Faʻafesoʻotaʻi se PS4 taaloga faʻamafanafana i se matapiuta e aunoa ma le HDMI

O le mea e leaga ai, e le o tagata uma e faʻaogaina le avanoa e faʻafou ai a latou siaki, o le toatele o loʻo faʻaauau pea ona galulue i luga o nei mea, o ona uiga ua leva ona le lelei. O se tasi o faʻailoga autu o meafaigaluega tuai o le leai o se fesoʻotaʻiga HDMI, o nisi taimi e faʻalavelave ai le fesoʻotaʻiga o nisi masini, e aofia ai le PS4. E pei ona e iloa, na o le Port HDMI e fausiaina i totonu o le taaloga, o le mea lea o le fesoʻotaʻiga e maua naʻo le auala. Ae ui i lea, ei ai filifiliga e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi ai i le matapiuta e aunoa ma lenei uaea. O le mea lena matou te fia talanoa i ai i lenei tusiga.

Matou te faʻafesoʻotaʻi le PS4 taaloga faʻatasi i le mataʻituina e ala i tagata liliu mai

O le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se faʻapitoa faʻapitoa mo HDMI ma faʻaopoopoina le leo e ala i le taimi nei o le acoustics. Afai e leai se fesoʻotaʻiga i le mataʻituina, e mautinoa o loʻo i ai le DVI, DisplayPort poʻo le VGA. I le tele o faʻamaumauga matutua, o VGA lea ua fausia i totonu, o lea o le a amataina ai lenei mea. O faʻamatalaga auiliiliga e uiga i sea fesoʻotaʻiga e mafai ona maua i isi a tatou mea i le sootaga lea. Aua e te tilotilo i le mea na taʻuina e uiga i le kata vitio, ae, i lau tulaga PS4 o loʻo faʻaaogaina.

Faitau atili: Matou te faʻafesoʻotaʻi le kata vitio fou i le masini tuai

O isi tagata faufautua o loʻo galulue i luga o le mataupu faavae lava e tasi; e naʻo lou manaʻomia o se HDMI i le DVI poʻo le DisplayPort cable i le faleoloa.

Tagai foi:
Faatusatusaga o HDMI ma DisplayPort
Faatusatusaga o fesootaiga VGA ma HDMI
DVI ma le HDMI Faatusatusaga

Afai o loʻo e feagai ma le mea moni e le o masani le tagata faʻatau faaliliuina HDMI-VGA masani, matou te fautuaina oe e te faamasani ia oe lava mea eseese, o le sootaga lea o loʻo faʻaalia i lalo.

Faitau atili: Fofo se faafitauli i se tagata e le galue HDMI-VGA adapter

I le faaopoopo atu i ai, o nisi tagata faʻaogaina o loʻo taaalo i ni taaloga po o ni komipiuta faʻaonaponei faʻaonaponei i le fale ei ai HDMI-i totonu. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻamafanafanaga i le komepiuta e ala i lenei fesoʻotaʻiga. O se faʻamatalaga auiliili i le faʻaaogaina o lenei faagasologa o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻapipiʻi le PS4 i se komepiuta e ala ile HDMI

Faʻaaogaina o le telefoni mamao

Ua faʻafeiloai e Sony le telefoni Mamao i lona faʻamafanafanaga fou. O lona uiga, e te maua le avanoa e taaalo ai i luga o lau komipiuta, papalama, telefoni poʻo le PS Vita e ala i le Initaneti, pe a uma ona faʻaogaina i luga o le faʻamafanafanaga. I lau mataupu, o lenei tekonolosi o le a faʻaaogaina e faʻaali ai le ata i luga o le mataʻitipi, ae ia faia uma le faʻatinoga, e te manaʻomia se PC taʻavale atoa ma le faʻatinoina o le PS4 i le isi faʻataʻitaʻiga ina ia mafai ai ona faʻaopoopoina. Sei o tatou laʻasaga e suʻe le faagasologa atoa o le sauniuniga ma le faʻalauiloaina.

