Android tafaoga faamasani


Atrise Lutcurve o se polokalame ua fuafua e faʻaleleia se mataʻitu e aunoa ma le manaʻomia o se mea e faʻaaoga ai meafaigaluega.

Mataupu faavae o le taotoga

O le polokalama e mafai ai e oe ona faʻatautaia nofoaga e mataʻituina e ala i le faʻamalamalamaina o manulele uliuli ma le paʻepaʻe, fetuunaiga o gamma, paleni ma le paleni lanu. O taunuʻuga sili ona lelei e maua ile IPS ma PVA matrices, ae o le TN e mafai ona e ausia se ata talafeagai. O fesoʻotaiga Multimonitor ma matrix o le komepiuta e lagolagoina.

Nofoaga uliuli

O lenei nofoaga e mafai ai ona e setiina filifiliga mo le faʻaalia o le uliuli - faʻaititia poʻo le faʻaitiitia o le susulu ma aveese ai lanu parasite. E maua lenei mea i le fesoasoani a se laulau faʻatasi ma sikuea o lanu eseese, o le lanu uliuli ma le RGB o loʻo faʻapipiʻiina le laulau, ma le pupuni o loʻo pito i luga o le lau.

Paʻepaʻe

O lenei faʻaoga e faʻaaogaina e seti le lanu paʻepaʻe. O le taʻiala o le faʻaogaina ma meafaigaluega e tutusa tutusa lava ma le uliuli.

Gamma

O se laulau e tolu laulau faʻamau e faʻaogaina mo le faʻavaveina o le fua. Faʻaaogaina meafaigaluega, mo faʻataʻitaʻiga uma e tolu, e tatau ai ona maua se lanu e latalata i le lanu.

Gamma ma le manino

O iinei, o le manino o le gamma ma le ata ua fetuutuunai faatasi. O le taʻiala o le faʻaupuina o lenei mea: e tatau ona faia uma sikuea i le laulau pei o le lanu tutusa e tusa ai ma le susulu ma avatu ia i latou se lanu enaena, e aunoa ma ni lanu.

Paʻu lanu

O lenei vaega, lea e aofia ai laulau ma elemene paʻepaʻe ma le paʻepaʻe, e faʻafetaui le vevela o le lanu ma aveʻesea ni faʻaoga e le talafeagai. O leo uma i luga o laulau e tatau ona faʻapipiʻi pe a mafai.

Faʻasaʻo mea

O lenei ata e mafai ai e oe ona faʻaleleia lelei le ala o le faʻasalalau mai le lanu uliuli i le paepae. Faatasi ai ma le fesoasoani o manatu e mafai ona e setiina parakalafa mo vaega eseese o le poloka. O le iʻuga, e pei o mataupu talu ai, e tatau ona lanu.

Pule uma

O lenei faamalama o loʻo i ai meafaigaluega uma e fetuutuunai ai le mataʻitūina. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona sili atu ona saʻo le fetuunai o le poloka e ala i le filifilia o tau talafeagai.

Faʻaaliga faʻalelei

O nai ata ia e siaki ai le lelei o le faʻamaonia ma le sao o le faʻailoga lanu ua filifilia. O lenei lisi e mafai ona faʻaaoga e fai ma faʻamatalaga pe a faʻatutu i Atrise Lutcurve poʻo isi polokalama.

Faʻamaumauga lanu lanu

Pe a uma ona kiliki se ki "Lelei" o le polokalama faakomepiuta e sili atu i luga o le faasologa o le faasologa i totonu o le kata vitio i taimi uma e amata ai le faiga faʻaoga. O nisi tusi talosaga e mafai ona faʻamalosia ai se suiga o le suiga o le lanu, ma e download ai, e tatau ona e faʻaaogaina se meafaigaluega faaopoopo ua taʻua o le Lutloader. Ua faʻapipiʻi faʻatasi ma le polokalame ma tuʻu lona ala ala i luga o le komepiuta.

Mama

  • O le mafai ona faʻataʻatitia le mataʻitu e aunoa ma le manaʻoga e faʻatau mea taugata;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • E le o siaki uma e mafai ona ausia se taunuʻuga talafeagai.
  • Totoina laisene.

Atrise Lutcurve o se polokalama lelei mo le fetuutuunaiga o lanu lanu i le tulaga o le amateur. E tatau ona malamalama o le a le suitulagaina se masini faʻapitoa i le tulaga o le faʻaaogaina o tagata tomai faapitoa mo le galulue faatasi ma ata ma ata vitio. Ae ui i lea, mo uluai matatusi faʻatautaia matrix, o le a fetaui lelei le polokalama.

Download Atrise Lutcurve Trial

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mataitu le Faʻaleleia o le Polokalama CLTest Adobe gamma Quickgamma

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Atrise Lutcurve - o se polokalame ua fuafua e faaleleia atili ai le mataʻituina o mea e mataʻituina - o le susulu, o le mataʻutia, o le gamma ma le lanu o le lanu. O loʻo i ai se avega mo le faʻatosinaina o le mamafa o se talaaga lanu.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Atiaʻe
Tau: $ 50
Toa: 5 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.6.1