AIMP 4.51.2075


O le faʻaaogaina e le tagata i mea faitino o le faʻaogaina o le polokalama e faʻatinoina i luga o le faʻavae o tulafono mo le malupuipuia e tuʻuina atu e tagata atiae. O nisi taimi e toe faʻamalosia ai Microsoft ma fai ai le faigata ia i tatou ona avea ma tagata uma o le tatou PC. I lenei tusiga o le a matou faʻamatalaina pe faʻapefea ona foia le faafitauli o le tatalaina o nisi o laupepa ona o le leai o ni aia i lau teugatupe.

E leai se avanoa i le faila i luga

A o faʻapipiʻiina le Windows, matou te fatuina se tala i luga o le manaʻoga o le polokalama, lea e le mafai ona maua le "Pule". O le mea moni o le faʻaaogaina o se tagata e le o se tagata e sili ona lelei. Na faia lea mea mo faamoemoega saogalemu, ae i le taimi lava e tasi, o lenei mea moni e mafua ai nisi faafitauli. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a taumafai e ulu atu i le lisi o le polokalama, atonu o le a tatou le manuia. O mea uma e uiga i aia tatau na faʻatuina e le atinaʻeina o MS, ma sili atu, e uiga i le toesea.

O le avanoa e mafai ona tapunia i isi laupepa i luga o le pulou, na e faia e oe lava ia. O mafuaʻaga mo lenei amioga a le OS o loʻo taoto i le faʻaaogaina o faʻatautaia ma lenei mea e polokalame antivirus poʻo faʻamaʻi. E mafai ona latou suia tulafono mo le saogalemu o le "teugatupe" o loʻo i ai nei pe oʻo lava ina avea i latou lava ma e ona le tusi faʻatasi ma taunuʻuga uma ma le le lelei mo i tatou. Ina ia faʻaumatia lenei mea, e tatau ona faʻagata le tapeina o le antivirus mo sina taimi ma siaki le avanoa e tatala ai le faʻaiuga.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafefe ese le virus

E mafai foi ona e taumafai e faia le taʻaloga e manaʻomia faʻatasi ma se lisi i totonu "Ala Lelei", talu ai o le tele o polokalame anti-virus i totonu e le o taʻavale.

Faitau atili: Faʻapefea ona e ulufale i le "Tulaga Lelei" i le Windows 10

O le isi laasaga o se siakiina siama komipiuta mo siama. Afai e maua, e tatau ona fufulu le tino.

Faitau atili: Faʻataʻitia fomaʻi komepiuta

Le isi a tatou vaʻai i isi auala e faʻaleleia ai le faafitauli.

Metotia 1: Polokalame Tolu

Ina ia mafai ai ona faʻatino galuega faʻatasi ma le faila i le komepiuta, e mafai ona e faʻaaogaina se mamanu faʻalauiloa, mo se faʻataʻitaʻiga, Unlocker. E mafai ai e oe ona aveese le loka mai le mea faitino, e fesoasoani e aveesea, ave pe toe faʻailoga. I lo tatou tulaga, o le siitia atu i se isi nofoaga i luga o le pu, mo se faataitaiga, i luga o le komepiuta, e mafai ona fesoasoani.

Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga Unlocker

Metotia 2: Alu i le Pule Faʻatonu

Muamua e te manaʻomia le siakiina o le tulaga o le teutusi o loʻo e teu ai i le taimi nei. Afai o le "Windows" na e mauaina mai le tagata muamua na i ai se PC po o se komepiuta, o lona uiga o le tagata o loʻo iai nei e leai sana aia tatau.

  1. Matou te oi le tulaga masani "Lisi Pulea". Ina ia faia lenei mea, tatala le laina Taumafai piano pipiʻi Manumalo + R ma tusi

    pulea

    Matou te fetaomi atu Ok.

