MiniSee 1.1.404

Polokalame HWMonitor ua mamanuina e suʻe ai meafaigaluega o le komepiuta. Faatasi ai ma lana fesoasoani, e mafai ona e faia le suʻesuʻega muamua e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi. Launching mo le taimi muamua, atonu e foliga mai e faigata tele. E leai foi se faʻasaga Lusia. I le mea moni e leai. Seʻio tatou tilotilo i se faʻataʻitaʻiga o le auala e faia ai lenei mea, seʻi o tatou suʻeina lau Abook netbook.

Tikia mai le lomiga lata mai o HWMonitor

Faʻailoga

Faʻatulagaga

Faʻasolo le faila na sii muamua. E mafai lava ona tatou malilie faʻatasi ma faʻamatalaga uma, oloa faʻasalalauga ma lenei polokalama e le faʻapipiʻiina (seivagana o le taʻaloga o loʻo sii mai se tusitala aloaia). O le a alu uma le faagasologa i le sekone 10.

Meafaigaluega siaki

I le amataina o le siama, e te le manaʻomia se isi mea. A maeʻa le faʻalauiloaina, ua uma ona faʻaalia e le polokalame faʻataʻitaʻiga talafeagai.

Faʻateleina le tele o koluma ina ia sili atu ona faigofie. E mafai ona e faia lenei mea e ala i le toso i tua atu o tuaoi o latou taʻitasi.

Iloiloga o taunuʻuga

Hard drive

1. Ave laʻu puʻupuʻu. O ia muamua i luga o le lisi. O le vevela o le vevela i luga o le koluma muamua o le 35 tikeri Celsius. O fua masani o lenei masini e mafaufauina 35-40. O lea e le tatau ona ou popole. Afai e le sili atu le numera 52 tikeriE mafai foi ona masani, aemaise i le vevela o le tau, ae i tulaga faapena e tatau ona mafaufau e uiga i le maluluina o le masini. Luga o le vevela 55 tikeri Celsius, faʻaalia se faafitauli i le masini, e faanatinati le faia o se gaioiga.

2. I le vaega "Utilizatoins" faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le tikeri o le vaʻavaʻaina o le puʻupuʻu. O le laʻititi laʻitiiti lea o le sili atu. E i ai 40%e masani lava.

Kata vitio

3. I le isi vaega, tatou te vaʻai i faʻamatalaga e uiga i volumini o le kata vitio. E masani lava o le faʻaaliga 1000-1250 V. Ua ia te aʻu 0.825V. O le faailoga e le taua, ae o loʻo i ai le mafuaaga e mafaufau ai.

4. I le isi, faʻatusatusa le vevela o le kata vitio i le vaega. "Lulu". I le tulaga masani o faailoga ia 50-65 tikeri Celsius. E aoga ia te aʻu i luga o tuaoi.

5. E tusa ai ma taimi ole vaega "Clocks"ona ese lea mo tagata uma, o lea o le a ou le tuʻuina atu ai faʻamatalaga lautele. E tusa ai ma laʻu faʻafanua, o le tau masani e oʻo i le 400 MHz.

6. O galuega mamafa e le o se mea e sili ona taua e aunoa ma le galue o nisi o talosaga. E sili atu le tofotofoina o lenei taua pe a lafoaia taaloga ma ata ata.

Batiri

7. Talu ai o lenei mea o se netbook, o loʻo i ai se puʻupuʻu i oʻu tulaga (o lenei fanua o le a le i ai i komepiuta). O le taua masani o le volumetric voltage e tatau lava ona i ai 14.8 V. E i ai 12 ma e le leaga.

8. O loʻo i lalo le malosiaga i le vaega "Avanoa". Afai tatou te faaliliu saʻo, o le laina muamua o le "Gafatia o le tomai"i le lona lua "Atoatoa"ma isi "Taimi Nei". E mafai ona fesuiaʻi faʻatusatusaga, faʻalagolago i le pamu.

9. I le vaega "Tulaga" vaavaai i le maualuga o le paʻu i le fanua "Laugatasia le maualuga". O le maualalo o le lelei. "Tau o Taulaga" faʻaalia tulaga maualuga. E lelei tele aʻu faʻamatalaga nei.

Faagasologa

10. E masani foi ona faʻalagolago i le gaosiga o le gaosiga i le gaosi meafaigaluega

11. O le mea mulimuli, matou te faʻatusatusaina le faʻatulagaina o le faʻatulagaga i le vaega. "Faaaogaina". O nei faailoilo e fesuisuiai pea lava pea e fuafua i le faagasologa o faagasologa. E tusa lava pe e te vaʻaia 100% download, aua le popole, e tupu. E mafai ona e faʻamaonia le faʻagasologa i faʻalapotopotoga.

Faʻasaoina iuga

I nisi tulaga, e tatau ona faʻaolaina iuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻatusatusa ma faʻamaumauga muamua. E mafai ona e faia lenei i le lisi "File-Save Data Data Monitoring".

I luga o lenei mea, ua maeʻa la matou suʻesuʻega. I le mataupu faavae, o le taunuuga e le leaga, ae tatau ona e gauai atu i le kata vitio. I le auala, atonu o iai isi faailoilo i luga o le komepiuta, e faʻalagolago lava i meafaigaluega faʻapipiʻi.