Faʻapefea ona tatalaina se faila ZIP i le iPhone

O se tasi o faʻalauiloa iloga i tagata vaʻaia Steam o le fefaʻasoaʻiga o mea faitino. E tupu e tatau ona e vaʻaia le talafaasolopito o fefaʻatauaiga muamua. E tupu lenei mea pe ae manaʻo ia mautinoa o le fesuiaiga e te faʻamaeʻaina atoatoa oe. E tatau foi i le mataupu pe a e fia iloa poo fea na alu mai ai le aitema mai lau lisi, pe afai e te leʻi fefaʻasoaʻi ma lau uo muamua. Faitau faʻatasi e iloa pe mafai faapefea ona e vaʻai i le fesuiaiga o tala i luga o le Steam.

Steam o loʻo tausia se talafaʻasolopito atoa o le fefaʻasoaʻiga o aitema. O le mea lea, o le a mafai ona e vaʻavaʻai e tusa lava po o le a le mea sili ona umi na faia i lenei auaunaga. Ina ia mafai ona e alu i le fesuiaiga o talafaasolopito, e tatau ona e tatalaina le lisi o le lisi. Ua faia lenei mea e pei ona taua i lalo: kiliki i luga o lou igoa ole igoa i le pito i luga taumatau o le menu Steam, ona filifili lea o le "inventory" item.

I le taimi nei, e tatau ona e kiliki le faamau, lea o loʻo i le itu taumatau o le afifi lisi, filifili le "inventory history" filifiliga.

O le a aveina oe i se itulau e aofia ai faʻamatalaga auiliili e uiga i feuiaiga uma na e lisiina i le Steam.

Mo faʻasalalauga taitasi, o loʻo tuʻuina mai le faʻamatalaga o loʻo i lalo: o le aso na maeʻa ai, le igoa ole igoa o le tagata na faʻaaogaina, faʻatasi ai ma mea na e tuʻuina atu i le tagata faʻaaoga Steam ma na e mauaina mai ia te ia i le taimi o le fefaʻatauaiga. O mea na mauaina na faailogaina i se faailoga "+", ma tuuina atu "-". E mafai foi ona e kiliki i luga o soo se mea na maua i totonu o lenei faamalama e alu i lona itulau i totonu o lau faamaumauga o Steam.

Afai ei ai se numera tele o fefaʻatauaiga, e mafai ona e fesuiai i le va o itulau o faʻamaumauga faʻatautaia e faʻaaoga ai numera i luga o le pepa. I le taimi nei, e faigofie ona e iloa le mea tonu ua mou atu ai aitema mai lau inventory Steam, ma e le o le mea e tasi o le a mou ese atu e aunoa ma se faʻasologa.

Afai e te taumafai e matamata i le talafaasolopito o fefaʻatauaiga, e te mauaina se feau e le o maua le itulau, ona tatau lea ona e faatali mo sina taimi ma taumafai e toe maua lenei itulau.

O le fesuiaiga o talafaasolopito i le Steam o se meafaigaluega tele e mataituina ai fefaʻatauaiga o loʻo e faia i lenei tautua. Faʻatasi ai, e mafai ona e tausia au lava fuainumera faʻamatalaga tau fesuiaʻiga i le Steam.