E faʻapefea ona puipuia le faʻamalosi afi i se faʻaupuga?

O nisi taimi e manaʻomia le fesiitaiga o faʻamatalaga i luga o se avega eletise ina ia leai se tasi na te kopiina se mea mai ia mea, seʻi vagana ai le tagata e tatau ona lafo. Ia, pe na ona e manao e puipuia le kiliva afi i se upega tafaivale ina ia leai se tasi e mafai ona matamata i ai.

I lenei tusiga ou te fia tautala atili e uiga i lenei lomiga i auiliiliga, pe oa metotia e mafai ona e faʻaaogaina, faʻaalia ai iuga o tulaga ma le faʻatinoga o polokalama, ma isi.

Ma o lea ... ia tatou amata.

O le anotusi

  • 1. Tagavai Windows 7, 8 Meafaigaluega
  • 2. Rohos Mini Drive
  • 3. Isi Faʻasagaga Faʻatasi ...

1. Tagavai Windows 7, 8 Meafaigaluega

E le manaʻomia e tagata e faʻaaogaina nei faiga faʻapipiʻiina le initaneti: o mea uma o loʻo i totonu o le OS, ma ua uma ona faʻaogaina ma faʻatulagaina.

Mo le puipuia o le avetaavale moli, muamua tuʻu i totonu o USB ma, lona lua, alu i "laʻu komepiuta". Ia, lona tolu, kiliki-i luga o le kiliva kiliva ma kiliki "mafai ai le Loka Loka".

Pa puipui a le motala

Ma le isi, e tatau ona amata le masini faʻapipiʻi vave. Seʻio tatou agaʻi i lea laasaga ma lea laasaga ma faʻaali faʻatasi ma se faʻataʻitaʻiga pe faʻafefea ma mea e tatau ona tusia.

I le isi laasaga o le a uunaia ai i matou e ulufale i se upega tafaivale, i le ala, aua nei faia ni upu pupuu puupuu - e le o laʻu fautuaga faigofie lea, o le mea moni, e le o le a le misia e Bit Locker se uputusi o le itiiti ifo ma le 10 tagata ...

I le auala, o loʻo i ai le filifiliga o le faʻaaogaina o se kata atamai e tatala. Ou te lei taumafai lava ia, o lea ou te le fai atu ai se mea e uiga i lenei mea.

Ona tuʻuina mai lea e le polokalame ia i matou e fatuina se ki mo le toe faʻaleleia. Ou te le iloa pe o le a aoga ia te oe, ae o le filifiliga aupito lelei o le lolomiina lea o se fasi pepa o loʻo i ai se ki o le toe faʻaleleia pe teu i se faila. Sa ou faasaoina e faila ...

O le faila, i le ala, o se tusitusiga manino, o ona mataupu o loʻo tuʻuina atu i lalo.

BitLocker Drive Recovery Recovery

Ina ia faʻamaonia le saʻo o le auala e toe faʻaleleia ai, ia faʻatusatusa le amataga o le faʻamaoniga e sosoo ai ma le faʻamaonia o le tau o loʻo faʻaalia i lau PC.

ID:

DB43CDDA-46EB-4E54-8DB6-3DA14773F3DB

Afai o le faʻamaoniga o loʻo i luga e tutusa ma le ata o loʻo faʻaalia i luga o lau PC, faʻaoga le ki o loʻo i lalo e tatala ai lau peʻa.

Manatua Toe Maua:

519156-640816-587653-470657-055319-501391-614218-638858

Afai o le faʻamatalaga i le pito i luga e le fetaui ma le faʻaali o lau PC, ona le talafeagai lea o le ki mo le tatalaina o lau disk.

Taumafai seisi auala faʻaleleia pe faʻafesoʻotaʻi lau pule poʻo le lagolago mo fesoasoani.

Ona fai atu lea ia te oe e faʻamaʻoti le ituaiga faʻamatalaga: le taʻavale eletise uma (disk), pe naʻo le vaega o loʻo i ai faila. Na ou filifili patino le tasi e sili atu le vave - "o fea oi ai faila ...".

