O fea e faʻatau ai le VMI adapter HDGA (adapter)

O le tele o tagata faipisinisi na maua lata mai nei se ultrabook e fai ma auupega autu mo le galuega. Ma le isi, e tele tagata e tatau ona faʻafesoʻotaʻi se masini komepiuta VGA poʻo se mataʻitu i se ultrabook, lea e faʻapipiʻiina na o se port HDMI. O lea sa ou tamoe atu ai i se ituaiga o faafitauli. Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se komepiuta i se TV e ala i HDMI, VGA poʻo le Wi-Fi.

Afai o loʻo e vaʻavaʻai mo se faʻatautaia HDMI VGA i le faleoloa, o le a le faateia aʻu pe afai e te le manuia. Ma afai e te faitau i faʻalapotopotoga, atonu e te manatu e leai se ituaiga masini, ma afai e mafai ona e faʻatauina, o le mea mautinoa lava o se ituaiga atigipusa e iai le mana eseese ma se tuufaatasiga o meafaigaluega ma galuega faatino. E leai.

2017 faʻafouina: O le tusiga na tusia i le 2013, pe a leai ni matou faʻapipiʻi faʻatau mo le faʻatau ma sa ou faʻatau mai le Amasone. O le taimi nei e faigofie lava ona e faʻatau mai ia i matou, tau lava i luga o faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, mo Rusia Ou te fautuaina lenei lomiga o le HDMI-VGA adapter.

O laʻu sailiga

E pei ona ou fai atu, na ou manaʻomia lenei faila poʻo le tagata liliu mai ina ia faʻafesoʻotaʻi loʻu mata lelei i le ultrabook. I le taimi lava lena, i luga o le matapiuta e na o se input VGA, ma o le ultrabook na o se HDMI. Ma ou aoga e suʻe.

I luga o faʻasalalauga e mafai ona e maua faʻamatalaga e tatau ona faʻaavanoa le adapter HDMI VGA, o lona uiga. liliu mai le faailo mai le numera i le faʻaoga analog. E moni lenei mea. O le isi fesili o loʻo i lalo o le faʻapogai, aisea la, ei ai HDMI i luga o telefoni DVI? Tali: aua o le DVI e faʻaaogaina numera numera ma analog. Afai e te faʻafesoʻotaʻi se faʻatautaia DVI / VGA i sea uaea, ona le galue lea o le masini VGA.

O a mea tatou te maua i faleoloa i le initaneti? Ae na o na mea:

Faʻamatalaga VGA o le HDGA VGA

Tagata liliu mai galue malosi e faia e le adapter external. Ioe, ma e le o avanoa.

Caina HDMI VGA Caina

Sa ou taumafai e faʻatau pea se cable HDMI-VGA Chinese (pe a fai?), E lei galue, e ui lava latou te fai mai i luga o nisi kata vitio e mafai ona e faʻaaogaina, o le kata vitio e tatau ona lagolagoina le faʻaalia analog ile HDMI.

Faʻatauga ma le tau o se faʻatautaia VMI VMI faigaluega

Talu ai nei lava, na ou tusia ai o le faʻasalaga mai Amasone ua avanoa nei i Rusia. Ma na ou alu iina e suʻe le mea manaʻomia. Ma o iina, e pei ona i ai, o le filifiliga o ia ituaiga masini e lelei tele, o le tau e mai le 10 i le 20 tala, i le averesi. O le toʻatele e le manaʻomia se mana faaopoopo, ae o loʻo i ai foi le USB-powered. I le taimi lava e tasi, o nei foliga moni o tagata liliu mai ma ua faamoemoe faapitoa mo ultrabooks (e aunoa ma le faia o leo ile hdmi).

Adafaʻi HDMI VGA i le Amasone

Sa ou faatauina aʻu lava se tasi oi latou, o le asō na ou sau ai (i le 5 aso. Aofaʻi, faʻatagaina, tau e 1800).

Na tupu lena mea

Faʻalogo lelei i le faʻatagana a le kamupani: O le faigofie ona fai na faigofie (Faʻasalalau ona fai, mea faigata e maua). O le mea lenei e foliga i ai le adapter VGA HDMI ma o le mea tonu lava lenei sa ou sailia. I le vave lava, e aunoa ma ni avetaavale ma ni tulaga, o le mataʻituina e fuafua ile igoa muamua. E le manaomia ni meaai faaopoopo. O le mea faʻapipiʻi ia lava e sili atu ona vevela nai lo le siosiomaga (40 tikeri, toetoe), i le faasologa, e mafai ona ou manatu o loʻo galue pea ma maua le mana e ala i le HDMI ina ia mafai ai ona liliu le faailo.

Faʻatonuina le VGA VMI VMI adapter na ou mauaina

I se tulaga aoao, o mea uma e galue e aunoa ma ni faafitauli. O Amasoni o loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga eseese o ia tagata fetuutuunai, e aofia ai tagata na faʻapipiʻi mai HP ma Lenovo.

Ou te faʻamoemoe o se tasi na mafai ona faafaigofie le sailiga mo le mea e manaʻomia.