  2. Filifili le vaaiga vaaia "Ata Laiti" ma alu i le faʻaaogaina o le teuina o tala.

  3. Tatou te tilotilo i la tatou "faʻamatalaga". Afai e faʻaalia i tafatafa ane "Pule"oa tatou aia tatau ua tapulaa. O lenei tagata e faaaogaina le tulaga "Tulaga Faataatia" ma e le mafai ona faia ni suiga i tulaga ma nisi o laupepa.

O lona uiga o le faʻamaumauga faʻatasi ai ma aia tatau a le pulega e mafai ona le atoatoa, ma o le a le mafai ona tatou faʻaaogaina i le masani masani: o le a le faatagaina lenei mea ona faia ona o lona tulaga. E mafai ona e faʻamaonia lenei mea i le kilikiina o se tasi o sooga ma faʻamau.

UAC o le a faʻaalia se faamalama pei o lenei:

E pei ona mafai ona e vaʻai, o le ki "Ioe" leai se avanoa e faafitia. O le faafitauli e foia e ala i le faʻagaoioia o le tagata e faʻatatau. E mafai ona faia lenei mea ile lau loka i le filifilia i totonu o le lisi i le pito i lalo o le pito i lalo ma ulufale atu i se upu faila.

Afai e leai se lisi faapena (o le a faigofie tele) pe ua leiloa le upu fai, fai taga nei:

  1. Muamua, tatou te faamatalaina le igoa "tala". Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki "Amata" ma alu i "Puleaina o komepiuta".

  2. Tatala se paranesi "Tagata faʻaoga ma faʻalapotopotoga i le lotoifale" ma kiliki i le pusa "Tagata faaaoga". O nei mea uma "mafaufauga" o loʻo maua i le PC. Matou te fiafia ia i latou o loʻo i ai igoa masani. "Pule", "Tagata asiasi", mea e faʻaalia "Aunoa" ma "WDAGUtiltyAccount" e le fetaui I la matou mataupu, o mea ia e lua. "Lumpics" ma "Lumpics2". Muamua, e pei ona matou vaʻaia, e le atoatoa, e pei ona faʻaalia e le faʻamaufaʻailoga ma se aū e sosoo ma le igoa.

    Kiliki i PCM ma alu i meatotino.

  3. Le isi, alu i le lisi "Sui Auai Vaega" ma ia mautinoa o le pule lea.

  4. Manatua le igoa ("Lumpics") ma tapuni uma faamalama.

O le taimi nei tatou te manaʻomia se 'aufaʻasalalau faʻasalalau ma le tutusa lava o le "sefulu", lea ua faʻapipiʻiina i luga o la tatou PC.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona fai se masini komepiuta pulou USB i le Windows 10
E faʻapefea ona faʻavae se taavaʻaleʻa mai le tietie taavale afi i le BIOS

  1. Faʻamasani ese mai le taʻavale afi ma i le taimi muamua (filifilia o le gagana) kiliki "Lisi".

  2. Matou te faagasolo e toe faʻafoisia le faiga.

  3. I luga o le siakiina o le siosiomaga, kiliki i luga o le aitema o loʻo faʻaalia i le sikipi.

  4. Valaau "Poloaiga Poloaiga".

  5. Tatala le faatonu resitala, lea matou te ulufale ai i le poloaiga

    faʻatonutonu

    Toto UI.

  6. Filifili se paranesi

    HKEY_LOCAL_MACHINE

    Alu i le lisi "File" ma filifili le fafie taavavale.

  7. Faʻaaoga le lisi o le faʻavaivai alu i le ala

    Faiga Faʻapitoa Windows System32 config

    I le siosiomaga o le toe faaleleia, e masani lava ona tofia le faila o le tino D.

  8. Matou te filifilia le faila i le igoa "PULEGA" ma kiliki "Tatala".

  9. Tuʻu le igoa o le vaega i le Latina (e sili atu ona leai ni avanoa i ai) ma kiliki Ok.

  10. Matou te tatalaina le lala filifilia ("HKEY_LOCAL_MACHINE") ma i totonu o la tatou vaega foafoa. Kiliki i le pusa ma le igoa "Seti".

