Fautuaga mo le filifiliina o le saʻo ave taavale

O le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte, e pei o soʻo se isi lava nofoaga e faʻatatau i fegalegaleaiga faʻaagafesootai a tagata i totonu ia i latou lava, ua ofoina atu le avanoa e faia ai ni faʻamatalaga i luga o le tele o faʻamatalaga talafeagai. Ae ui i lea, e tupu o se manatu na e tusia e le aoga ma e manaʻomia ai le ave muamua. O mafuaʻaga nei mo tagata taʻitasi, aemaise lava le tusitala o le faʻamatalaga tusitusia, ei ai le mafai e faʻamalo se faʻamatalaga i soʻo se taimi talafeagai.

Matou te tape faʻamatalaga VKontakte

I lona autu, o gaioiga e fesootaʻi ma le aveeseina o faʻamatalaga, e matuā foliga tutusa lava ma se faʻatusatusaga faapena ma pou i luga o le itulau autu.

Vaʻai foi: E faʻapefea ona solo mea i luga o le puipui

Faʻalogo lelei i le mea sili ona taua, lea e aofia ai i le mea moni o le soloia o faʻamatalaga i lalo o faamaumauga e tutupu e tusa ai ma le polokalame lava e tasi. O le mea lea, e le afaina po o fea le mea o totoe, pe o luga o le puipui, se vitio po o se meli i se autu i se vaega, o le uiga o le solo e tumau pea le tutusa.

Aveese lau faʻamatalaga

O le faʻagasologa o le faʻaaogaina o lau lava faʻamatalaga tusia muamua o se faʻasalalauga faʻasalalau ma le tuleia o nai koni. E tatau ona e iloa o avanoa mo le aveeseina o lau lava faʻamatalaga e lautele atu nai lo le tulaga o tagata ese.

I le faʻaopoopoga i faatonuga, e tatau ona e amanaʻia le mea moni o loʻo i ai i le VK se mea faigaluega e vave ona maua ai faʻamatalaga uma e te alu ai. O le mea lea, i le isi itu, o le mea moni, e fesoasoani e faʻavavevave ai le faagasologa.

  1. Faʻaaoga le lisi autu i le itu tauagavale o le lau, alu i "Talafou".
  2. I le itu taumatau o le itulau, saili le lisi autu ma faʻafesoʻotaʻi i le lisi "Faʻamatalaga".
  3. E sili atu le faʻaalia o pou uma na e tusia i le tusitusi e faʻaaoga ai le faʻamatalaga o galuega.

I le tulaga o soʻo se suiga i faʻamatalaga pe a mafai ona e tuʻuina lau maka, o le faamaumauga e mafai ona tulaʻi mai le pito i lalo e oʻo i luga.

  1. Suʻe le faʻamatalaga na e tuʻu ai au faʻamatalaga.
  2. Faʻasolo le kiona i luga o le tusitusiga na tusia muamua ma le itu taumatau o le puʻupuʻu autu, kiliki i luga o le koluse faʻatasi ma se meafaigaluega "Aveesea".
  3. Mo sina taimi, pe seia maeʻa lau itulau, o le a mafai ona e toe faʻaleleia mea na tapeina e ala i le kiliki i luga o le sootaga. "Toe faʻafoʻisia"tuʻu i tafatafa o le saini "Savali na soloia".
  4. Matau foi le faamau. "Faʻamaonia"i autafa o le icon icon. E ala i le faʻaaogaina o lenei mea, e faigofie lava ona e suia muamua tusitusiga tusitusia, ma faʻaaoga atili ai.

I lenei laasaga, o gaioiga uma e fesoʻotaʻi ma le faʻamutaina o au lava faʻamatalaga e muta.

Aveese faamatalaga a se tasi

Muamua lava, e faatatau i le faʻagasologa o le soloina o manatu o isi tagata, e aoga le faamanino e mafai ona e faʻatinoina lenei manatu i na o mataupu e lua mai mea uma e mafai:

  • afai na faʻasalalau se faʻaaoga i lau lava itulau, i lalo o le meli ua e tuʻuina;
  • i le noatia ma le fai fuafua i le sailia o se faʻamatalaga i soo se tagata lautele poʻo se vaega o loʻo i ai lau aia talafeagai e tape ai ma faʻasaʻo tusitusiga mai isi tagata faʻaoga.