A maeʻa le 20-30 sec. o se feau felafolafoaʻi ma fai mai ua maeʻa maeʻa faʻamalamalamaga. O le mea moni, e le o le taimi nei - e te manaʻomia le aveesea o le USB flash drive (Ou te faʻamoemoe o loʻo e manatua pea lau faʻaupuga ...).

A maeʻa ona toe faʻaleleia le avetaavale moli, o le polokalama o le a talosagaina oe e ulufale i se faʻaumauga e maua ai le faʻamatalaga. Faamolemole ia matau afai e te alu i "laʻu komepiuta", ona e vaaia lea o se ata o se avega afi ma se loka - ua poloka le avanoa. Seiloga e te ulu i le upega tafailautusi - e le mafai ona e iloa se mea e uiga i le ave taavale afi!

2. Rohos Mini Drive

Upega tafaʻilagi: //www.rohos.ru/products/rohos-mini-drive/

Lelei polokalama e puipuia ai e le gata i le puʻeina o masini, ae o talosaga foi i lau komepiuta, faila ma faila. Nai lo le fiafia i ai: muamua lava i lona faigofie! Ina ia mafai ona tuʻuina se faʻaupuga, e 2 kiliki i le kiore: amata le polokalama ma kiliki le faʻailoga faʻailoga.

A maeʻa ona faʻatulagaina ma faʻalauiloa, o le a faʻaalia i luma o oe se tamai window o 3 gaioiga talafeagai - i lenei tulaga, filifili "encrypt CD disk".

I le avea ai o se tulafono, o le polokalama lava ia e iloa ai le faʻapipiʻiina o le USB flash drive ma e tatau lava ona e setiina se faʻaupuga, ona kiliki lea i le fatuga puʻe puʻe.

I loʻu teʻi, na fatuina e le polokalama se atigipusa mo se taimi umi, e mafai ona e malolo mo ni nai minute.

O le auala lenei e foliga mai ai le polokalama pe ae faʻapipiʻiina se kiliva flash flash encrypted (ua taʻua o le disk iinei). A uma ona maeʻa lau galuega, kiliki "tataʻi le disk" ma mo le avanoa fou o le ae maua e toe ulufale mai ai i le upu faila.

I totonu o le fata, i le ala, o se ata taua foi i foliga o se sikuea samasama ma se "R".

3. Isi Faʻasagaga Faʻatasi ...

Seʻi faapea o le tasi mafuaaga poʻo le isi, o metotia faʻasologa na faʻamatalaina i luga e le fetaui ma oe. Ia, o le a ou ofoina atu nisi avanoa sili atu, e mafai faapefea ona ou natia faamatalaga mai le prying eyes ...

1) Fausia o se teutusi faʻamaumauga ma se faʻamaoni + encryption

O se auala lelei e nana ai faila uma, ma e le tatau ona faʻapipiʻi soʻo se polokalama faaopoopo. E mautinoa e sili atu ma le tasi le archiver ua faʻapipiʻiina i lau PC, mo se faʻataʻitaʻiga, WinRar poʻo le 7Z. O le faagasologa o le fatuina o se uputusi ma se upega tafaivale ua uma ona vaeluaina, ou te tuuina atu se sootaga.

2) Faʻaaogāina o se 'ie faʻasolo

E iai polokalame faʻapitoa e mafai ona fatuina se ata faʻailoga (e pei o le ISO, na o le tatalaina - e te manaʻomia se faʻaupuga). O le mea lea, e mafai ona e fatuina se foliga faapea ma feaveaʻi faʻatasi ma oe i luga o se avega eletise. Pau lava le faʻafitauli o le i luga o le komepiuta lea e te aumaia ai lenei moliuila, e tatau ona i ai se polokalama e tatalaina ai ia ata. I tulaga ogaoga, e mafai ona molimoli i luga o le kiona e tasi i tafatafa o le ata faʻailoga. Le tele faʻamatalaga e uiga i nei mea uma - iinei.

3) Tuu le upu faʻaulu i le pepa Word

Afai e te galue faʻatasi ma pepa Microsoft Word, ona i ai lea o le ofisa i totonu o le galuega mo le fatuina o upu tatala. Ua uma ona taʻua i se tasi o tusiga.

Ua uma le lipoti, ua saoloto tagata uma ...