  11. Faalua ona kiliki i le parakalafa

    CmdLine

    Matou te atofaina se aoga

    cmd.exe

  12. I le auala lava e tasi tatou te suia ai le ki

    Seti Type

    Tulaga manaomia "2" e aunoa ma ni upusii.

  13. Filifili la matou vaega na faia muamua.

    Sue le vao.

    Matou te faamaonia le faamoemoe.

  14. Katia le faatonu ma i totonu "Laina o poloaiga" faatino le poloaiga

    alu ese

  15. Ave ese le PC o loʻo faʻaalia e le ki i luga o le sikolasipi, ona toe faʻaali lea. O le taimi lenei tatou te manaʻomia ai le tietie mai le puʻupuʻu e ala i le faʻatautaiga o le BIOS (silasila i luga).

O le isi taimi e te amata ai, o le a aliali mai le matala. "Poloaiga Poloaiga"tamoe e avea ma pule. I totonu, tatou te faʻaagaoioia le teugatupe o loʻo manatuaina lona igoa, ma toe faʻauluina lana upu faʻaulu.

  1. Matou te tusia le poloaiga lenei, o fea "Lumpics" igoa ole igoa i la tatou faataitaiga.

    upega tafailagi Lumpics / active: ioe

    Toto UI. Faʻamamaina le tagata.

  2. Tatou toefaʻafaʻiina le uputatala ma le poloaiga

    net user lumpics ""

    I le faaiuga e tatau ona i ai ni upusii se lua i se laina, o lona uiga, e aunoa ma se avanoa i le va oi latou.

    Vaai foi: Suia le Password i le Windows 10

  3. O lea e tatau ona e toe faafoiina le resitala o faatulagaga na matou suia i uluai tulaga faatauaina. Faʻatau iinei i "Laina o poloaiga", valaau le faatonu.

  4. Tatalaina o se paranesi

    HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM Setup

    I le parakalafa "CmdLine" tatou aveese le tau aogā, o lona uiga, tatou te le toe maua, ma "Setup Type" atofaina le taua "0" (zero) E faʻapefea ona faia lenei mea e pei ona faamatalaina i luga.

  5. Katia le faatonu, ma i totonu "Laina o poloaiga" faatino le poloaiga

    alu ese

A maeʻa nei faʻatinoga, o le a faʻaalia le tagata faʻaaogaina i luga o le loka faʻamalo ma aia tatau ma, e le gata i lea, e aunoa ma se faʻaupuga.

E ala i le ulufale atu i lenei tala, e mafai ona e fiafia i avanoa maualuga pe a suia suiga ma le faʻaaogaina o mea OS.

Metotia 3: Faʻatoaga le tala o le Pule

O lenei metotia e talafeagai pe afai e tupu le faʻalavelave pe a uma ona iai oe i totonu o le teugatupe faʻatasi ai ma faʻatoʻaga pule. I le folasaga, matou te taʻua ai o se "igoa" lenei, ae o le isi tagata faʻaaogaina o loʻo i ai avanoa faapitoa. "Pule". E mafai ona faʻaaogaina i le auala tutusa e pei ona iai i le parakalafa muamua, ae aunoa ma le toe faʻafoʻiaina ma le faʻataʻitaʻia o le resitala, saʻo i le faiga faʻaoga. O le upu moni, pe afai ei ai, toe faʻaulu. O gaioiga uma e faia i totonu "Laina o poloaiga" poo i le vaega talafeagai o laina.

Faʻamatalaga auiliili:
Auala e tamoe ai "Poloaiga Faʻatupulaia" i le Windows 10
Faʻaaoga le "Pule" tala i Windows

Faaiuga

O le faʻaaogaina o faʻamatalaga o loʻo faʻamatalaina i lenei tusiga ma le mauaina o aia talafeagai, aua neʻi galo o nisi faila ma faila e le o se mea e le mafai ona taofia. E faʻaaoga lenei mea i mea faitino, o le fesuiaiga poʻo le soloia o ia mea e mafai ma o le a ono mafua ai le le mafai ona faʻaogaina le PC.