Faʻaopoopoga mo Mozilla Firefox, faʻatagaina avanoa i nofoaga na poloka


Ina ia mafai ona e avanoa i nofoaga puipuia poʻo le faateleina o lou malupuipuia ma le le amanaiaina i luga o le Initaneti, e tatau ona e faʻapipiʻi se polokalama faapitoa i luga o lau komepiuta lea e maua ai mea mafai. O le mea lea i le asō o le a tatou taulai atu ai i le Super Hide IP.

Super Hide IP o se talosaga lauiloa mo le faimalaga i luga o le upega tafaʻilagi, faafetai lea e faigofie ona e suia ai lau IP moni i le isi tagata e faʻaaoga ai se fesoʻotaʻiga i se faʻaufaʻailoga.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: O isi polokalame mo le suiga o le tuatusi ip o le komepiuta

Filifilia sui

Filifilia po o le a le tuatusi IP e faʻafesoʻotaʻi i ai, o le lisi o atunuu o le a faʻalauiloaina i luga o lau laufanua, lea e tatau ai ona e filifili po o fea le itu o lau tuatusi fou o le a aofia ai.

Taumafai i le amataga o Windows

O le tuʻuina o le Super Hide IP i le taʻavale, o taimi uma lava e te liliuina ai le komipiuta, o le a le na o le tamoe, ae vave ona amata lana galuega ile suia o le tua ip.

Suiga IP pe a maeʻa se taimi atofaina

Afai e faia au galuega, e le gata ina e natia le tuatusi, ae ia suia i taimi uma, ona fesoasoani lea ia te oe i le suiga otometi o le tuatusi IP pe a maeʻa le taimi atofaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e ala i le faʻagaoioia o lenei galuega, o le polokalama o le a suia ai le faʻaumau sui ma lou nofoaga i le 10 minute.

Faatuina o galuega mo tagata suʻesuʻe

I le lē mafai, o le tusi talosaga e galue ma mea uma e teu i luga o lau komepiuta. Ae, pe a talafeagai ai, mo le au suʻesuʻe na e filifilia, e mafai ona faʻafitauli le talosaga.

Faʻapitoa:

1. Faʻasaga faigofie e mafai ai e oe ona vave galue;

2. Lelei gaioiga ma le faʻatinoga o faʻatulagaina.

Faʻafitauli:

1. E leai se lagolago mo le gagana Rusia;

2. Ua totogi le polokalama, ae peitai, ua maua e le tagata faaaoga le avanoa e faaaoga ai le 30-day testing test.

Super Hide IP - vaifofo faʻapitoa analogoa e pei ole Platinum Faʻamaʻi le IP ma le Auto Hide IP. O le tusi talosaga e tuʻuina atu ai le mausali ma le aoga o galuega, ma e maua ai foi punaoa faʻalautele, e le afaina ai foi lona faatinoga.

Faʻataʻitaʻi kopi o le Super Hide IP

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Platinum Tuna le IP Mafaʻi laʻu IP Faʻamalamalama le IP faigofie Faʻamau uma IP

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Super Hide IP o se polokalama aoga mo tagata e mananao e nana pe suia a latou tuatusi IP. O le oloa e iloga i le faʻatinoina o galuega ma le maualalo o manaʻoga mo punaoa faʻalapotopotoga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Super Hide IP
Tau: $ 20
Toa: 3 MB
Gagana: Igilisi
Version: 3.6.3.8