Fofo o se mea sese pe a auina atu se poloaiga i le Microsoft Word

O le Initaneti faʻaonaponei o loʻo tagiau ma le tele o faila leaga o loʻo fuafua e faʻaleaga pe faʻaumatia faila taua a le tagata, pe faʻamaonia foi latou te maua tupe moni. O nei malwares ua faʻailogaina i lalo o laisene laiseneina ma "faila" faila e sili ona lauiloa e le mafai e le tele o vaʻaia a le 'anti-virus' ona vaʻavaʻai i le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le polokalama.

O faila uma, o le faʻamaoni lea e le o mautinoa e le tagata faʻaoga, e tatau ona muamua faʻataʻitaʻiina i le sandbox. Sandboxie - o se laupepa e sili ona lauiloa-tutoatasi-sandbox, o le faʻaaogaina e matua faateleina ai le saogalemu o le tagata faʻaaoga pe a faigaluega i le komepiuta.

Le mataupu faavae o le polokalama

O Sandboxie na te fausiaina se avanoa faʻapitoa i masini komepiuta, i totonu o le polokalama na faʻatautaia. E mafai ona i ai se faila faʻapipiʻi (toesega o le a lisi atu i lalo), soʻo se faila faʻamaonia poʻo se pepa. O le fatuina o faila, faila o le resitala ma isi suiga e faʻagasolo i le polokalama e tumau pea i lenei avanoa, i le mea e taʻua o le sandbox. I soo se taimi, e mafai ona e iloa pe fia faila ma polokalame tatala o loʻo i totonu o le sandbox, faʻapea foi ma le nofoaga latou te nonofo ai. A maeʻa le galuega ma polokalama, e "faʻaaogaina" le 'komiti' - ua maeʻa faila uma ma ua uma ona tapunia uma faiga na fasiotia ai. Ae ui i lea, aʻo leʻi tapunia, e mafai ona e vaʻai i se lisi o faila na faia e polokalame i totonu o lisi eseese ma filifili po o le a le mea e teuina, a leai, o le a faʻaumatia foi.

Na popole le tagata e faia le mea e uiga i le faigofie o le setiina o se polokalama faigata tele, ma tuu uma tulaga talafeagai ile faasologa o menus i le ulu o le faamalama autu. O lenei tusiga o le a talanoaina auiliiliga uma o foliga o lenei pusa tioata mamana i igoa o matāua faʻavae ma faʻamatalaina galuega na tuʻuina mai.

Faiga o faila

- I le lisi muamua, o loʻo i ai se mea "Close All Programmes", lea e mafai ai ona e tapunia uma polokalama faʻataʻitaʻi i kolisi uma i le taimi e tasi. E aoga pe a amata faʻaalia se faila masalomia se gaoioiga leaga, ma e tatau ona vave taofia.

- O le kiliki "Faʻasaina polokalame faʻamalosia" e aoga pe'āfai e iai polokalama i totonu o le polokalama ua faʻamautu e tatala ai i totonu o le sandbox. E ala i le faʻamalosiina o le pātū o loʻo i luga, i totonu o se vaitaimi faapitoa (10 sekone e le mafai ai), e mafai ona e amataina ia polokalama i le masani masani, pe a maeʻa le taimi, o le a toe faʻafoʻi tulaga i le tulaga muamua.

- O le galuega "Matala i totonu o le pusa?" Faʻaalia se tamai faamalama lea e mafai ona iloa ai pe tatala le polokalama i le sandbox po o le masani masani. Ua lava le aumaia i le faamalama faatasi ai ma le polokalame e mafai ona faatino, ma o le a amata loa ona fuafuaina le taamilosaga o le folasaga.

- O le "Resource Access Monitor" e mataʻituina polokalama o loʻo taʻalo i lalo o le vaavaaiga a Sandboxie ma faʻaalia ai punaoa latou te maua. Faʻaaoga i le sailia o faʻamoemoe o faila masalosalo.

Tagaʻi i le lisi

O lenei lisi e mafai ai e oe ona faʻasalalau le faʻaalia o mea o loʻo i totonu o pusa oneone - o le faamalama e mafai ona faʻaalia polokalama poʻo faila ma faila. O le "Toe Faʻamaumauga o le Faʻamaumauga" e mafai ai e oe ona suʻe faila na toe maua mai le sandbox ma faʻateʻa pe afai e le o iai i se faalavelave.

Sandbox Menu

O lenei matāʻupu taʻitoʻatasi o loʻo tauaveina ai le faʻatinoga autu o le polokalama, e mafai ai ona e faʻapipiʻi ma galue tuusaʻo ma le sandbox.

1. Ona o le lē mafai, o le standard sandbox ua taʻua o DefaultBox. I le taimi lava lea mai iinei e mafai ai ona e faʻatautaia se masini komepiuta, faʻamatalaga i le imeli, Windows Explorer poʻo soʻo se isi polokalame. E le gata i lea, i le lisi o mea e faʻavaivai, e mafai ona e tatalaina le "Start Menu Sandboxie", lea e faigofie ai ona e maua polokalama i totonu o le polokalama e faʻaaogaina ai se lisi e le o vaʻaia.

E mafai foi ona e faia mea nei ma le pusa oneone:
- faamaea polokalame uma - tapunia gaioiga galue i totonu o le sandbox.

- vave toe faʻaleleia - maua uma poʻo nisi o faila na faia e polokalama mai le sandbox.

- tape mea e aofia ai - fufulu uma o faila ma faila i totonu o se avanoa vavalalata faʻatasi ai ma polokalame faʻamalosi faʻamalosi.