E mafai ona e iloa e uiga i manatu o isi i au pou, le suiga lea na e maua i le le mafai, faʻafetai i le itulau o loʻo taua muamua. "Faʻamatalaga"i totonu o le vaega "Talafou".

E mafai ona e le faʻamalo mai le faʻamalo, peitaʻi, ona o lea mea o le ae leiloa ai le gafatia e siaki ai ni saini fou.

E mafai foi ona faʻaaogaina le polokalama VKontakte instant notification, o le faʻasaga lea e matala i luga o le pito i luga o le laupepa.

Afai, tuusaʻo, solo igoa o isi tagata i lalo o faamaumauga, o le faagasologa atoa e leʻo ese mai le faʻamatalaga muamua. Pau lava le suiga taua iinei o le le mafai ona faʻasalalau le tusiga a se tasi tagata.

  1. I le mauaina o le manaʻoga manaomia, faatasi ai ma le tulaga o tapulaa ua uma ona taua, faapipii le pusi o le kusi i luga ma kiliki i luga o le ata i luga o se koluse ma se meafaigaluega "Aveesea".
  2. E mafai ona e toe tuʻuina atu se mea na tapeina, e pei lava o le mataupu muamua na faʻamatalaina.
  3. O se faʻaopoopoga faʻaalia iinei o le gafatia e otometi le soloia o saini mai le tusitala o le faʻamatalaga na faatoa aveeseina i se taimi lata mai. Ina ia faia lenei mea, kiliki le sootaga. "Aveese ana faʻamatalaga uma mo le vaiaso talu ai".
  4. E le gata i lea, a maeʻa ona faʻaaogaina sea galuega, o le a e vaʻai i mea e mafai ona fai: "Lipoti faʻamaonia" ma "Blacklist", lea e sili ona aoga pe a faʻamaumau se faʻamaumauga na tuʻuina e le aufaʻatauga i se soliga tuusaʻo o tulafono o maliliega a le tagata faʻaaoga VKontakte.

I le faʻaopoopoga i le aʻoaʻoga autu, e tatau ona e iloa o le faʻamatalaga tusitusia a le tagata faʻaaoga o le a faʻaali sei vagana oe lava poʻo le tusitala na faʻauʻuina le faʻamamaina. I le taimi lava e tasi, e tusa lava pe e te tapunia le avanoa e faia ai se faʻamatalaga, o le a mafai ona i ai le avanoa e faʻataʻitaʻia ai le tagata na tusia lenei tusitusiga. Na o le filifiliga mo le vave ma le tele o le faateʻaina o faʻamatalaga o le suia lea o tulaga faalilolilo e natia uma ai faʻailoga, sei vagana ai oe.

Fofoina o faafitauli ma tagata solitulafono

Afai e te mauaina se faʻamatalaga a se tagata e le ogatasi ma manaʻoga o tulafono a lenei fesoʻotaʻiga lautele, e mafai ona e fai atu ia te ia e aveese le pulega o tagata lautele poʻo le itulau talimalo.

Talu ai, mo le tele o vaega, o tusitala o loʻo solia manino le tulafono faʻavae o fesoʻotaiga e seasea lava ona iai ni faailoga iloga o manatu masani, o le auala aupito sili mo le foia o se faafitauli o le faʻaaoga lea o le galuega "Faasea".

Pe a tuʻuina atu se faitioga i se faʻamatalaga, taumafai e faʻaalia le mafuaʻaga moni o le soliga, ina ia faʻaalia le faafitauli i le vave e mafai ai ae le amanaiaina.

Faʻaaoga lenei gaioiga pe afai e matua manaʻomia!

I le tulaga o soʻo se tulaga le maalofia e fesoʻotaʻi ma le soloia o faʻamatalaga, e fautuaina e faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa i se faʻamatalaga o se sootaga i le manatu.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona tusi i tekinolosi tekinolosi