Suʻeina o le gagana faʻasalalauga i le Android


Talu ai nei, o le faʻatau mai o smartphones poʻo pepa faʻasalalau i fafo atu ua sili ona lauiloa - i luga o AliExpress, Ebay poʻo isi faʻalauiloa faʻatau. E le o taimi uma e tuʻuina atu ai e le au faʻatau ni masini ua faamaonia mo le maketi CIS - atonu latou te i ai le firmware lea ua tape ai le Rusia. Lalo o loʻo tatou faʻamatalaina pe faapefea ona faʻaaogaina ma pe o le a le mea e fai pe a le faia.

Faʻamau le gagana Rusia i le masini i le Android

I le tele o firmware i luga o le masini Android, o le gagana Rusia, i se tasi auala poʻo le isi, o loʻo i ai - o le gagana fetaui tutusa o loʻo i totonu ia i latou e ala i le le mafai, e tatau lava ona e manaʻomia.

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻatonu

O lenei filifiliga e lava i le tele o tulaga - o se tulafono, masani lava o le gagana Rusia i smartphones na faʻatauina i fafo e le o faʻatulagaina e ala i le lē mafai, ae e mafai ona e fesuiaʻi i ai.

  1. Alu i le masini masini. Afai o lau masini e mafai ona le mafai ona fai, fai mai, Saina, ona faʻatautaia lea e ata - mo se faʻataʻitaʻiga, "Faʻatonu" ("Faʻatonu") i totonu o le lisi o tusi e pei o se mea e faʻaaoga.

    E sili atu le faigofie - alu i "Faʻatonu" e ala i le tulaga o tulaga.
  2. Ona sosoo ai lea ma le mea e manaʻomia "Gagana ma le Ulufale mai"ia "Gagana ma faʻaoga". I luga o Samsung smartphones ma le Android 5.0, e foliga mai lenei.

    I luga o isi masini, o le ata e pei o se ata faʻavae o le kelope.

    Kiliki i luga.
  3. O iinei tatou te manaʻomia ai le pito sili ona maualuga - o ia "Gagana" poʻo "Gagana".

    O lenei filifiliga o le a tatalaina ai oe se lisi o gagana faʻaaogaina. Ina ia faʻapipiʻi Rusia, filifili le ki "Faaopoopo le gagana" (a leai "Faaopoopo le gagana") lalo - e tuʻuina atu i ai se faʻamaonia ma se faailoga "+".

    O le a faʻaalia se lisi ma se filifiliga o gagana.
  4. Saili i le lisi "Rusia" ma tapuni e faʻaopoopo. Ina ia faʻasalalau i le atamai o le atamai, faigofie lava ona kiliki i luga o le lisi o loʻo manaʻomia.

E pei ona mafai ona e vaʻai, e ese le faigofie. Peitai, atonu ei ai se tulaga pe a leai se Rusia i totonu o gagana e maua. E tupu lenei mea pe a faʻapipiʻi le firmware i luga o le masini e le o faamoemoe mo le CIS poʻo le Rusia. E mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o auala nei.

Metotia 2: TeleLolo2

O le tuufaatasiga mai le tusi talosaga ma le ADB console e mafai ai ona e faaopoopo le faa-Rusia i le firmware le lagolagoina.

Download TeleLocale2

Download ADB

  1. Faʻatonu le talosaga. Afai e iai sau aʻa, alu saʻo i le Laasaga 7. Afai e leai, faitau i luga.
  2. Liliu le mode debugging USB - e mafai ona e faia i auala o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo i lalo.
  3. Faitau atili: Faʻafefea ona mafai ai le USB debugging mode i le Android

  4. Alu loa i le PC. Tuʻu le archive i le ADB i soʻo se mea ma faʻafeiloaʻi le pusa e maua ai i le aʻa o le kiona C.

    Faʻasaʻo le musumusuga o le poloaiga (metotia mo Windows 7, Windows 8, Windows 10) ma ulufale i le poloaigacd c: adb.
  5. A aunoa ma le tapunia o le mafanafana, faʻafesoʻotaʻi lau Android-masini i lau komepiuta e faʻaoga ai le USB-cord. A maeʻa ona faʻamoemoeina le masini, siaki le tulafono i le lainamasini adb. E tatau i le faiga ona faʻaali se faʻaaliga.
  6. Ulufale i lalo le faasologa:

    i le afiafi e lisi ai pusa telefoni
    pm tikite jp.co.c_lis.ccl.morelocale android.permission.CHANGE_CONFIGURATION

    O le faamalama o le faatonuga mo lenei mea e tatau ona pei o lenei:

    O lea e mafai ona e vaʻaia le masini mai le PC.

  7. Tatala le masini MoreLocale2 ma maua i le lisi "Rusia" ("Rusia"), faʻaoga i ai e filifili ai.

    Ua faia - mai le taimi nei i luga o lau masini ua faʻamalieina.
  8. O le auala e faigata tele, ae ui i lea, ma e le faʻamaonia ai le taunuuga - afai e le poloka le pusa e le masini komepiuta, ae ua le o toe i ai, ona e maua lea o le vaega o Rusia, pe o le a le aoga lava le auala. Afai e le fesoasoani le metotia i le ADB ma MoreLocale2, ona na o le pau lea o le fofo i lenei faafitauli o le faʻapipiʻiina lea o le Russian firm out-of-the-box-firmware poʻo le asiasi atu i se nofoaga autu o le tautua: o se tulafono, o le a fesoasoani ma le loto fesoasoani tagata faigaluega mo oe mo sina tupe.

Matou te iloiloina uma avanoa mo avanoa mo le faʻapipiʻiina o le gagana Rusia i le telefoni. Afai e te iloa nisi metotia atamai, ia faʻasoa i latou i faʻamatalaga.