- matamata i le anotusi - e mafai ona e suʻeina mea uma o loʻo i totonu o le sandbox.

- O le mea moni, o mea uma lava o loʻo faʻapipiʻiina iinei: tulaga mo le filifilia o se faamalama i totonu o se taga oneone ma se lanu eseese, faʻapipiʻi mo le faʻafoʻisia ma le faʻaumatia o faʻamaumauga i totonu o le sandbox, faʻamalosia poʻo le le mafai ona faʻaogaina polokalame e maua ai le Initaneti, faʻavaeina polokalame talitutusa mo le faʻagasolo lelei o le puleaina.

- faʻaigoa le boxbox - e mafai ona e setiina se igoa e aofia ai tusi Latina, e aunoa ma avanoa ma isi faʻailoga.

- aveese le sandbox - aveese le avanoa vavalalata faatasi ai ma faʻamaumauga uma ma totonu.

2. I lenei lisi, e mafai ona e fatuina se isi, se seevae fou. A e fatuina, e mafai ona e faʻamaonia le igoa o loʻo manaʻomia, o le polokalama o le a ofoina atu e faʻafeiloaʻi ai ni faʻataʻitaʻiga mai soʻo se mea totino na faia muamua mo le toe faʻaleleia o laʻititi laʻititi.

3. Afai o le tulaga avanoa mo se nofoaga vavalalata (C: Sandbox) e le fetaui i le tagata faʻaaoga, e mafai ona ia filifilia seisi.

4. Afai e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ni taga oneone, ma o le nofoaga i le faasologa ole alafapeta i le lisi e le talafeagai, o lea la e mafai foi ona e faʻatulagaina le poloaiga manaʻomia, i le "Set Set and Situation" menu.

Menu "Faʻasinomaga"

- lapataiga e uiga i le faʻalauiloaina o polokalame - i Sandboxie e mafai ona fuafua le lisi o polokalama e tatala i fafo atu o le sandbox ma o le a faʻatasi ma se faʻasalalauga talafeagai.

- O le faʻaofiina i totonu o le Atigi o le Windows o se vaega taua o le galuega a le polokalama, talu ai o polokalama o loʻo i totonu o le sandbox e sili atu ona faigofie i le lisi autu o se alalaupapa po o se faila faila.

- Fesoʻotaʻiga o polokalame - o nisi polokalama e iai ni faʻaaliga i totonu o latou atigi, ma vave maua loa e Sandboxie ma faigofie ona faʻafetaui a latou galuega ia i latou.

- O le faʻafoega o le faʻaleleia o se auala e sili atu ona faʻalauteleina e faʻavasegaina ai le polokalame lea e manaʻomia e tagata suʻesuʻe. Faʻasalalau i se tusitusiga, o le faatulagaga e mafai ona toe lomia poʻo le faʻamaloloina o password mai le avanoa e le faatagaina.

Le lelei o le polokalama

- ua leva ona lauiloa le polokalama ma ua faatuina e avea o se aoga lelei tele mo le tatalaina saogalemu o faila uma.

- mo ana galuega uma, o ona faatulagaga ua faatulagaina sese tele ma manino ona faamatalaina, e oo lava i se tagata faigofie faigofie o le a mafai ona faigofie ona ia faatulagaina taga oneone e fetaui ma ona manaoga.

- Ole numera leai se aofaʻi o pusa kiona e mafai ai ona e fatuina le siosiomaga sili ona mafaufau mo galuega taʻitasi.

- o le i ai o le gagana Rusia e matua faigofie lava le galulue ma Sandboxie

Le lelei o le polokalama

- o se atinaʻe laitiiti e leʻi faʻaaogaina - o se faʻaaliga tutusa o le polokalama ua le o toe faʻaleleia, ae i le taimi lava e tasi, o le polokalame e saoloto mai le sili atu o le suamalie ma mea faafiafia

- O le faafitauli ogaoga o le tele o seevae oneone, e aofia ai le Sandboxie, o le le mafai ona faʻalauiloa polokalama lea e te manaʻomia e faʻapipiʻi ai se polokalama poʻo se avetaʻavale. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua musu le sandbox e faʻalauiloa le aoga mo le aoina mai o faʻamatalaga GPU-Z, talu mai Ina ia faʻaalia le vevela o le ata vitio, ua faʻapipiʻiina le avetaavale. O isi polokalame e le manaʻomia ai ni tulaga faʻapitoa, e tuʻuina atu e Sanboxie "i se paʻu."

I luma atu o matou o se falemaʻa mataʻutia, e aunoa ma ni faʻalavelave ma faʻafefe, e mafai ona momoʻe i se avanoa vavalalata se tele o faila eseese. O se oloa e sili ona eleelea ma mafaufau loloto, na faia mo faʻavae uma o tagata faʻaoga - o le a aoga tulaga faavae mo tagata masani, pe a oʻo i le sili atu ma le manaʻomia o faifaʻatasiga o le a fiafia i faʻasologa o faʻataʻotoga.

Tusia le Sandboxie Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻafefe saogalemu se polokalama i Sandboxie PSD Viewer Auslogics File Recovery StrongDC ++

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O Sandboxie o se aoga mo le mataituina o galuega o polokalame eseese i luga o se PC, lea e fesoasoani e puipuia ai suiga e le manaomia e mafai ona latou faia.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapitoa: Ronen Tzur
Tau: $ 40
Toa: 9 MB
Gagana: Rusia
Version: 5.23.1