa ai ma manaoga ma kiliki "Totogi". A maeʻa lena, o le ae mauaina se tusi faʻatasi ai ma faatonuga mo le totogiina ma le mauaina o le ki o le laisene i le E-Mail faʻamaonia.
  6. A maua le seti o faʻamaumauga manaʻomia, alu i lau faʻamatalaga i le upega tafaʻilagi a Navitel ma filifili le vaega "Faʻatoaga le Lisi Laisene".
  7. Pasia le ki na tuʻuina atu ia te oe i le mea e fetaui i ai.

    O lea e tatau foi ona e faamaoti "Ituaiga Faʻatoagaina". Filifili se filifiliga "Ki mo se pepa faaopoopo".

    Ina ua uma lena kiliki "Faʻatoaga" ma download le faila faila i lau komepiuta.

  8. Kopi "NaviTelAuto_Activation_Key" i le faila "Navitel" i luga o se taavale afi. E tatau ona faʻamaonia le suia o se pepa o iai.

    A maeʻa le faʻatonuga, tape le masini ma siaki le taʻaloga o kata.

Navitel Navigator

  1. I luga o le upega tafaʻilagi aloaia i le vaega "Download" Tikiala le polokalama fou.

    Alu e sau le Navigali Navigator

  2. Faʻafesoʻotaʻi le pulou USB i le PC mai le masini ma tatala le Navigael Navigator.

    Vaʻai foi: Fesoʻotaʻi se kata i le komepiuta ma le komepiuta

  3. I le noatia ma le fai fuafua i le maua o le faʻamaumauga fou fou, kiliki le ki "Faatau".
  4. Mai le lisi, filifili le filifiliga e fiafia i ai oe.
  5. I luga o le itulau "Faamatalaga" faʻamaoti le ituaiga laisene ma kiliki "Faatau". O le taimi nei e tumau pea le tuʻuina o se poloaiga i se tasi o auala avanoa.

A maeʻa le faʻatauga o le faʻatau, e le manaʻomia le faʻaaogaina o le tusi. I lenei itu, e tatau ona manatu le fofo le faafitauli.

Mafuaaga 3: Paʻu Card Card Card

Talu ai ona o le toatele o le au faimalaga, o le masini komepiuta Navitel o loʻo teuina i luga o se kata, atonu e le mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o le i ai poʻo le toesea o faila. E mafai ona e faʻaaogaina se faʻafitauli faapena e ala i le faʻapipiʻiina o le kiliva afi ma toe faʻaleleia le polokalama faʻapitoa.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻiina se kata manatua

Atonu ei ai faafitauli i le taavale, e le faatagaina ai le avetaavale e faitau lelei le faʻamatalaga mai ai. Aʻo feagai ma se faʻafitauli faapena, naʻo le filifiliga lava e sui ai. O nisi taimi o le toe faʻaleleia o taualumaga o loʻo faʻamatalaina i se isi mea e mafai ona fesoasoani.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se kata

Faaiuga

I le avea ai o se vaega o le tusi lesona, matou te tilotilo i mataʻupu autu e mafua ai ona i ai faafitauli i mapuna NM7 i luga o le avetaʻavale ma le masini komepiuta Navitel. Mo tali i fesili e uiga i lenei autu, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi mai i matou i faʻamatalaga poʻo le lagolago faʻapitoa i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a Navitel.