Norton Security Removal Antivirus from Windows 10

E i ai le tele o mafuaʻaga e ono faʻamalosia ai se tagata faʻaoga e aveese le software mai le komepiuta. O le mea pito sili ona taua o le faʻaumatia e le gata o le polokalama lava ia, ae o isi faila foi, lea o le a na o le tataʻiina o le polokalama. I totonu o lenei tusiga, o le ae iloa ai le auala e tatau ai ona foia le antivirus Norton Security antivirus mai le komipiuta o lo o faagaoioia le Windows 10.

Auala mo le aveesea o le Norton Security i Windows 10

I le aotelega, e lua auala autu e faʻaaogaina ai le anti-virus ua taʻua. E tutusa uma lava i mataupu faavae o le galue, ae eseese i le faatinoga. I le faʻasalaga muamua, o le faʻatinoga e faʻatinoina e faʻaaoga ai se polokalama faʻapitoa, ma i le lona lua - e ala i le faʻaaogaina o le polokalama. E le gata i lea, o le a matou faamatalaina auiliiliga e uiga i metotia taʻitasi.

Metotia 1: Tomai faʻapitoa faʻapitoa

I se tusiga muamua, matou talanoa e uiga i polokalama sili mo le faʻaaogaina o talosaga. E mafai ona e faamasani iai e ala i le kiliki i luga o le sootaga oi lalo.

Faitau atili: 6 fofo sili ona lelei mo le faʻaaogaina atoatoa o polokalama

O le aoga tele o lenei polokalama, e le mafai ona na o le aveeseina o le masini komepiuta, ae faʻaalia foi le faamamaina o le polokalama. O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se tasi o nei polokalame, mo se faʻataʻitaʻiga, IObit Uninstaller, lea o le a faʻaaoga i le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lalo.

Tikiake le IObit Uninstaller

O le a manaomia oe e fai taga nei:

  1. Faʻamau ma tafe IObit Uninstaller. I le itu tauagavale o le faamalama e tatala, kiliki i le laina. "Polokalama uma". O se taunuuga, o le lisi o talosaga uma na e faʻapipiʻi o le a faʻaalia i le itu taumatau. Saili le antivirus Safety Norton i le lisi o le polokalama, ona kiliki lea i luga o le ata lanumeamata i foliga o se ato e faʻafeagai ma le igoa.
  2. Le isi, e tatau ona e tuu se mea e latalata i le filifiliga "Faʻateʻa ese faʻamau faila". Faamolemole ia matau i totonu o lenei mataupu e faʻaaoga le galuega "Fausia se mea toe faʻafouina aʻo leʻi faʻaumatia" e le o manaʻomia. I le faʻatinoga, e seasea ona i ai ni mataupu pe a tutupu ni mea sese ogaoga i le taimi o le faʻaaogaina. Ae afai e te manaʻo e taʻalo saogalemu, e mafai ona e makaina. Ona kiliki lea o le faamau Faʻasalalau.
  3. A maeʻa lena, o le a faʻasalalau le faagasologa. I lenei laasaga, e tatau ona e faʻatali mo sina taimi.
  4. A maeʻa sina taimi, o le a faʻaalia se faamalama faaopoopo i luga o le mata ma filifiliga mo le tapeina. E tatau ona faʻagaoioia le laina "Aveese Norton ma faʻamatalaga faʻaoga uma". Ia faaeteete ma ia e mautinoa o le siakiina o le atigipusa i ni mea laiti. Afai e le faia lenei, o le a tumau pea le vaega o le Scan Security Norton i luga o le polokalama. I le faaiuga, kiliki "Aveese laʻu Norton".
  5. I le itulau e sosoo ai, o le a talosagaina oe e tuʻuina atu ni tali pe taʻu mai le mafuaaga mo le aveesea o le oloa. E le o se mea manaomia, o lea e mafai ai ona e toe tulei le ki. "Aveese laʻu Norton".
  6. O se taunuuga, o le sauniuni mo le aveeseina o le a amata, ona faʻatautaia ai lea o le taualumaga, lea e tusa ma le minute.
  7. A maeʻa le 1-2 minute o le a e vaʻai i se faamalama ma le feau na maeʻa manuia le faagasologa. Ina ia mafai ona tape uma faila mai le disaki, e tatau ona e toe amataina le komepiuta. Faasolo le faamau Toe Toe Maua Nei. A o le i ai i luga, aua nei galo e teu uma faamatalaga tatala, e pei o le a toe amata vave le faagasologa.

Matou te iloiloina le taualumaga mo le aveesea o antivirus i le faʻaaogaina o polokalama faʻapitoa, ae afai e te le manaʻo e faʻaogaina, faʻamolemole faitau le metotia lenei.

Metotia 2: Tagavai Windows 10 aoga

I soo se faʻamatalaga o le Windows 10, o loʻo i ai se meafaigaluega e faʻaaogaina mo le aveeseina o polokalama ua faʻapipiʻi, lea e mafai foi ona feagai ma le aveeseina o le antivirus.

  1. Kiliki le ki "Amata " i luga o le komepiuta ma le kuluma tauagavale. O le a faʻaalia se lisi e tatau ona e kiliki "Filifiliga".
  2. Ma le isi, alu i le vaega "Talosaga". Ina ia faia lenei mea, kiliki i lona igoa.
  3. I totonu o le faamalama e aliali mai, o le a tatau ona filifilia le filifili talafeagai - "Talosaga ma Vaega". E tatau lava ona e alu i le pito i lalo o le vaega saʻo o le faamalama ma maua le Norton Security i le lisi o polokalama. E ala i le kilikiina o le laina i ai, o le a e vaʻai i se lisi o le matāua. I totonu, kiliki "Aveesea".
  4. Ma le isi, o le a faʻaalia se faamalama faaopoopo e ole atu mo le faʻamaonia o le folasia. Kiliki i totonu "Aveesea".
  5. O se taunuuga, o le a faʻaalia se faamalama o le anti-virus Norton. Faailoga le laina "Aveese Norton ma faʻamatalaga faʻaoga uma", siaki le atigipusa o loʻo i lalo ma kiliki le ki samasama i lalo o le faamalama.
  6. Afai e manaʻomia, taʻu le mafuaaga o au taga e ala i le kiliki "Taʻu mai ia i matou lau filifiliga". A leai, ia kiliki le ki. "Aveese laʻu Norton".
  7. O lea e tatau ona e faʻatali sei maeʻa maeʻa le faʻasalaga. O le a tuʻuina atu ma se feʻau o loʻo talosagaina oe e toe faʻafouina le komepiuta. Matou te fautuaina e mulimuli i fautuaga ma kiliki le ki talafeagai i le faamalama.

A uma le toe faʻafouina o le polokalama, o le a soloia atoa faila faila.

Matou te mafaufau i auala e lua e aveese ai le Norton Security mai se komepiuta po o le komepiuta. Manatua e le talafeagai le faʻapipiʻiina o se virus e suʻe ai ma faʻafefe faʻamaʻi, aemaise lava talu ai o le Defender ua fausia i le Windows 10 o se galuega sili ona lelei e faʻamautinoa ai le saogalemu.

Faitau atili: Siakiina o lau komipiuta mo siama e aunoa ma se antivirus