Faʻasagaina le D-Link DIR-300 rev.B6 mo Rostelecom

Ou te fautuaina le faʻaaogaina o faʻamatalaga fou ma sili ona lata mai i le auala e suia ai le firmware ona faʻaopoopo ai lea o le Wi-Fi i luga o le D-Link DIR-300 rev. B5, B6 ma le B7 mo Rostelecom

Alu i

Faʻasalalau le uili WiFi D-Link DIR 300 revision B6 mo Rostelecom o se galuega faigofie lava, ae ui i lea, o nisi tagata faʻapitoa e mafai ona mafua ni faʻafitauli. Seʻi o tatou faʻapipiʻi i le faʻatulagaina o lenei router.

Fesoʻotaʻi le router

O le cable Rostelecom e fesoʻotaʻi i luga o le Initaneti i le pito i tua o le uila, ma o le cable ua tuʻuina atu i le tasi pito e fesoʻotaʻi atu i le 'upega tafaʻi fesoʻotaʻiga i lau komepiuta ma le isi i le tasi o fesoʻotaʻiga LAN e fa i luga o le fesoʻotaʻiga D-Link. A maeʻa lena mea, matou te faʻafesoʻotaʻi le mana ma faʻapipiʻi saʻo i le nofoaga.

D-Link DIR-300 NUR router Wi-Fi ports rev. B6

Sei o tatou faʻalauiloaina soʻo se tasi o tagata suʻesuʻe i luga o le komepiuta ma ulufale i le tuatusi IP o loʻo i lalo i le pusa o le address: 192.168.0.1, o se taunuuga e tatau ona tatou oi le itulau o loʻo talosagaina le saini ma le upufaʻailo e ulufale ai i le faʻaoga o le D-Link DIR-300 router rev.B6 ( O le toe iloiloga o le uila o le a lisiina foi i luga o lenei itulau, i lalo tonu o le logo D-Link - o lea afai e iai sau rev.B5 po o B1, o lenei faatonuga e le mo lau ata faataitai, e ui lava o le mataupu faavae e tutusa lava mo tagata eletise uma).

O le le amanaʻia o le nili ma le upufaʻamatalaga o loʻo faʻaaoga e D-Link Routers o le admin ma le admin. O nisi firmware foi o loʻo aofia ai faʻasalalauga nei o le neli ma le upega tafailagi: admin ma upu faʻatautaia, admin ma le 1234.

Faʻafesoʻotaʻi sootaga PPPoE i le DIR-300 rev. B6

A maeʻa ona e ulufale saʻo i lou initaneti ma le upega tafailagi, o le a matou i luga o le itulau D-link DIR-300 DIR-300 revision WIFI. B6. O iinei e tatau ona e filifili "Faʻatulagaina lima", a maeʻa o le a matou o atu i le itulau e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le alalaupapa - faʻataʻitaʻiga, faʻamaumauga faʻamautu, tuatusi tuatusi, ma isi. - e tatau ona tatou o atu i le upega tafailagi, o le a tatou vaʻai ai i se lisi le avanoa o sootaga a WAN (Initaneti), o la tatou galuega o le fatuina lea o se fesootaiga mo Rostelecom. Kiliki "faaopoopo". Afai e le o avanoa lenei lisi ma ua uma ona i ai se fesoʻotaʻiga, ona kiliki lea, ma i le itulau e sosoo ai ona kiliki le Delete, a maeʻa ona e toe foʻi atu lea i le lisi o fesoʻotaʻiga, lea o le a leai se taimi.

Uluai mata o le seti (kiliki pe afai e te manaʻo e faʻateleina)

Fesoʻotaʻiga Wi-fi router

I totonu o le '' Connection Type '', e tatau ona e filifilia PPPoE - o lenei ituaiga fesoʻotaʻiga e faʻaogaina e le Rostelecom i le tele o nofoaga i Rusia, faʻapea foi ma nisi o Initaneti - Dom.ru, TTK ma isi.

Faʻatonuina le tuʻuina atu mo Rostelecom i le D-Link DIR-300 rev.B6 (kiliki ina ia faʻateleina)

A maeʻa lena mea, matou te vave ulufale i le igoa o le tagata e faaaoga ai ma le upega tafailagi, i lalo ifo - matou te ulufale i totonu o nofoaga talafeagai ia faʻamaumauga na tuʻuina atu e Rostelecom. Tuu se faailoga "Taofia". O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia.

Faʻasaoina se fesoʻotaiga fou i le DIR-300

Kiliki sau, pe a uma, i le itulau e sosoo ai ma le lisi o fesoʻotaʻiga, o le a toe talosagaina i matou e faʻasaʻo tulaga o le D-Link DIR-300 rev. B6 - laveai.

Faʻavae le DIR-300 rev. B6 faʻamaeʻa

Afai matou te faia mea uma saʻo, ona tatau lea ona faʻaalia se faailo lanumeamata i tafatafa o le igoa o le fesoʻotaʻiga, logoina i matou o le fesoʻotaʻiga i le Initaneti mo Rostelecom ua faʻamautuina lelei, ua mafai ona faʻaaoga. Ae ui i lea, e tatau ona e seti muamua le saogalemu o le WiFi ina ia le mafai e tagata e leʻi faʻatagaina ona faʻaogaina lou avanoa.

Faʻasigoa le avanoa ole WiFi DIR 300 rev.B6

SSID Seti D-Link DIR 300

Alu i le tab WiFi, ona i totonu o faatulagaga autu. E mafai ona e setiina le igoa (SSID) o le WiFi avanoa avanoa. Matou te tusia soʻo se igoa e aofia ai tagata latina Latina - o le ae iloa i totonu o le lisi o fesoʻotaiga faʻafesootai pe ae faʻafesoʻotaʻi se komepiuta po o isi masini ma WiFi. A maeʻa lena, e tatau ona e setiina le saogalemu mo le WiFi network. I le vaega talafeagai o le faatulagaga DIR-300, filifili le ituaiga authentification WPA2-PSK, faʻaoga le ki e faʻafesoʻotaʻi ai i le 'upega tafailagi, e aofia ai le itiiti ifo ma le 8 tagata (tusi ma fuainumera), faʻasaʻo tulaga.

Tautuʻuga Puipuiga Wi-Fi

O le mea uma lava, i le taimi nei e mafai ona e taumafai e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti mai soʻo se masini e teu ai i le WiFi wireless module. Afai e saʻo mea uma, ma e leai ni isi faafitauli i le fesoʻotaʻiga, o mea uma lava e tatau ona manuia lelei.