ISO i le USB - o le polokalama pito sili ona faigofie e fatuina ai se taavaletoso lele

I luga o lenei 'upega tafaʻilagi e tusa ma le lua dozen faatonuga i luga o auala e faia ai se masini komepiuta USB puʻeina mo le faʻapipiʻiina o Windows poʻo le toe faʻafoʻiina o se komepiuta e galue ai i auala eseese: faʻaaogaina o le laina o le faʻatonuga poʻo polokalama totogi ma polokalama saoloto.

O le taimi lea o le a sili atu ona faigofie le polokalama e leai se mea e mafai ai ona faigofie ona e faia se komepiuta USB e faʻapipiʻi ai le Windows 7, 8 poʻo le 10 (e le talafeagai mo isi faiga faʻaogaina) ma le igoa faigofie ISO i le USB.

Faʻaaogaina ISO i le USB e susunuina ai se ata e mafai ona faʻaaogaina i se masini komepiuta USB

O le ISO i le USB, e pei ona faigofie ona malamalama i ai, ua faamoemoe e susunuina ata o le ISO i luga o le komepiuta USB - masini faʻavavelave poʻo masini vevela i fafo. E le tatau ona avea lenei ata ma se ata o le Windows, ae na o oe e mafai ona faʻamalosi le taʻavale i lenei tulaga. O le faʻaogaina, o le a ou faʻamaonia le manaʻomia mo le faʻapipiʻiina i luga o se komepiuta: Ou te sili atu mea faigaluega faʻaaogaina mo ia faamoemoega.

O lona uiga, o se faamaumauga e aofia ai le le faapipiiina o le ata ma kopiina i le USB, sosoo ai ma le tuʻuina o le faʻamau puʻupuʻu - o lona uiga, o gaoioiga lava e tasi o loʻo faia e pei o le fausiaina o se masini komepiuta USB pulou e faʻaaoga ai le laina o le laina.

A maeʻa le polokalama, e tatau ona e faʻamaonia le auala i le ata ISO, filifili se lelei USB lea e le itiiti ifo nai lo le ata, faʻamaonia le faila faila, filifili le voluma ma filifili le filifili "Bootable", ona kiliki lea o le "Burn" button ma faatalitali seia oo i le faaiuga o le faagasologa o faila faila.

Faʻalogo: o faʻamatalaga uma mai le avega o le a soloia, tausia lelei lo latou saogalemu. O isi mea taua - o le USB drive e tatau ona aofia ai na o le tasi le vaega.

Faatasi ai ma isi mea, i le faamalama autu o ISO i le USB o loo i ai se taʻiala mo le toe faʻaleleia o se taavale afi, pe a faʻafuaseʻi ona toilalo lana foafoaga (e foliga mai, o se tulaga talafeagai lea). E oʻo mai i le mea moni e tatau ona e alu i le puleaina o le Windows, faʻamalo uma vaega mai le taʻavale, fatu se mea fou ma faʻaaoga.

Masalo o mea uma lava e mafai ona fai e uiga i lenei polokalama, e mafai ona e siiina mai i le site aloaia aloaia o le site (pe a siaki e ala i VirusTotal, o se tasi o antiviruses e masalomia le saite, ae o le polokalama lava ia e mama pe a fai siaki tutusa). Afai e te fiafia i isi auala, ou te fautuaina le tusiga Polokalama e fatu ai se taavale afi puʻe.