Laasaga 1: Tikia ma faʻapipiʻi RemotePlay i luga o komepiuta

O le toe faafoiina o le toe faafoi o loʻo faatino e ala i le polokalama aloaia mai le Sony. E manaʻomia e le PC mea e te manaʻomia mo lenei masini komepiuta, ae e tatau ona i ai le Windows 8, 8.1 poʻo le 10 faʻapipiʻiina. O lenei polokalama e le aoga i faʻamuamua o Windows. Tikia ma faʻapipiʻi RemotePlay e pei ona taua i lalo:

Alu i le 'upega tafaʻilagi a le RemotePlay

  1. Mulimuli i le fesoʻotaʻiga i luga e tatala ai le itulau mo le siiina o le polokalama, pe a kiliki le ki "Windows PC".
  2. Faatali mo le download e faamaeʻa ma amata le download.
  3. Filifili se gagana talafeagai ma alu i le isi laasaga.
  4. O le a faʻapipiʻi le masini faʻapipiʻi. Amata i le kiliki i luga. "Lisi".
  5. Talia tuutuuga o le maliega laisene.
  6. Faʻamanino le pusa o le a faʻaolaina ai faila o le polokalama.
  7. Faatali mo le faʻapipiʻiina e faʻatumu. I lenei faagasologa, aua e te tape le faamalama o loʻo galue.

Tuʻua le komepiuta mo sina taimi ma alu i luga o le nofoaga faʻamafanafana.

Laasaga 2: Faʻatonu le faʻamafanafanaga i le taaloga

Ua uma ona matou fai atu, ina ia mafai ona faʻaaogaina le tekonolosi mamao mamao, e tatau ona muaʻi fetuunai i le faʻamafanafanaga lava ia. O le mea lea, muamua faʻafesoʻotaʻi le faʻamafanafanaga i se punaoa avanoa ma mulimuli i faatonuga:

  1. Faʻamau le PS4 ma alu i tulaga e ala i le kiliki i luga o le faʻamaufaʻailoga talafeagai.
  2. I le lisi e amata, e tatau ona e maua le mea "Tautuga Taʻitaʻa Taʻalo Taaloga Mamao".
  3. Ia mautinoa ua siaki le pusa "Faataga le Taaloga Mamao". Faʻamauina pe a misi.
  4. Toe foʻi i le lisi ma tatala le vaega. "Pulega o Tupe"lea e tatau ona e kiliki ai "Faʻatinoina o le polokalama autu PS4".
  5. Faamautu le suiga i le faiga fou.
  6. Suʻe i le lisi ma alu e faʻasolo le faʻaaogaina o le mana.
  7. Faailoga ma pulu lua mea - "Faʻasao le Initaneti" ma "Faataga le aofia ai o le PS4 i le fesootaiga".

I le taimi nei, e mafai ona e tuʻuina le mafanafana e malolo pe lafoaʻi. E leai se isi gaioiga e manaʻomia i ai, o lea matou te toe foʻi ai i le PC.

Laasaga 3: Amata le PS4 Remote Play mo le taimi muamua.

I totonu Laasaga 1 ua matou faʻaaogaina le polokalama Mamao mamao, o lea o le a matou faʻalauiloaina ma faʻafesoʻotaʻi ina ia mafai ai ona matou amata taʻalo:

  1. Tatala le polokalama ma kiliki le ki. "Talosaga".
  2. Faʻamaonia le aoina o faʻamaumauga o talosaga pe suia lenei nofoaga.
  3. Faʻasoa i totonu o lau faʻamaumauga a Sony, lea e fesoʻotaʻi i lau faʻamafanafanaga.
  4. Faatali mo le sailiga o le polokalama ma le sosooga ina ia maeʻa.
  5. Afai o le suʻesuʻeina e ala i le Initaneti mo se taimi umi e leai se taunuʻuga, kiliki "Tusi tusitusi le lima".
  6. Fai se tusi tusi, mulimuli i faatonuga o loʻo faʻaalia i le faamalama.
  7. Afai, a uma ona fesoʻotaʻi, ua e mauaina le lelei o le lelei o fesoʻotaiga poʻo vavave taimi, e sili atu le alu i "Faʻatonu".
  8. O iinei e faʻaititia ai le iugafono o le screen ma ua faʻaalia le lamolemole vitio. O lalo ifo o le nofoaga, o le maualalo o manaoga o le Initaneti.

I le taimi nei, afai na e faia mea uma saʻo, faʻafesoʻotaʻi le gamepad ma faʻaauau le vaʻaia o lau fiafia i luga o lau komepiuta. I lenei PS4 atonu o le a malolo, ma o isi tagata nonofo o lou fale o le a avanoa e matamata i tifaga i luga o le TV, lea na aofia muamua ai le faʻamafanafanaga.

Tagai foi:
Fesoʻotaʻiga talafeagai o le taaloga i le komepiuta
Matou te faʻafesoʻotaʻi le PS3 i se komepiuta e ala ile HDMI
Matou te faʻafesoʻotaʻi se mataʻitua mamao i se komepiuta