Faʻatuina se puʻupu puʻeina i le Windows 7

Afai ei ai se manaʻoga e iloa le tusitusiga i le ata, e tele tagata e faʻaogaina se fesili, o le a le polokalama mo lenei mea e filifili ai? O le talosaga e tatau ona faʻatinoina le faʻatautaia o faʻatautaia i le sao e mafai ai, ma i le taimi e tasi, ia faigofie tele mo se tagata patino.

O se tasi o tusi sili ona lelei e faʻafeiloaʻi ai tusiga tusi, o le faʻaaogaina lea a le Kamupani Rusia Cognitive Technologies - Funeiform. Ona o le tulaga lelei ma le sao o le numera, o lenei talosaga e sili ona lauiloa i le va o tagata faaaoga, ma i se tasi taimi sa tauva foi ma ABBYY FineReader i luga o tulaga tutusa.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: isi polokalama mo faʻamatalaga o tusitusiga

Aloaia

O le galuega autu a CuneiForm, lea o loʻo faʻatino ai galuega uma - faʻamatalaga i luga o faila faila. O le maualuga o numera numera e maua e ala i le faʻaaogaina o se tekinolosi faʻapitoa. E aofia ai le faʻaaogaina o le algorithms e lua faʻapitoa-faila-tutoatasi ma le faʻataʻitaʻi. O le mea lea, e fesuisuiaʻi le tuufaatasia o le saoasaoa ma le agavaʻa o le muamua algorithm, ma le faʻamaoni maualuga o le lona lua. Ona o lenei mea, pe a faʻamaonia numera, laulau, fonuka ma isi elemene faʻatulagaga o loʻo faasaoina toetoe lava a le suia.

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o faʻamatalaga tusitusia e mafai ai ona e galue saʻo e tusa lava pe sili atu le leaga o le tulafono.

E lagolagoina e CuneiForm le faʻaaogaina o tusitusiga i gagana e 23 o le lalolagi. O CuneiForm o loʻo iai le tomai faʻapitoa e lagolagoina ai le faʻamaoniaina saʻo o se paluga o le Rusia ma le Igilisi.

Faʻasaga

A maeʻa le digitization, o loʻo avanoa le tusitusiga mo le faʻataʻitaʻo saʻo i le polokalama. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga meafaigāluega e pei o na faʻaaogaina i le Microsoft Word ma isi tusitala faʻamaufaʻailoga iloga: vaseina lalo, filifiliga malosi, faʻatulagaina o seti, faʻaogaina, ma isi.

Faʻasaoina iuga

O faʻamaumauga o le Digitization e faʻasaoina i le lauiloa RTF, TXT, faʻapipiʻi Folasaga HTML, faʻapea foi i le tulaga tulaga ese CuneiForm - FED. E le gata i lea, e mafai ona faʻafeiloaʻi atu i polokalama mai fafo - Microsoft Word ma Excel.

Scan

O le talosaga a CuneiForm e le gata ina mafai ona iloa le tusiga mai faila faila, ae e faʻaalia foʻi le numera mai le tusitala pepa, maua le tomai e faʻafesoʻotaʻi ai faʻataʻitaʻiga eseese.

Mo faʻatulagaina o ata aʻo leʻi faʻauluina i le polokalame o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga.

Lolomi i le lomitusi

I le avea ai o se faʻaopoopoga o mea, o CuneiForm o loʻo mafai ona lolomi ata faʻataʻitaʻiina po o faʻamaumauga aloaia i se lomitusi.

Faʻamanuiaga o CuneiForm

  1. Televave o galuega;
  2. Tulaga maualuga o le numera;
  3. Tufatufaina saoloto mai totogi;
  4. Faʻatau Rusia.

Le lelei o CuneiForm

  1. O le poloketi e le lagolagoina e tagata atiae talu mai le 2011;
  2. E le galue i se tulaga faʻapitoa PDF;
  3. Mo le fesoʻotaʻiga ma faʻataʻitaʻiga taʻitasi, e manaʻomia le faila o le faila o faila.

O le mea lea, e ui i le mea moni e le o atinaʻe le poloketi o CuneiForm mo se taimi umi, o le polokalame e tumau pea i le aso, o se tasi o sili ona lelei i le lelei ma le saoasaoa o faʻamatalaga mai le faila o faila. Na ausia lenei mea e ala i le faʻaaogaina o tekinolosi uiga ese.

Faʻalogo mai CuneiForm mo se saʻolotoga

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faitau faitau Faʻamatalaina le telefoni feaveaʻi o faʻamatalaga ABBYY FineReader Ridioc

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O CuneiForm o se polokalama e leai se totogi o se faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaaogaina o tusiga ma se faʻatinoga o le faʻatinoina o le sailiga.
Faigaluega: Windows 7, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻaausiaina: Faʻamatalaga Faʻatekonolosi
Tau: Faʻatau
Toa: 32 MB
Gagana: Rusia
Version: 12