Green screen video - mea e fai

Afai oe matamata i se lanu lanumeamata ao matamata i se vitio i luga o le initaneti, nai lo le mea e tatau ona i ai iina, o loʻo i lalo se faatonuga faigofie i mea e fai ma pe faapefea ona foʻia le faafitauli. E foliga mai na e feagai ma le tulaga pe a taalo i le initaneti e ala i se tagata taʻavale (mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaaogaina i se faʻafesoʻotaʻiga, e mafai ona faʻaaoga i le YouTube, faʻalagolago i tulaga).

I le aotelega, e lua auala e faasaʻo ai le tulaga o le a iloiloina: o le muamua e talafeagai mo Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox tagata faʻaoga, ma le lona lua mo i latou e matamata i se lanu lanumeamata nai lo le vitio i Internet Explorer.

Matou te faʻaoga le lanu lanumeamata pe a matamata i luga o le initaneti

O lea la, o le auala muamua e faʻaleleia ai se faafitauli e galue mo le toetoe lava o mea uma e siakiina o le tape lea o le saoasaoa o le komepiuta mo le Flash player.

Faʻafefea ona fai:

  1. Faʻasani-saʻo i luga o le vitio, nai lo le faʻaalia o le lanu lanumeamata.
  2. Filifili le lisi autu "Tautuuga" (Faʻatonu)
  3. Faʻamalo le "Faʻasaʻo le saoasaoa o meafaigaluega"

A maeʻa ona faia suiga ma tapuni le faamalama o le faatulagaga, toe uta le itulau i le masini. Afai e leʻi fesoasoani lenei mea e aveese ai le faafitauli, e mafai ona faʻaaogaina auala mai iinei: Faʻafefea ona faʻafaigofie le saoasaoa i Google Chrome ma Yandex Browser.

Manatua: e tusa lava pe e te le o faaaogaina Internet Explorer, ae a maeʻa nei taga, e tumau le lanu lanumeamata, mulimuli i faatonuga i le isi vaega.

E le gata i lea, o loʻo i ai faitioga e leai se mea e fesoasoani e foia ai le faafitauli mo tagata faʻapipiʻi ua faʻapipiʻi AMD Quick Stream (ma e tatau ona aveese). O nisi iloiloga e taʻu mai ai foi e ono tulai mai le faafitauli pe a faʻaogaina masini mamanu o Hyper-V.

Le mea e fai i Internet Explorer

Afai o le faafitauli ua faʻamatalaina ao matamata i se vitio e tupu i Internet Explorer, e mafai ona e aveeseina le lau lanumeamata i laasaga nei:

  1. Alu i tulaga (mea e saili ai le 'eleʻele)
  2. Tatala le mea "Avanoa" ma i le pito i tua o le lisi, i le vaega o le "Faanatinatiina o Mataʻitusi," ia mafai e le polokalama (drawing, check box).

E le gata i lea, i tulaga uma, e fautuaina e faafou le avetaavale kiliva vitio o lau komepiuta mai le ofisa aloaia o le NVIDIA poʻo le AMD - e mafai ona foia le faafitauli e aunoa ma le faʻagataina o le saoasaoa o le vitio.

Ma o le filifiliga mulimuli lea o loʻo galue i nisi o mataupu o le toe faʻaofiina o le Adobe Flash Player i luga o se komepiuta poʻo se suʻesuʻega atoa (mo se faʻataʻitaʻiga, Google Chrome), pe a fai ei ai sana lava Flash.